Puzzle Fighter

Hot
Νικηφόρος Μητράκος

Νικηφόρος Μητράκος  

Τα botakia του CSGO παίζουν καλύτερα από εμένα.
 
0.0 ()
1
Puzzle Fighter

Puzzle Fighter

Έρχεται στα κινητά με νέο τρέιλερ.

 

Το Puzzle Fighter επιστρέφει στα κινητά με εταιρεία ανάπτυξης την Capcom Vancouver, γνωστή για τα Dead Rising.

Το game της Capcom Vancouver είναι διαθέσιμο δωρεάν σε iPhone, iPad και Android συσκευές. Για αρχή, θα κυκλοφορήσει σε επιλεγμένες χώρες ενώ προς το τέλος του 2017 θα γίνει η παγκόσμια κυκλοφορία του. Το Puzzle Fighter είναι ένα δημοφιλές gem-crushing puzzle στο οποίο θα δείτε γνωστούς χαρακτήρες από τα franchises της Capcom. Για παράδειγμα, θα συναντήσετε τους Ryu, Ken και Chun-Li από το Street Fighter, τoν X από το Mega Man, την Morrigan από το Darkstalkers καθώς και τους Frank West και Chuck Greene από το Dead Rising. Όπως έχει ενημερώσει η Capcom, θα υπάρχουν voice overs καθώς και cinematics για τις ξεχωριστές επιθέσεις των ηρώων. Σκοπός σας είναι να επιλέξετε τον χαρακτήρα που θέλετε μαζί με δύο χαρακτήρες-βοηθούς και να δημιουργήσετε και να καταστρέψετε διάφορα διαμάντια, αποδυναμώνοντας τον αντίπαλό σας.

Δείτε το τρέιλερ:

Δείτε ένα βίντεο για το πως ήταν το Super Puzzle Fighter 2 την δεκαετία του ’90:

H Capcom έχει υποσχεθεί πως θα υπάρξει και PvP gameplay για τα κινητά. Οι παραγωγοί συνοψίζουν τους στόχους τους στην εξής φράση: «Απλό αλλά εθιστικό puzzle gaming».

Δείτε επίσης το Marvel vs. Capcom Infinite. Συζητήστε σχετικά με το Puzzle Fighter σε αυτό το forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 02/09/2017 10:59
Δείχνει αρκετά διασκεδαστικό.Π ιστεύω πως ο Γιάννης Μοσχονάς θα το λιώσει! :lol:
Notification