BUNKR: Κατάστημα από την eSports ομάδα Fnatic

Hot
Γιώργος Λόλας
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
1
BUNKR: Κατάστημα από την eSports ομάδα Fnatic

BUNKR: Κατάστημα από την eSports ομάδα Fnatic

Άνοιξε τις πόρτες του στο Λονδίνο.

Οι Fnatic άνοιξαν το δικό τους κατάστημα στο Λονδίνο, μέσω του οποίου πουλάνε τόσο το δικό τους εμπόρευμα από συνεργαζόμενες εταιρείες, όσο και άλλων ομάδων. Στα ράφια του καταστήματος υπάρχουν t-shirts και άλλα αντικείμενα ρουχισμού, καθώς και gaming περιφερειακά. Μέχρι στιγμής οι ομάδες που πωλούν και τα δικά τους αντικείμενα στο BUNKR (όπως ονομάζεται το κατάστημα) είναι μεταξύ άλλων οι Team Dignitas, Astralis και Team Liquid. Ταυτόχρονα, το διαθέτει το δικό του μπαρ για να χαλαρώσετε.

Όπως φαίνεται, τα eSports γίνονται ολοένα και πιο mainstream, ξεφεύγοντας από τα στενά όρια του gaming και εισβάλλοντας σε άλλους τομείς της καθημερινότητάς μας. Ήδη αρκετές ποδοσφαιρικές ομάδες έχουν δημιουργήσει τα δικά τους eSports teams (όπως οι Manchester City, Βαλένθια και Σπόρτινγκ), ενώ η Ρωσία αναγνωρίζει πλέον τα eSports ως κανονικό άθλημα. Θυμίζουμε επίσης ότι η Alibaba (ο γίγαντας του ηλεκτρονικού εμπορίου) κάνει επενδύσεις στα eSports ύψους 150 εκατομμυρίων δολαρίων.

Διαβάστε επίσης για την κατάληψη της 2ης θέσης στο Dota 2 Boston Major από την ελληνική ομάδα Ad Finem και συζητήστε εκτενώς για τα eSports στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 ashbringer (Level 25) 18/12/2016 07:02
Τα e-sports είναι το μέλλον του gaming αραγε;