Δωρεάν το The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Δωρεάν το The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition

Δωρεάν το The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition

Δοκιμάστε το αυτό το Σαββατοκύριακο σε PC και Xbox One. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 24/4/15] Η Bethesda ανακοίνωσε πως το The Elder Scrolls V: Skyrim θα διατίθεται δωρεάν στο Steam μέχρι το πρωί της Κυριακής στις 11:00.

Όσο διαρκεί η δωρεάν διάθεση μπορείτε να το αγοράσετε για 75% έκπτωση, από τα 15 ευρώ στα 3,74. Σας εγγυάται δεκάδες, αν όχι εκατοντάδες ώρες παιχνιδιού που -πιστέψτε μας- αξίζουν τον κόπο.

[UPDATE: 7/9/17 - Δωρεάν η Special Edition για το Xbox One] Όσοι είστε κάτοχοι Xbox One κατεβάστε την Special Edition και παίξτε την  δωρεάν για αυτό το τριήμερο.

[UPDATE 2: 8/9/17 - Δωρεάν η Special Edition για το Steam] Το Skyrim, το πέμπτο κεφάλαιο των τίτλων των The Elders Scrolls, αποτελεί ένα από τα πιο πετυχημένα και αγαπημένα παιχνίδια του κοινού. Το Steam θα προσφέρει την ευκαιρία ωστόσο σε όσους δεν το έχουν δοκιμάσει να παίξουν το The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition εντελώς δωρεάν αυτό το Σαββατοκύριακο.

Αν βέβαια το δοκιμάσετε και σας αρέσει, το Steam φρόντισε να έχει την συγκεκριμένη έκδοση σε έκπτωση μέχρι και την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου στην τιμή των 30 ευρώ.

Η Special Edition του παιχνιδιού περιέχει όλη την εμπειρία του τίτλου που κυκλοφόρησε το 2011, με αναβαθμισμένα εφέ, νέες αποστολές, περιβάλλοντα, χαρακτήρες και φυσικά όπλα.

Το Skyrim στο Xbox One θα βρίσκεται σε έκπτωση 50% μέχρι την Τρίτη. Θυμίζουμε ότι μπορείτε να συνεχίσετε τα saves σας και στο βασικό παιχνίδι, αν αποφασίσετε να το αποκτήσετε.

[UPDATE 3: 13/4/18 - Δωρεάν σε PC και Xbox One] Κατεβάστε και δοκιμάστε εντελώς δωρεάν την Special Edition του The Elder Scrolls V: Skyrim.

Για αυτό το Σαββατοκύριακο και συγκεκριμένα μέχρι το απόγευμα της Κυριακής στις 15 Απριλίου, μπορείτε να δοκιμάσετε το Skyrim κατεβάζοντάς το μέσω του Steam. Όσοι από την άλλοι απολαύσουν το δημοφιλές RPG της Bethesda μπορούν να το αποκτήσουν σε έκπτωση στην τιμή των 20 ευρώ για το ίδιο χρονικό διάστημα. Ακριβώς η το ίδιο free trial εφαρμόστηκε και στο Xbox One.

Κάντε κλικ εδώ για να το κατεβάσετε.

Διαβάστε το review του The Elder Scrolls V: Skyrim και αφού το κατεβάσετε πείτε μας την άποψή σας σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 24/04/2015 08:26
Εμπρός για Skyrim να καούμε !
#2 Placebo Effect (Level 15) 24/04/2015 23:12
Εξαιρετικη προσφορα για αυτους που δεν το εχουν ηδη. Μακαρι να γινουν και αλλες τετοιες κινησεις για αντιστοιχα μεγαλους τιτλους. 8)
Notification