Half-Life: Black Mesa mod

Hot
Half-Life: Black Mesa mod

Half-Life: Black Mesa mod

Επετειακό τρέιλερ. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 7/8/2012] Το όνομα Black Mesa ξυπνάει σε πολλούς από εμάς αναμνήσεις από τις περιπέτειες του Gordon Freeman στη σειρά Half-Life. Είναι όμως και το όνομα του (επί οκτώ χρόνια) υπό ανάπτυξη mod, το οποίο φιλοδοξεί να μεταφέρει πλήρως το πρώτο μέρος της σειράς Half-Life, στην μηχανή γραφικών Source engine. Το mod αναπτύσσεται από 40 εθελοντές όλων των ειδικοτήτων και είναι μια ανεξάρτητη προσπάθεια.

Εδώ και πολύ καιρό δεν υπήρχαν κάποια χειροπιαστά στοιχεία όσον αφορά την πρόοδo του Black Mesa. Δύο gameplay βίντεο όμως, έρχονται να σπάσουν αυτή τη σιωπή. Το πρώτο βίντεο δημοσίευσε το Valvetime.net και παρουσιάζει το κεφάλαιο "On the Rail" του Half-Life, από μια παλαιότερη έκδοση του mod.

Το συγκεκριμένο βίντεο δίχασε τους fans σε πολλά σημεία του, όπως ο φωτισμός και το περιβάλλον που παρουσίαζε. Το μήλο της έριδος όμως ήταν η παρουσία του σκοπευτικού στο .357 Magnum, με τη μία πλευρά παικτών να λέει πως πως αυτό είναι τελείως εκτός τόπου και χρόνου και την άλλη να υποστηρίζει ότι είναι απλά ένα χαρακτηριστικό του zoom του όπλου.

Το δεύτερο (και κακής ποιότητας) βίντεο που διέρρευσε, ανήρτησε το LambdaGeneration.com και δείχνει σκηνές από το κεφάλαιο "Surface Tension", επίσης παρμένο από μια παλιά έκδοση του mod. Η μουσική που θα ακούσετε είναι προσθήκη του site πάνω στο βίντεο και δεν προέρχεται από το ίδιο το παιχνίδι.

Το μόνο νέο που είχαμε από τo Black Mesa mode ήταν ένα μικρό status update στην επίσημη σελίδα στο Facebook να λέει "Προσοχή στον άντρα πίσω από την κουρτίνα! Ο μεγάλος Oz μίλησε!" Η απάντηση για το πότε θα ολοκληρωθεί το mod είναι λιτή και απέριττη. Οι developers λένε ότι θα το δούμε "Όταν θα είναι έτοιμο". Ας ελπίσουμε μόνο να μην πάρει τον δρόμο του Duke Nukem Forever.

[UPDATE: 20/11/18 - Νέο τρέιλερ για την επέτειο 20 ετών] Με αφορμή την επέτειο 20 ετών από την κυκλοφορία του Half-Life, η Crowbar δημιούργησε ένα νέο τρέιλερ για το Black Mesa.

Δείτε το παρακάτω:

Διαβάστε το review του Black Mesa και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 johnhthegladi (Level 1) 28/08/2010 05:49
Third Person shooters. Τα αγαπημενα μου! Εχει καιρο να βγει κάποιο καλο. Ελπίζω αυτο να μας ξαφνιάσει ευχάριστα!
#2 nikos-pc (Level 11) 05/09/2012 18:27
Το mod κυκλοφορεί στις 14 Σεπτεμβρίου. Μπείτε στο http://blackmesasource.com/ για να ψηφίσετε να το βάλουν και στο Steam.