NES Mini: Εντοπίστηκε παρτίδα απομιμήσεων

Hot
NES Mini: Εντοπίστηκε παρτίδα απομιμήσεων

NES Mini: Εντοπίστηκε παρτίδα απομιμήσεων

Προσοχή, μοιάζουν πολύ με τα αυθεντικά.

Η κονσόλα της Nintendo κυκλοφόρησε πέρυσι και τα αποθέματά της έχουν εξαντληθεί.

Όμως, μια περίεργη παρτίδα ξεκίνησε να διατίθεται προς πώληση στο διαδίκτυο και εντοπίστηκε στην Κινέζικη ιστοσελίδα εισαγωγών AliExpress πριν από λίγες ημέρες. Τα χρώματα της κονσόλας είναι λίγο ξεθωριασμένα, αλλά εκ πρώτης όψεως πείθει για αυθεντική. Το προϊόν φαίνεται να είναι επαγγελματικά κατασκευασμένο, με τη συσκευασία να δείχνει επίσημη, την κατασκευή της κονσόλας να είναι στιβαρή και και το ενσωματωμένο emulator είναι μια αξιοπρεπής απομίμηση του αυθεντικού.

Τα “πειραγμένα” NES Mini είναι ένα αρκετά συνηθισμένο φαινόμενο, αν και οι περισσότεροι κάτοχοι τέτοιων μηχανημάτων έχουν απλά κρατήσει το NES Mini σαν περίβλημα και έχουν επέμβει στο λογισμικό του. Ελάχιστα είναι εκείνα τα οποία φαίνονται σαν να έχουν βγει από γραμμή παραγωγής όπως αυτά της αναφερθείσας παρτίδας.

Το NES Classic Mini πωλείται στο eBay με την πλειοψηφία των τιμών να κυμαίνεται κάπου ανάμεσα στα 113 και 226 ευρώ. Η αρχική τιμή της κονσόλας στα καταστήματα ήταν 70 ευρώ. Η Nintendo φέτος δεσμεύτηκε να κατασκευάσει περισσότερα SNES Mini ώστε να καλύψει την έλλειψη NES Mini. Ωστόσο, τα αποθέματα SNES Mini παραμένουν εξαντλημένα.

Διαβάστε περισσότερα για το NES Classic Mini και για την εξάντληση των αποθεμάτων του. Συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 11/07/2017 11:11
Ξεκίνησαν και οι μαιμούδες λοιπόν.
Notification