Quantum Break: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Quantum Break: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Quantum Break: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Έρχεται τον Απρίλιο του 2016. [UPDATE]

Το Quantum Break, ένα από τα πιο δυνατά exclusives της Microsoft, είναι πολύ πιθανό να καθυστερήσει την κυκλοφορία του μέχρι το 2016.

Αυτό τουλάχιστον δήλωσε μέσω Twitter ο Community και Social Media Manager της Microsoft για την Ολλανδία. Όλα αυτά ωστόσο, σύμφωνα με άρθρο του Βέλγικου site Xet.be, το οποίο ο ίδιος αναπαράγει. Θα μπορούσε κάλλιστα ως εργαζόμενος της Microsoft να το δηλώσει σε πρώτο πρόσωπο μέσω Twitter, ωστόσο ο δημοσιογράφος του Βέλγικου site είχε λάβει την πληροφόρηση τον Ιανουάριο και τώρα πλέον το αποκαλύπτει σε άρθρο του.

Το αν ισχύουν ή όχι οι πληροφορίες αυτές μέχρι να το μάθουμε από την Microsoft, προφανώς το αργότερο μέχρι την E3 του Ιουνίου.

[UPDATE: 2/4/15 - Επιβεβαιώθηκε η καθυστέρηση από την Microsoft] Το 2015 φαίνεται πως είναι η χρονιά του delay για την gaming βιομηχανία. Αυτή τη φορά, στη λίστα προστέθηκε το Quantum Break της Remedy Entertainment. Αν και υπήρχαν από πριν φήμες για την καθυστέρηση του, αυτή τη φορά επιβεβαιώθηκε επίσημα από την Microsoft, στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού.Ο Sam Lake, Creative Director της Remedy Entertainment, δήλωσε τα εξής: " Είμαστε πολύ περήφανοι που αποτελούμε μέρος του εκπληκτικού line-up του Xbox One. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους fans μας για την υπομονή τους και θέλουμε να ξέρουν πως εκμεταλλευόμαστε τον επιπλέον χρόνο, ώστε να βελτιώσουμε το παιχνίδι".

[UPDATE: 4/8/15] Στα πλαίσια της παρουσίασης της Microsoft στην Gamescom 2015, ανακοινώθηκε πως το Quantum Break θα κυκλοφορήσει στις 5 Απριλίου του 2016. Η Remedy Studios δήλωσε επίσης πως το cast του Quantum Break θα περιλαμβάνει άλλον έναν γνωστό ηθοποιό, τον Aidan Gillen ή αλλιώς Littlefinger από το Game of Thrones. Θυμίζουμε πως άλλοι γνωστοί ηθοποιοί που θα δουλέψουν για τον επερχόμενο τίτλο είναι οι: Shawn Ashmore ο οποίος ανέβηκε live στην σκηνή, Dominic Monaghan και Lance Reddick.

Το Quantum Break αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Xbox One στις 5 Απριλίου του 2016.

Διαβάστε περισσότερα για το Quantum Break και δείτε τα gameplay videos του. Συζητήστε περισσότερα σε αυτό το forum topic και δείτε όλα όσα συνέβησαν στην press conference της Microsoft στην Gamescom.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Scorcher (Level 21) 10/03/2015 21:34
Γιατί ;;;;;; :sigh:
Από την άλλη αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Άμα είναι να αργήσει επειδή θέλουν να κάνουν καλύτερη δουλέία και στο τέλος να βγει ένα Super-wow game, τότε ας είναι! Θα περιμένουμε!
#2 ashbringer (Level 25) 11/03/2015 08:19
Βλέποντας αρκετά video με το gameplay του Quantum Break απλά κόλλησα.Κρίμα που θα καθυστερήσει αλλά ίσως είναι για το καλύτερο.
#3 NoGood! (Level 24) 11/03/2015 21:22
Απ'ότι φαίνεται αρκετοί τίτλοι θα καθυστερήσουν.. .Κρίμα πάντως,αλλα τι να κάνουμε θα περιμένουμε! :-)
#4 Adam_Pap (Level 18) 05/08/2015 10:36
Κακως που θα ειναι μονο για xbox! :sigh:
#5 Marston (Level 12) 05/08/2015 12:04
Quoting Adam_Pap:
Κακως που θα ειναι μονο για xbox! :sigh:


Βασικά έτσι παίρνει αξία η κονσόλα, 'μαζεύοντας' exclusives υπάρχει λόγος αγοράς της κονσόλας.
#6 ThanosRipper (Level 15) 06/08/2015 18:10
Άμα είναι για το καλό του game ας αργήσει όσο θέλει! Μπορεί να μην κρατιόμαστε αλλά καλό σε εμάς και το παιχνίδι μπορεί να κάνει η καθυστέρηση.
Notification