Ειδήσεις FPS Δωρεάν Xbox Live Gold και Halo 3: ODST campaign

Δωρεάν Xbox Live Gold και Halo 3: ODST campaign

Monday, 19 Jan 2015  | in FPS | Γράφτηκε από τον Παντελής Δασκαλέλος   | (1 σχόλιο)
Παντελής Δασκαλέλος

Παντελής Δασκαλέλος  

Now playing Crysis 2, Gears of War 2 και Tom Clancy's H.A.W.X
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/3a/f6/27/halo-3-odst-65-1419274166.jpg
 

Δωρεάν Xbox Live Gold και Halo 3: ODST campaign

Για τους κατόχους του Halo: The Master Chief Collection.

[Αρχική δημοσίευση: 22/12/14] H Microsoft θα προσθέσει το campaign του Halo 3: ODST στο Xbox One exclusive Halo: The Master Chief Collection με την μορφή DLC.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όσοι είχαν παίξει το  Halo: The Master Chief Collection από τις 11 Νοεμβρίου μέχρι και τις 19 Δεκεμβρίου θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν το DLC χωρίς κανένα επιπλέον κόστος. Σύμφωνα με δηλώσεις της Bonnie Ross, της προέδρου της 343 Industries, στο Xbox Wire η Microsoft θέλει να αποζημιώσει με αυτό τον τρόπο να αποζημιώσει τους παίκτες για τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στα multiplayer modes του Halo: The Master Chief Collection τις τελευταίες εβδομάδες. Να σημειωθεί πάντως πως το Firefight mode του Halo 3: ODST δεν πρόκειται να επανακυκλοφορήσει.

Θυμίζουμε ότι το Halo 3: ODST κυκλοφόρησε το 2009 έχοντας αναπτυχθεί από την Bungie και για πολλούς αποτελεί τον πνευματικό πρόγονο του Destiny. H remastered έκδοση που θα επανακυκλοφορήσει ως DLC θα τρέχει στα 60fps και σε native 1080p ανάλυση. Να προσθέσουμε επίσης ότι όσοι είχαν παίξει το  Halo: The Master Chief Collection από τις 11 Νοεμβρίου μέχρι και τις 19 Δεκεμβρίου θα πάρουν δωρεάν και έναν μήνα συνδρομή για το Xbox Live, καθώς και ένα αποκλειστικό in-game nameplate και avatar. Συν τις άλλοις, σύντομα θα προστεθεί και ο χάρτης Relic για το Halo 2 Anniversary Edition. Το campaign του Halo 3: ODST αναμένεται μέσα στο 2015, καθώς η ανάπτυξή του μόλις ξεκίνησε.

Εσάς πως σας φαίνεται η κίνηση αυτή από πλευράς Microsoft; Πείτε μας τις απόψεις σας στο σχετικό topic του forum μας.

[UPDATE: 19/1/15] Η Microsoft δίνει σε όλους τους κατόχους του Halo: The Master Chief Collection για Xbox One ένα μήνα δωρεάν Xbox Live Gold συνδρομή.

Όσοι παίξατε το παιχνίδι online πριν τις 19 Δεκεμβρίου θα έχετε ήδη βρει την επέκταση ενός μήνα στο λογαριασμό σας. Ο λόγος είναι ότι η Microsoft ζητάει έτσι συγγνώμη για τα προβλήματα του matchmaking κατά το λανσάρισμα του παιχνιδιού.

Θα λάβετε μήνυμα επιβεβαίωσης στο Xbox Live μόλις προστεθούν οι 30 ημέρες στο λογαριασμό σας. Επίσης, θα παραλάβετε ένα nameplate και ένα avatar. Θα προστεθεί επίσης σύντομα μέσω patch το Relic map του Halo 3 και το campaign του Halo 3: ODST.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η προσφορά δεν έχουμε επιβεβαίωσει ακόμη 100% αν ισχύει για την Ελλάδα. Ο Παντελής Δασκαλέλος που έπαιξε το Halo: The Master Chief Collection πριν τις 19/12 δεν έχει λάβει ακόμη κάποιο μήνυμα. Όσοι λάβετε την επέκταση 30 ημερών αφήστε σχόλιο στο κάτω μέρος του άρθρου.

Διαβάστε το review του Halo: The Master Chief Collection και του Halo 3: ODST από το GameWorld.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 snikefriend (Level 23) 23/12/2014 18:37
Τράγοι. Μας περνάνε για πεινασμένους.
Notification