MMOne

Hot
Χριστιάνα Θάνου

Χριστιάνα Θάνου  

Now playing: Immortals Fenyx Rising.
 
0.0 ()
1
MMOne

MMOne

Η απόλυτη VR εμπειρία σε μια καρέκλα.

Έχουμε δει αρκετά βίντεο μέχρι στιγμής με το Oculus Rift και τις προσπάθειες διάφορων hardware developers να δημιουργήσουν περιφερειακά τα οποία θα είναι συμβατά με το πασίγνωστο head-mounted display. Η MM Company όμως, μια Ουκρανική Start-up εταιρία εργάζεται πάνω στο να δημιουργήσει μια καρέκλα υπερπαραγωγή. Το project της ονομάζεται ΜΜOne και στην ουσία πρόκειται για μια gaming καρέκλα που στηρίζεται πάνω σε έναν σιδερένιο άξονα ο οποίος την περιστρέφει. Δείτε καλύτερα στo παρακάτω βίντεο:

Το MMOne μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε με ύψος 110cm μέχρι 200 cm. Επίσης υπάρχει περιορισμός στο βάρος που μπορεί να αντέξει η καρέκλα με ανώτατο όριο τα 118 κιλά. Όπως μπορείτε να δείτε στο παραπάνω βίντεο, η καρέκλα χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με το Oculus Rift και μπορεί να γυρίσει προς οποιαδήποτε κατεύθυνση. Βέβαια είναι γνωστό ότι το Oculus Rift από μόνο του με απλή χρήση δημιουργεί motion sickness, οπότε δεν γνωρίζουμε κατά πόσο θα είναι εφικτό να αντέξει πάνω σε αυτή την καρέκλα ένας μέσος άνθρωπος.

Μπορείτε να δείτε περισσότερα για το MMOne στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει δυνατότητα να αγοράσετε την καρέκλα. Είναι άγνωστο ακόμα το πότε θα κυκλοφορήσει και ποια θα είναι η τιμή του.

Δείτε την παρουσίασή μας για το Oculus Rift Development Kit 2 και επισκεφθείτε το topic του Oculus Rift.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 JimAndJimGaming (Level 11) 13/04/2015 18:35
Χαχαχα κοίτα να δείς τι φτιαχνουν! Motion sickness to infinity!
#2 Manos (Level 39) 15/04/2015 22:25
Για να το παίξεις σε αυτή την καρέκλα και να μην βγάλεις τα άντερά σου θα πρέπει λογικά να μην έχεις φάει για τουλάχιστον 24 ώρες.
Notification