iPhone 8, iPhone 8 Plus και iPhone X

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
6
iPhone 8, iPhone 8 Plus και iPhone X

iPhone 8, iPhone 8 Plus και iPhone X

Υψηλή η επίσημη τιμή του iPhone X για την Ελλάδα. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 31/92017] H Apple ανακοίνωσε ότι στις 12 Σεπτεμβρίου θα αποκαλύψει το iPhone 8, σε μια εκδήλωση που θα λάβει χώρα στο Cupertino της California και συγκεκριμένα στις 20:00 ώρα Ελλάδας.

Η Αμερικάνικη εταιρεία ανακοινώνει παραδοσιακά τα νέα iPhone της κάθε Σεπτέμβριο και συνήθως τα κυκλοφορεί στην αγορά εντός εβδομάδων. Αναμένεται να δούμε λοιπόν τα iPhone 8, iPhone 7s και iPhone 7s plus. Παράλληλα, πιθανόν να παρουσιαστούν τα νέα μοντέλα Apple Watch και μια νέα Apple TV.

Σύμφωνα με φήμες, το iPhone 8 θα έχει τεχνολογία face scanning και δεν θα διαθέτει home button. Τα νέα iPhone θα κυκλοφορήσουν μαζί με το iOS 11. Επίσης η Apple ανακοίνωσε και το ARKit για Augmented Reality games στο iOS, καθώς επίσης και υποστήριξη για τις Unity, Unreal Engine και τα VR headsets για το MacOS.

Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος θα έχουμε τα 10α γενέθλια του iPhone. Επίσης, τον Σεπτέμβριο θα έχουμε την πρώτη δημόσια εκδήλωση στο Steve Jobs Theater, το οποίο πήρε την ονομασία του από τον συνιδρυτή της Apple Steve Jobs, ο οποίος "έφυγε" το 2011.

[UPDATE: 12/9/2017 - Απόψε στις 8 το βραδυ η επίσημη παρουσίαση] Η επίσημη παρουσίαση του Iphone 8 θα γίνει απόψε στις 8.

Για να δείτε το live stream θα χρειαστείτε μια συσκευή iPhone, iPad, Mac (μέσω Safari), Apple TV ή συσκευή με Windows 10 και μόνο μέσω του browser Edge. Οι κάτοχοι Apple TV δεύτερης, τρίτης ή τέταρτης γενιάς μπορούνε να δούνε το event μεσω του καναλιού Apple Events. Αν διαθέτετε μια από τις κατάλληλες συσκευές τότε κάντε κλικ εδώ για να δείτε το event στις 8 το βράδυ.

[UPDATE 2: 12/9/17 - Επίσημη παρουσίαση] Η Apple παρουσίασε επίσημα τα νέα iPhone σε σχετικό event.

Θα κυκλοφορήσουν τρία διαφορετικά μοντέλα, τα iPhone 8, iPhone 8 Plus και iPhone X, με το τελευταίο να αποτελεί το επετειακό smartphone της Apple. Στην καρδιά των iPhone 8 και iPhone 8 Plus θα χτυπάει το νέο εξαπύρηνο A11 Bionic SOC, το οποίο περιλαμβάνει δύο πυρήνες υψηλής απόδοσης και τέσσερις πυρήνες μικρότερης κατανάλωσης ενέργειας που συνοδεύονται από το πρώτο τσιπ γραφικών της Apple.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της Apple, οι δύο υψηλής απόδοσης πυρήνες θα είναι κατά 25% ταχύτεροι σε σχέση με το A10 SoC, ενώ οι υπόλοιποι τέσσερις κατά 70%. Η οθόνη του IPhone 8 βρίσκεται στις 4.7 ίντσες, ενώ του Plus στις 5.5. Η True Tone οθόνη παρουσιάζει μεγάλη ακρίβεια χρωμάτων, 3D Touch και αυτόματη προσαρμογή στην θερμοκρασία του χρώματος ανάλογα με το φως του περιβάλλοντος. Στις κάμερες συναντάμε αισθητήρα 12 Megapixels με οπτική σταθεροποίηση εικόνας. Το iPhone 8 Plus θα διαθέτει δύο κύριες κάμερες με φακούς f/1.8 ευρείας λήψης και f/2.8 telephoto. Η Apple αναφέρει ότι θα έχετε την δυνατότητα να καταγράψετε βίντεο σε ανάλυση 4K60fps, καθώς και σε 1080p240fps για slow motion λήψεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σειρά 8 θα είναι η πρώτη που θα υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση μέσω του προτύπου QI και θα κυκλοφορήσει και δικό της ασύρματο φορτιστή, το AirPower. Σχεδιαστικά, τα νέα iPhone ακολουθούν τις γραμμές των προηγούμενων συσκευών της Apple, με την μεγαλύτερη διαφορά να συναντάται στο υλικό κατασκευής, όπου έχει επιλεχθεί το γυαλί τόσο για την εμπρόσθια πλευρά, όσο και πίσω.

iPhone X
Η Apple παρουσίασε επίσης το IPhone X, το οποίο η εταιρεία αποκαλεί ως “το μέλλον του smartphone”. Το συγκεκριμένο μοντέλο ακολουθεί διαφορετικό σχεδιασμό εξωτερικά, με την OLED οθόνη του να καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μπροστινό μέρος της συσκευής. Έχει διαγώνιο 5.8 ίντσες, ανάλυση 2436x1125 και υποστηρίζει HDR10 και Dolby Vision. Αξίζει να σημειωθεί ότι κάνει αισθητή την απουσία του το Home Button, ενώ την θέση του TouchID έχει πάρει η τεχνολογία FaceID που αναλαμβάνει την αναγνώριση προσώπου. Όπως ισχύει με το iPhone 8 Plus, το iPhone X διαθέτει δύο κύριες κάμερες σε κάθετη διάταξη στα 12 Megapixels. Στο εσωτερικό του χτυπάει και εδώ το νέο A11 Bionic SoC. Όλα τα μοντέλα θα είναι ανθεκτικά στη σκόνη και το νερό και θα διαθέτουν στερεοφωνικά ηχεία.

Τα iPhone 8 και iPhone 8 Plus θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα στις 29 Σεπτεμβρίου και το κόστος των εκδόσεων με 64GB αποθηκευτικού χώρου θα ανέρχεται στα 699 δολάρια και 799 δολάρια αντίστοιχα. Από την άλλη, το iPhone X θα κυκλοφορήσει στις 3 Νοεμβρίου με κόστος 1159 ευρώ για την έκδοση με 64GB, ενώ το μοντέλο των 256GB θα φτάνει τα... 1359 ευρώ.

[UPDATE 3: 28/10/17 - Επίσημη τιμή του iPhone X για την Ελλάδα] Το επετειακό iPhone X θα έχει “τσουχτερή” τιμή στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις τιμές των ελληνικών καταστημάτων που αφορούν την προπαραγγελία του smartphone της Apple, το iPhone X με 64GB αποθηκευτικό χώρο θα πωλείται προς 1.199 ευρώ, ενώ το μεγαλύτερο μοντέλο των 256GB βρίσκεται στα 1.399 ευρώ. Ουσιαστικά, έχουμε ένα “καπέλο” ύψους 50 ευρώ σε σχέση με τις τιμές που έχουν δοθεί για το εξωτερικό.

Το iPhone X θα κυκλοφορήσει στις 3 Νοεμβρίου σε δύο χρώματα (Silver και Space Grey) και θα κοστίζει 1.199 ή 1.399 ευρώ αντίστοιχα για τα μοντέλα των 64GB και 256GB.

Δείτε την διαφήμιση του iPhone 7 Plus στην Ελλάδα και συζητήστε περισσότερα για το iPhone 8 σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 01/09/2017 10:56
Απο τις πιο άχρηστες αγορές πλέον για όλο τον κόσμο.Κυκλοφορο ύν στην αγορά κινητά με πολύ χαμηλότερες τιμές και παρόμοια χαρακτηριστικά.
#2 Misfit (Level 20) 13/09/2017 01:11
Quoting ashbringer:
Απο τις πιο άχρηστες αγορές πλέον για όλο τον κόσμο.Κυκλοφορούν στην αγορά κινητά με πολύ χαμηλότερες τιμές και παρόμοια χαρακτηριστικά.


ναι, οπως πχ το ios...