Draugen

Hot
Νικόλας Μαρκόγλου

Νικόλας Μαρκόγλου  

Ώρα να καλυφθούν κάποια gaming κενά πριν τελειώσει το καλοκαίρι...
 
0.0 ()
1
Draugen

Draugen

Survival Horror από τον δημιουργό του Dreamfall.

Η Red Thread Games, ιδρυτής της οποίας είναι ο δημιουργός του Dreamfall: The Longest Journey, ανακοίνωσε το Draugen, μία Survival Horror πρόταση με First-Person οπτική.

Το καινούριο πόνημα της Νορβηγικής εταιρίας θα διαδραματίζεται στη δυτική ακτή της Νορβηγίας ενώ η Red Thread Games το περιγράφει ως ένα ''σκοτεινό και εφιαλτικό ταξίδι στο έρεβος του Νορβηγικού εθνικού ρομαντισμού, μέσα από τα μάτια ενός φυσιολάτρη, βοτανολόγου και εντομολόγου Αμερικανού φωτογράφου''.

Πάντα σύμφωνα με την Red Thread Games η ιστορία θα είναι εμπνευσμένη από την Σκανδιναβική λογοτεχνία, τους θρύλους της και τα παραμύθια της καθώς και από τους Νορβηγικούς μύθους αλλά και τα Ισλανδικά έπη. Όσον αφορά στην επιλογή του ονόματος η Red Thread εξηγεί πως προέρχεται από την Νορβηγική λέξη Draugen, που σημαίνει φάντασμα, που όμως διαφέρει από τα ''παραδοσιακά φαντάσματα'' καθώς αποτελεί μία αιθέρια ύπαρξη με ικανότητες που αντικατοπτρίζονται στον φυσικό κόσμο. Επιπροσθέτως τα Draug ''κατοικούν σε θαλάσσιους τάφους, όπου προστατεύουν με κάθε κόστος θαμμένα μυστικά και θησαυρούς''.

draugen 1

Το σενάριο του Draugen θα τοποθετείται στις αρχές του 1920, σε έναν παραθαλάσσιο οικισμό όπου όλοι οι κάτοικοί του έχουν εξαφανιστεί μυστηριωδώς. Θα κληθείτε να εξερευνήσετε τον εν λόγω οικισμό και ''να συλλέξετε στοιχεία προσπαθώντας να ανακαλύψετε την τραγική αλήθεια''.

Αξίζει να σημειώσουμε πως το Draugen κέρδισε την επιχορήγηση του Κινηματογραφικού Ινστιτούτου της Νορβηγίας (Norwegian Film Institute), ύψους 144.000 δολαρίων. Μάλλον όμως θα χρειαστεί να περιμένετε ακόμα αρκετό καιρό μέχρι να δείτε το Draugen καθώς για την ώρα η Red Thread Games εργάζεται πάνω στο Dreamfall Chapters: The Longest Journey, το οποίο αποτελεί το sequel του Dreamfall: The Longest Journey και αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο του 2014.

Το Draugen θα αναπτυχθεί για PC, Mac και Linux. Δείτε δύο ακόμα concept art στην image gallery παρακάτω. Τέλος απολαύστε το gameplay βίντεο του Dreamfall Chapters στο GameWorld.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 GamerPs3maniac (Level 16) 30/10/2013 22:21
Μακάρι να βγει καλό.
#2 fantasyknight (Level 14) 30/10/2013 23:24
Εντωμεταξυ καθως διαβαζα το αρθρο αρχισε να τσιριζει το μπρικι με το νερο και πεταχτηκα. Μπρρρρρ.
Ελπιζω να ειναι ανταξιο του Scratches.
Notification