Star Citizen gameplay videos

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
3
Star Citizen gameplay videos

Star Citizen gameplay videos

Νέα βίντεο και ρεκόρ στο Kickstarter. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 21/8/16] Κυκλοφόρησε ένα βίντεο με το gameplay του επερχόμενου space simulator Star Citizen της εταιρείας ανάπτυξης Cloud Imperium Games. Κυκλοφόρησε ένα βίντεο με το gameplay του επερχόμενου space simulator Star Citizen της εταιρείας ανάπτυξης Cloud Imperium Games. 
Στο βίντεο διάρκειας 52 λεπτών θα δείτε πολλές πτυχές του gameplay, όπως πιλοτάρισμα των αεροσκαφών, εξερεύνηση πλανητών, αλληλεπιδράσεις με άλλους χαρακτήρες και πολλά ακόμα.

Δείτε το βίντεο:

 
[UPDATE: 21/11/16] Κυκλοφόρησε ένα νέο βίντεο για το Star Citizen, το οποίο καλύπτει τα First-Person Shooter στοιχεία του επερχόμενου τίτλου. Πιο συγκεκριμένα, το Star Citizen θα περιλαμβάνει ένα mode με την ονομασία Star Marine στο οποίο καλείστε να αντιμετωπίσετε ορδές από διαστημικούς πειρατές σε έντονες μάχες.

Δείτε το βίντεο:



Επίσης, το Star Citizen πλέον μπαίνει στην alpha 2.6 έκδοσή του, όπου θα δείτε πολλά balance fixes, οκτώ νέα αεροσκάφη, αρκετές βελτιώσεις στα γραφικά και πολλά ακόμα. Δείτε λεπτομερώς τις αλλαγές του νέου patch.

[UPDATE 2: 13/7/17]
Στο παρακάτω gameplay video θα δείτε πως μπορείτε να εξερευνήσετε, να μαζέψετε τυχόν χρήσιμα αντικείμενα και να πολεμήσετε, τόσο στο διάστημα όσο και στην επιφάνεια των πλανητών.

Δείτε το πρώτο βίντεο:



Το δεύτερο βίντεο ασχολείται κυρίως με κατεστραμμένα αεροσκάφη, με τους developers να δείχνουν σκηνές από gameplay που επικεντρώνεται γύρω από αυτά και δείχνοντας όλα τα στοιχεία που θα έχει αυτό το σύστημα. Η εταιρεία ανάπτυξης δημιουργεί εγκαταλελειμένες εκδοχές για όλα τα αεροσκάφη που θα δείτε στο Star Citizen, μια διαδικασία που έχει γίνει κομμάτι του κανονικού χρονοδιαγράμματος της ανάπτυξης του game. Επίσης, θα δείτε και μια γενική ενημέρωση για το στάδιο της ανάπτυξης μαζί με ένα νέο αεροσκάφος, το αστρόπλοιο Anvil Hurricane, καθώς και τα τατουάζ που μπορείτε να βάλετε στον χαρακτήρα σας.

Δείτε το δεύτερο βίντεο:



Επίσης φημολογείται πως θα υπάρχει μια μοναδική περιοχή στο game η οποία ανήκει σε ένα τεράστιο αεροσκάφος. Θα βιώσετε μια απίθανη εμπειρία όταν την βρείτε, καθώς η κλίμακά της είναι τεραστίων διαστάσεων. Το αεροσκάφος αυτό θα είναι ορατό από το διάστημα όταν πετάξετε γύρω από τον πλανήτη στον οποίο βρίσκεται. Πιθανότατα θα είναι ένα μεταφορικό Bengal, το οποίο εμφανίστηκε πρώτη φορά στο πρώτο βίντεο του Star Citizen. Τίποτα από αυτά δεν είναι επίσημο όμως, οπότε υπομονή για κάποια ανακοίνωση από την Cloud Imperium Games.

[UPDATE 3: 5/8/17 - Νέο developer diary με updated patcher και στοιχεία για το singleplayer] Οι developers του Star Citizen έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο developer diary. Σε αυτό θα δείτε το νέο patcher ο οποίος θα δώσει τέλος στα μεγάλα updates, καθώς και πληροφορίες για τη singleplayer έκδοση του Star Citizen που θα ονομάζεται Squadron 42. O χορός των διάσημων ηθοποιών που θα συμμετάσχουν στο Star Citizen καλά κρατεί και συνεχίζεται με τους Ben Mendelsohn, Sophie Wu και Liam Cunningham.


[UPDATE 4: 28/8/17 - Παρουσίαση της Gamescom και νέο facial animation system] Ολόκληρη η παρουσίαση της Gamescom για το Star Citizen.

Στο βίντεο θα δείτε νέες τοποθεσίες καθώς και νέα χαρακτηριστικά για το game. Οι developers του Star Citizen αποκάλυψαν και το εντυπωσιακό facial animation system που θα ονομάζεται Face Over Internet Protocol και μεταφέρει τις κινήσεις των παιχτών στον in-game χαρακτήρα, δημιουργώντας την πιο διαδραστική εμπειρία όσον αφορά την επικοινωνία μεταξύ παικτών.

[UPDATE 5: 28/10/17 – Gameplay μιας ώρας από την CitizenCon] Κατά την διάρκεια της CitizenCon, η Cloud Imperium Games άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό με την “τρελή” τεχνολογία που ενσωματώνει το Star Citizen.

Συγκεκριμένα, είδαμε την εξερεύνηση δύο τεράστιων πλανητών που έχουν περίπου το μέγεθος της Γης. Οι πλανήτες αυτοί είναι γεμάτοι ζωή, αφού περιλαμβάνουν πόλεις με μαγαζάκια, NPCs και quest givers. Η δράση ξεκινάει στο 12ο λεπτό του βίντεο όπου βλέπουμε τον πρωταγωνιστή να εξερευνά μια πόλη και έπειτα πετάει πάνω από αυτή με το σκάφος του.

Απολαύστε το βίντεο παρακάτω:

Αργότερα, θα ταξιδέψει σε έναν άλλο πλανήτη και δίχως να υπάρχει ίχνος από loading, εισέρχεται στην ατμόσφαιρά του και ξεκινάει την εξερεύνηση, αρχικά με το σκάφος του και αργότερα πεζός. Η Cloud Imperium Games πραγματικά εντυπωσιάζει με την τεχνολογία της και με τον τεράστιας κλίμακας κόσμο του Star Citizen, το οποίο βάζει γερή υποψηφιότητα για το απόλυτο Space Simulator.

[UPDATE 6: 12/2/18 – Νέο ρεκόρ στο Kickstarter] To Star Citizen συνεχίζει την ανοδική του πορεία στο Κickstarter ανεβάζοντας τα έσοδά του στα 178 εκατομμύρια δολάρια. Μαζί με αυτό το ρεκόρ, έχουμε και δύο βίντεο τα οποία μας δείχνουν λίγο παραπάνω από τις μάχες με τα διαστημόπλοια και τα διάφορα όπλα.

Το Star Citizen βρίσκεται αυτή την στιγμή σε alpha στάδιο και αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC σε Windows και Linux.
 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 ashbringer (Level 25) 21/09/2016 09:22
Ανυπομονώ για την κυκλοφορία του.Μπορεί να έχει πολλά στοιχεία fps αλλά δείχνει ιδιαίτερο και τα γραφικά του τα σπάνε.
#2 +1 ashbringer (Level 25) 06/08/2017 19:36
Περιμένουμε ήδη πολλά απο αυτό.Πιστεύω πως θα είναι το απόλυτο διαστημικό έπος.
#3 +1 ashbringer (Level 25) 29/10/2017 08:29
Όποιο βίντεο και να δει κανείς μιλάμε για απόλυτο έπος!
#4 ashbringer (Level 25) 13/02/2018 10:48
Να δούμε και ημερομηνία κυκλοφορίας επιτέλους.