Game Maniacs: Κούπες Alien και πίτα Legend of Zelda

Hot
Χριστιάνα Θάνου

Χριστιάνα Θάνου  

Now playing: Immortals Fenyx Rising.
 
0.0 ()
1
Game Maniacs: Κούπες Alien και πίτα Legend of Zelda

Game Maniacs: Κούπες Alien και πίτα Legend of Zelda

Πάμε για...Ping Pong.

Καλώς ήρθατε στο εβδομαδιαίο μας ραντεβού μέσω της στήλης Game Maniacs όπου σας φέρνουμε τα καλύτερα φιλέτα από το Internet όσον αφορά τα games και γενικότερα την geeky κουλτούρα! Αυτή την εβδομάδα σας έχουμε ένα cool tutorial πίτας, δύο κούπες για να διαλέξετε και καταπληκτικά νέα για φανατικές της Harley Quinn και της Wonder Woman!

Κούπα Aliens
To καλοκαίρι του 2017 θα δροσιστείτε πίνοντας από τις πιο cool κούπες! Τι καλύτερο από πισίνα και κρύο cocktail εν μέσω κάυσωνα; Οι νέες κούπες Alien είναι ακριβώς αυτό που ψάχνατε, κεραμικές, στυλάτες και σε διάφορα χρώματα και μεγέθη για να διαλέξετε. Όσον αφορά την τιμή, τα πράγματα φαίνονται αρκετά καλά αφού ξεκινάνε από 28 δολάρια και σίγουρα προσφέρουν κάτι το διαφορετικό. Δείτε παραπάνω στο επίσημο site.

alientiki

Πίτα Legend of Zelda
Με την κυκλοφορία του Nintendo Switch, όλα τα βλέπουμε Legend of Zelda, ακόμα και το φαγητό μας! Αν το “έχετε” στο μαγείρεμα, εντυπωσιάστε τους φίλους σας με την παρακάτω συνταγή όπου το κανάλι Pies Are Awesone, μας δείχνει πως να φτιάξουμε την απόλυτη πολύχρωμη πίτα εμπνευσμένη από την γνωστή σειρά.

Σουτιέν Wonder Woman και Harley Quinn
Ξέρουμε πόσο μας αρέσει η Wonder Woman και Harley Quinn. Επίσης γνωρίζουμε πως όσοι δεν είμαστε cosplayers προσπαθούμε να βρούμε αντικείμενα βγαλμένα από τις αγαπημένες μας σειρές/ταινίες ή ακόμα και games. Μπορείτε να αγοράσετε τα δύο αθλητικά σουτιέν της Wonder Woman και Harley Quinn τα οποία έχουν το επίσημο lisence από τα Batman v Superman και Suicide Squad αντίστοιχα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αγοράσετε για τον εαυτό σας ή να κάνετε ένα μοναδικό δώρο.

jqht harley caged sports bra

Ρομπότ...δάσκαλος Ping Pong
Πέρα από το gaming κομμάτι, ας εξετάσουμε λίγο και τις γνώσεις μας στο Ping Pong! Πόσο καλά αντανακλαστικά έχετε; Ο FORPHEUS (Future Omron Robotics Technology for Exploring Possibility of Harmonized aUtomation with Sinic Theoretics) είναι το πρώτο ρομπότ δάσκαλος Ping Pong που μπορεί να δει σε τι επίπεδο βρίσκεστε και να βελτιώσει τις επδόσεις σας. Θα έλεγαν πολλοί ότι το συγκεκριμένο ρομπότ έχει βγει από ταινία τρόμου όπου οι μηχανές κυνηγάνε τους ανθρώπους αλλά μέχρι στιγμής τα δείγματα δεν είναι ανησυχητικά. Ο FORPHEUS είναι ο καλύτερος δάσκαλος ever!


Τα λέμε την επόμενη Τετάρτη με περισσότερα gaming and geeky νέα/αστεία/ενδιαφέροντα βίντεο. Για συζήτηση σχετικά με την στήλη Game Maniacs επισκεφθείτε το αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Divine Raiden (Level 26) 08/03/2017 11:52
Ρομποτ για βελτίωση των ικανοτήτων σε ping pong;Wow..Κατα πάσα πιθανότητα στην Ιαπωνια θα έχει ζήτηση.Οι κούπες πολυ εντυωσιακές και στυλάτες!
#2 aims (Level 20) 08/03/2017 13:20
Παρα πολυ ωραιες οι κουπες!
#3 Dovahkiin (Level 22) 08/03/2017 14:57
Τρομερή η Legend of Zelda πίτα! Ως προς την εικόνα της τουλάχιστον, γιατί με τόσο χρώμα και κακό που έχει, δε νομίζω να τη δοκίμαζα. :lol:
#4 ashbringer (Level 25) 08/03/2017 16:15
Ρομπότ...δάσκαλ ος Ping Pong είναι ότι καλύτερο!
Notification