League of Legends: Συμφωνία 50 εκατομμυρίων δολαρίων

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
League of Legends: Συμφωνία 50 εκατομμυρίων δολαρίων

League of Legends: Συμφωνία 50 εκατομμυρίων δολαρίων

Εμπορική εκμετάλλευση από την MLB.

Η Riot Games υπέγραψε συμφωνία 50 εκατομμυρίων δολαρίων με την MLB Advanced Media και συγκεκριμένα την θυγατρική της, BAMTech. Η συμφωνία θα επικεντρωθεί στη βελτίωση της πλατφόρμας streaming και του περιεχομένου της.

Με την συμφωνία αυτή θα χρηματοδοτηθεί και θα εμπορευματοποιηθεί το League of Legends ως τηλεοπτικό προϊόν, όπως γίνεται αντίστοιχα με 30 συλλόγους του MLB (Major League Baseball) στην Αμερική.

Η υπογραφή του ποσού αυτού αφορά την εκμετάλλευση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων σε ετήσια βάση. Προτεραιότητα βέβαια είναι η προβολή τους μέσω Internet. Τα αποτελέσματα της συμφωνίας αυτής θα αρχίσουν να φαίνονται από το 2018, με τις ομάδες και τους παίκτες του League of Legends να βλέπουν όντως διαφορά στα χρήματα που θα λαμβάνουν μέσω χορηγιών.

Το League of Legends είχε πάνω από 100 εκατομμύρια παίκτες τον Σεπτέμβριο.

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για κάρτες League of Legends.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 19/12/2016 07:57
Και όσο πάει και ανεβαίνει.Μεγαλ ύτερα χρηματικά ποσά θα δώσουν σίγουρα το κίνητρο να ασχοληθεί περισσότερος κόσμος με αυτό και να έχουμε περισσότερες συμμετοχές σε διαγωνισμούς.