Tannenberg

Hot
Χριστιάνα Θάνου

Χριστιάνα Θάνου  

Now playing: Immortals Fenyx Rising.
 
0.0 ()
3
Tannenberg

Tannenberg

Έρχεται σε PS4 και Xbox One αυτό το μήνα. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 24/5/17]To Tannenberg αποτελεί νέο standalone τίτλο και expansion του Verdun. Με το Tannenberg να εξελίσσεται από το 1924 μέχρι και το 1918, θα δείτε πόλεμο Ρωσίας και Γερμανίας. Δείτε το νέο τρειλερ:

Τοποθετημένο στον Α' Παγκόσμιο πόλεμο, το Tannenberg αποτελεί ένα FPS με game modes που περιλαμβάνουν μέχρι και 64 ταυτόχρονα άτομα. Οι πίστες είναι αρκετές με εσάς να πολεμάτε τόσο σε δάση όσο και σε χιονισμένες πλαγιές με παγωμένες λίμνες. Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε μόνο ότι το Tannenburg θα κυκλοφορήσει για PC εντός του 2017.

[UPDATE: 9/11/18 - Ημερομηνία του full release]Το ρεαλιστικό first-person Shooter, στο οποίο είχαμε πρόσβαση μόνο μέσω Steam Early Access θα κυκλοφορήσει στις 13 Φεβρουαρίου του 2019.

Πρόσφατα στο παιχνίδι είχαμε και ένα αρκετά μεγάλο update στο interface. Σκοπός του update ήταν να γίνει το παιχνίδι πιο καθηλωτικό και να προσεγγίσει νέους παίκτες. Όπως όλα δείχνουν το παιχνίδι δεν θα σταματήσει να ανανεώνεται προς το καλύτερο.

Στο βίντεο θα δείτε το νέο λεπτομερές User Interface και τα νέα voice lines.

[UPDATE: 3/5/19 - Έρχεται για PS4 και Xbox One] Ακολουθώντας τα χνάρια του Verdun, το Tannenberg θα κυκλοφορήσει κι αυτό για κονσόλες. Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα κάποια ακριβής ημερομηνία, αλλά σύμφωνα με την Blackmill Games θα το δούμε σε PS4 και Xbox One μέσα στον χειμώνα.

Το Tannenberg προς το παρόν κυκλοφορεί μόνο για PC.

 

[UPDATE 3: 1/7/20 – Έρχεται σε PS4 και Xbox One αυτό το μήνα] Ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος είναι ένα ιστορικό γεγονός που δεν έχει εξερευνηθεί αρκετά από την gaming βιομηχανία. Το Battlefield 1 και ο προκάτοχος του Tannenberg, ονόματι Verdun, ασχοληθήκαν με τη συγκεκριμένη στιγμή της ανθρωπότητας.

Η Blackmill Games, εταιρεία ανάπτυξης του Tannenberg θα δίνει τη δυνατότητα σε μέχρι και 40 παίκτες να μονομαχούν στο Ανατολικό Μέτωπο κυκλοφορόντας το World War I FPS για PS4 μετά από διαδοχικούς μήνες θετικών κριτικών στο Steam.

Οι εχθροπραξίες στο Tannenberg θα λαμβάνουν χώρα στα σύνορα της Ρωσίας, με το βασικό του mode να είναι το Maneuver. Στόχος σας είναι να καταλάβετε διάφορα σημαντικά σημεία του χάρτη, εξολοθρεύοντας ταυτόχρονα τους εχθρούς.
Η εταιρεία ανάπτυξης αναφέρει σχετικά: ''Διαλέξτε την ομάδα σας, το loadout που θέλετε και μονομαχήστε για την κατάληψη του πεδίου μάχης. Χρησιμοποιήστε οπλισμό, αέρια, heavy machine guns για να κατακτήσετε τη νίκη. Κάθε έθνος έχει και τα αντίστοιχα αυθεντικά όπλα και εξοπλισμό. Στόχος μας είναι να συμπεριλάβουμε και χώρες που συνήθως μένουν εκτός, όπως η Βουλγαρία, η Ρουμανία, η Λετονία και η Αυστροουγγαρία''. 

Η έκδοση για κονσόλες θα περιέχει και νέους χάρτες, όπως το οχυρό της Αυστροουγγαρίας, Przemyśl. Η Blackmill Games ισχυρίζεται ότι η έκδοση για PS4 είναι βελτιωμένη, όπως και το γεγονός ότι έχει χρησιμοποιηθεί όλη η ισχύς του PS4 Pro.
O Mike Hergaarden συνιδρυτής της εταιρείας δήλωσε:'' Ακολουθήσαμε το feedback του community μετά την κυκλοφορία του Verdun και αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με τις εκδόσεις για κονσόλες εμείς οι ίδιοι, αρχής γενομένης από το remaster του Verdun. Αυτό μας έδωσε τη δυνατότητα να έχουμε την εμπειρία για να βελτιστοποιήσουμε τα γραφικά, το user interface και το χειρισμό''.

To Tannenberg θα κυκλοφορήσει για PS4 και Xbox One στις 24 Ιουλίου.

Διαβάστε το review μας για το Verdun και συζητήστε για το Tannenberg στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Divine Raiden (Level 26) 25/05/2017 00:36
Ενδιαφέρον φαίνεται απο το trailer.
#2 ashbringer (Level 25) 25/05/2017 13:55
Ωραίες σκηνές στο τρέιλερ και μακάρι να βγεί καλό.
#3 akiszax (Level 21) 10/11/2018 12:45
Πολύ ενδιαφέρον φαίνεται από το trailer.
Notification