Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Cooler Master: Silencio FP Series και Swift-RX

Cooler Master: Silencio FP Series και Swift-RX

Wednesday, 04 Feb 2015  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Χριστιάνα Θάνου  
Χριστιάνα Θάνου

Χριστιάνα Θάνου  

Απλά αγαπάω The Witcher 3!
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/ce/c5/18/3-21-1423061490.jpg
 

Cooler Master: Silencio FP Series και Swift-RX

Τα προϊόντα Ιανουαρίου της Cooler Master.

Η γνωστή εταιρία περιφερειακών Cooler Master ανακοίνωσε τον Ιανουάριο δύο αρκετά ενδιαφέρουσες προσθήκες στο store της.

Για αρχή, ξεχάστε τους θορυβώδεις ανεμιστήρες που κάνουν το PC σας να ακούγεται σαν μπουκωμένη νταλίκα. Η νέα σειρά Silencio FP είναι ειδικά φτιαγμένη για να προσφέρει μέγιστη απόδοση. Υπάρχουν δύο μοντέλα Silencio FP από 12 εκατοστών τα οποία υπόσχονται διάρκεια λειτουργίας μέχρι και 160.000 ώρες. Το πρώτο, Silencio FP120 3PIN, αποτελεί ιδανική επιλογή για δύσκολες καταστάσεις όπου οι θερμοκρασίες του υπολογιστή ανεβαίνουν επικίνδυνα. Το Silencio FP120 PWM προσφέρει την κατάλληλη ψύξη αλλά δίνει βάση κυρίως στο θέμα του θορύβου, εξαλείφοντάς τον τελείως.

Η δεύτερη προσθήκη αφορά την νέα σειρά mousepad CM Storm Swift-RX. Πρόκειται για αντικαταστάτη της παλιάς Speed-RX Series. Το κάτω μέρος του Swift-RX mousepad αποτελείται από 100% λάστιχο προκειμένου να μην γλιστράει ακόμα και κατά την διάρκεια έντονων παιχνιδιών. Όσο για την πάνω επιφάνεια, είναι φτιαγμένη ειδικά για να βοηθάει οποιοδήποτε mouse να φτάσει το 100% των δυνατοτήτων του. Τα Swift-RX mousepad κυκλοφορούν σε τρία μεγέθη. Το μικρό μέγεθος (25x21 cm) κοστίζει 8 ευρώ, το μέτριο (32x27cm) στα 12 ευρώ, ενώ το μεγάλο μέγεθος (45x36 cm) ανέρχεται στα 20 ευρώ.

Συζητήστε μαζί μας για τα αγαπημένα σας περιφερειακά στο αντίστοιχο forum topic και μείνετε ενημερωμένοι για αυτά από τα reviews που ανεβαίνουν στο Youtube channel μας.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification