Crackdown 3 gameplay videos

Hot
Γιώργος Λόλας
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
2
Crackdown 3 gameplay videos

Crackdown 3 gameplay videos

Νέο βίντεο με όπλα και οχήματα. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 14/6/17] Κατά την διάρκεια του Xbox Daily Show, η Sumo Digital παρουσίασε ένα εκτενές gameplay βίντεο του Crackdown 3.

Στο 8λεπτο βίντεο παίζει και σχολιάζει ένας εκ των developers του επερχόμενου open world Action-Adventure, το οποίο θα κυκλοφορήσει ως Xbox Play Anywhere τίτλος για PC (Windows 10) και Xbox One. Ο executive producer Peter Connelly, ανέφερε επίσης ότι το story campaign θα διαρκεί 12-16 ώρες, ανάλογα με τον ρυθμό που θα θέλετε να ακολουθήσετε και εάν επιλέξετε να συλλέξετε όλα τα collectables.

Ταυτόχρονα, έγινε γνωστό ότι στο Xbox One X το Crackdown 3 θα παρουσιαστεί με μεγαλύτερο draw distance, ανάλυση 4K και υποστήριξη HDR και wide color gamut, καθώς και της τεχνολογίας Dolby Atmos. Ο κόσμος του παιχνιδιού θα είναι κατά 2.5 φορές μεγαλύτερος σε σχέση με το πρώτο Crackdown, ενώ θυμίζουμε ότι στο multiplayer θα χρησιμοποιούνται οι Azure cloud servers της Microsoft, με αποτέλεσμα να έχουμε πλήρη καταστροφή κτηρίων.

[UPDATE: 23/7/17 - Ο Major Nelson παίζει με παρέα στην Comic-Con] Ο Larry Hryb (Major Nelson), επικεφαλής του τμήματος προγραμματισμού του Xbox, έπαιξε το Crackdown 3 στην Comic-Con του San Diego παρέα με εκλεκτούς καλεσμένους.

Δείτε τα βίντεο παρακάτω. Στο τρίτο βίντεο την θέση του στελέχους της Microsoft παίρνει η Janina Gavankar του Star Wars: Battlefront II, η οποία είχε τον ρόλο της παρουσιάστριας:





[UPDATE 2: 2/2/19 - Νέο βίντεο με όπλα και οχήματα] Κυκλοφόρησε νέο gameplay video του Crackdown 3 σε 4K ανάλυση.

Ο Arekkz Gaming μας δίνει για ακόμα μία φορά πρόωρο περιεχόμενο και συγκεκριμένα ορισμένα στιγμιότυπα από το νέο sequel της σειράς Crackdown. Σε αυτό θα δείτε 15 λεπτά από το campaign του παιχνιδιού, μέχρι το σημείο ενός boss fight ονόματι Reza Khan. Νέα όπλα, οχήματα και πολλά ακόμη στοιχεία αποκαλύπτονται στο παρακάτω βίντεο γεμάτο άφθονες εκρήξεις και πυροβολισμούς.

 

Το Crackdown 3 θα κυκλοφορήσει για PC και Xbox One στις 15 Φεβρουαρίου.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για το Crackdown 3 και δείτε όλα όσα ανακοινώθηκαν κατά την διάρκεια της press conference της Microsoft στην E3 2017. Συζητήστε εκτενώς για το Action-Adventure της Sumo Digital στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 15/06/2017 09:00
Καλό gameplay και αρκετές καταστροφές στο περιβάλλον.
Notification