Ειδήσεις Action Quantum Break: Gameplay βίντεο

Quantum Break: Gameplay βίντεο

Sunday, 08 Dec 2013  | in Action | Γράφτηκε από τον Γιώργος Λόλας   | (2 σχόλια)
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/thumbnail/320x180s/7a/4b/24/442c1ddfb51e563b534a538a7eed9d63_Generic.jpg
 

Quantum Break: Gameplay βίντεο

Δείτε τις πρώτες σκηνές μέσα από το παιχνίδι.

Κατά την διάρκεια των VGX Awards, η Remedy Interactive, δημιουργός των Max Payne και Alan Wake, παρουσίασε το πρώτο gameplay βίντεο του Quantum Break. Σε αυτό μπορείτε να δείτε το σύστημα κάλυψης αυτού του Third-Person Shooter που θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Xbox One, ενώ αναφέρονται και κάποια στοιχεία του σεναρίου.

Σε ένα πανεπιστήμιο της Αμερικής, ένα επιστημονικό πείραμα πηγαίνει τελείως στραβά με αποτέλεσμα ο χρόνος να χάσει την αρμονία του και να παρουσιάζει ανωμαλίες. Λόγω του ατυχήματος, ο Jack Joyce και η Beth Wilder που είναι οι δύο από τους τρεις playable χαρακτήρες, αποκτούν την δυνατότητα να επηρεάζουν τον χρόνο.

Ο Paul Serene, ο οποίος είναι ο πρόεδρος της εταιρείας Monarch που θα είναι εναντίων σας, είναι ο τρίτος χαρακτήρας τον οποίο θα μπορείτε να ελέγξετε. Διαθέτει και αυτός τις ίδιες υπερδυνάμεις και είναι ουσιαστικά  ο κακός της υπόθεσης. Ένα ενδιαφέρον στοιχείο του gameplay, είναι το γεγονός ότι θα μπορείτε να δείτε διαφορετικές εκδόσεις του χωροχρονικού και θα καλείστε να πάρετε αποφάσεις για το ποια από αυτές θα ακολουθήσετε. Αυτό θα σας δώσει την δυνατότητα να ακολουθήσετε ένα από τα πολλαπλά μονοπάτια του σεναρίου, καθώς οι πράξεις σας θα έχουν άμεσο αντίκτυπο στην ροή των γεγονότων. Να θυμίσουμε ότι κάποια στιγμή μέσα στο 2014 θα προβληθεί και η ομώνυμη σειρά στην τηλεόραση.

Το Quantum Break θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Xbox One μέσα στο 2014. Ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί η ακριβής ημερομηνία διάθεσης.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για το Quantum Break και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 Bil128 (Level 12) 08/12/2013 11:57
Απο τα πολύ αναμενόμενα!!!
Φαινεται τρομερό!
#2 +1 BlaCkFeATh3R (Level 18) 08/12/2013 13:00
Το στοιχείο με τα paths θα είναι ιδιαίτερα πρωτότυπο,κρίμα που θα είναι exclusive του Xbox One :(
Notification