The King of Fighters XII

Hot
Κωνσταντίνος Κουτσούμπας

Κωνσταντίνος Κουτσούμπας  

Καλησπέρα Κωνσταντίνε, τα κακά νέα είναι ότι ο κωδικός σου έχει διαρεύσει στο ίντερνετ. Τα καλά νέα είναι ότι πέτυχες σε καλόβουλο άνθρωπο, οπότε απλά άλλαξε τον κωδικό σου όταν δεις αυτό το μνμ και άλλαξε τον κωδικό σου από οποιοδήποτε άλλο site χρησιμοποιείς ακριβώς το ίδιο password.
 
0.0 ()

the-king-of-fighters-xii-12-2018Μία κλασική σειρά παιχνιδιών fighting καλωσορίζει στο ρόστερ της το καινούργιο της μέλος, το οποίο όμως δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις σύγχρονες απαιτήσεις των gamers.

Το GameWorld έπαιξε το νέο King of Fighters, αλλά οι εντυπώσεις μας δεν ήταν οι αναμενόμενες. Το παιχνίδι διαθέτει ένα σύστημα μάχης δύο διαστάσεων, όπου οι λιγοστοί διαθέσιμοι χαρακτήρες (22 στο σύνολο) συγκρούονται σε έντονες μονομαχίες. Το gameplay διαθέτει ένα σταθερό ρυθμό καθ' όλη τη διάρκειά του παιχνιδιού, χωρίς να παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα.

Gameplay
Στο ξεκίνημα επιλέγετε τρεις μαχητές με τους οποίους θα πρέπει κάθε φορά να νικήσετε τους αντίστοιχους του αντίπαλου. Οι μονομαχίες που διεξάγονται χαρακτηρίζονται από ένα γρήγορο ρυθμό και παράλληλα από τις πολύ δύσκολες κινήσεις που πρέπει να πραγματοποιήσετε. Πατώντας το "Start", θα σας εμφανιστεί η λίστα εντολών, όπου και αναγράφονται όλες οι διαθέσιμες επιθέσεις. Οι περισσότερες εξ' αυτών απαιτούν από εσάς να πιέσετε πολλές φορές το αναλογικό stick προς όλες τις κατευθύνσεις, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα να μην καταφέρνετε σχεδόν ποτέ να τις εκτελέσετε σωστά. H SKN Playmore έχει κάνει σφάλματα ακόμα και στον τομέα των ονομάτων κι αυτό διότι όλες οι επιθέσεις έχουν γραφτεί με Ιαπωνικές λέξεις, οι οποίες σχηματίζονται με το Αμερικάνικο αλφάβητο, αντί του Ιαπωνικού.the-king-of-fighters-xii-12-2019
Γραφικά
Οι φωτιές και τα κύματα ενέργειας είναι μερικά από τα εφέ που θα δείτε στις ειδικές κινήσεις της μάχης. Εμφανίζονται με αρκετά υψηλή συχνότητα, ενώ παράλληλα προκαλούν τεράστια ζημιά στον αντίπαλο.

Στην πράξη παρατηρήσαμε ότι το σύστημα μονομαχίας σε δύο διαστάσεις δεν αποδίδει καθόλου καλά. Τις περισσότερες φορές τα αντικείμενα στο background φαίνονταν σαν να υπήρχαν εντός της πίστας, με αποτέλεσμα τα πολυάριθμα χρώματα που εμφανίζονταν στην οθόνη να μπερδέψουν το μάτι μας και να νομίζουμε ότι πρόκειται για φυσικά εμπόδια. Κάτι τέτοιο φυσικά και σπάει τη συνοχή του αγώνα, αφού συχνά πυκνά τα λούνα παρκ, οι θάμνοι ή ακόμη και οι μικρές καρέκλες, δίνουν την αίσθηση ότι στέκονται στη μέση της πίστας!

Το King of Fighters XII αντιμετωπίζει αρκετές δυσκολίες και στον οπτικό τομέα, λόγω του καρτουνίστικου στυλ απεικόνισης που διαθέτει. Οι περισσότεροι μαχητές αποτελούνται από λιγοστά πολύγωνα, με αποτέλεσμα να μην φαίνεται καθαρά ούτε καν το πρόσωπό τους. Μάλιστα, αρκετές φορές μπορούσαμε να παρατηρήσουμε διάσπαρτα πολύγωνα επάνω στα ρούχα τους. Βέβαια η συγκεκριμένη κίνηση μπορεί να έχει γίνει εσκεμμένα από την SKN Playmore, έτσι ώστε να υπάρξει μία διαφορετική καλλιτεχνική προσέγγιση στον τίτλο της.

Κυκλοφορία
Το King of Fighters XII θα κυκλοφορήσει στις 25 Σεπτεμβρίου σε Playstation 3, Xbox 360 και Arcade μηχανήματα.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 BigBoss (Level 24) 28/08/2009 03:35
Χμμ παιχνίδι που αξίζει τα 50... σεντς στα arcade! :evil:
#2 christoforos (Level 1) 29/08/2009 18:11
to paixnidi eine pio poli mia paralagi tou street fighter iv
Notification