Ειδήσεις Action Quantum Break: Άψογη σύλληψη εκφράσεων προσώπου

Quantum Break: Άψογη σύλληψη εκφράσεων προσώπου

Monday, 25 Nov 2013  | in Action | Γράφτηκε από τον Γιάννης Τσαρνάς   | (2 σχόλια)
Γιάννης Τσαρνάς

Γιάννης Τσαρνάς  

Live to ride, ride to live.
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/c2/1a/af/2388a67cf363c6577b0d4ec7dd512363_Generic.jpg
 

Quantum Break: Άψογη σύλληψη εκφράσεων προσώπου

Η Remedy φέρνει το μέλλον πιο κοντά, με μια νέα τεχνολογία motion capturing.

Η Remedy Entertainment συμφώνησε με τη σκωτσέζικη εταιρεία Dimensional Imaging για να εφαρμοστεί για πρώτη φορά η τεχνολογία σύλληψης εκφράσεων προσώπου που φέρει τον τίτλο DI4D, στον επερχόμενο τίτλο της πρώτης "Quantum Break".

Αυτή η είδηση ακολούθησε την επίσημη παραδοχή της εταιρείας ότι στο Quantum Break οι χαρακτήρες που θα ελέγχετε θα είναι ενίοτε και κακοί. Το DI4D είναι μια τεχνολογία σύλληψης των εκφράσεων του προσώπου η οποία λειτουργεί με τη χρήση εννέα καμερών Full HD ταυτόχρονα σε διάταξη, χωρίς να χρησιμοποιούνται δείκτες, μέικαπ ή ειδικός φωτισμός.

Να σημειώσουμε ότι ταυτόχρονα με τη κυκλοφορία του video game Quantum Break για Xbox One, θα ξεκινήσει να προβάλλεται παράλληλα και η τηλεοπτική σειρά Quantum Break. Oπως μάλιστα ισχυρίζεται η Remedy “o τρόπος που θα παίζεται το παιχνίδι θα επιδρά στη σειρά, ενώ η σειρά θα σας ενημερώνει πως παίζεται το παιχνίδι”! O Sam Lake, διευθυντής του δημιουργικού τμήματος στη Remedy δήλωσε πως το Quantum Break είναι ένα ιδιαίτερα φιλόδοξο τόλμημα, που συνδυάζει δράση και ουσιώδη διαπεραστικότητα. Και ο μονός τρόπος για να επιτευχτεί αυτό ήταν να δημιουργηθούν ψηφιακοί σωσίες. Η συνδυασμένη τεχνολογία DI4D της Dimensional Imaging και η τεχνολογία Northlight storytelling της Remedy αποτυπώνουν το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Επιπλέον ο Colin Urquhart, διευθύνων σύμβουλος της Dimensional Imaging δήλωσε πως η συνεργασία με την Remedy αποδεικνύει αν μη τι άλλο ότι η τεχνολογία DI4D αποτυπώνει τις εκφράσεις του προσώπου με το καλύτερο δυνατό τρόπο, πράγμα απαραίτητο για τα παιχνίδια στις κονσόλες επόμενης γενιάς. Επίσης μας βεβαιώνει ότι είναι έτοιμοι για μεγαλύτερη παραγωγή υλικού, και τέλος δηλώνει ανυπόμονος για το τελικό αποτέλεσμα.

Το Quantum Break θα κυκλοφορήσει για το Xbox One. Η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας του δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 GamerPs3maniac (Level 16) 25/11/2013 19:32
Το παιχνίδι θα επηρεάζει τη σειρά και η σειρά το παιχνίδι;
Μπερδεύτηκα.
#2 geololj (Level 28) 25/11/2013 19:53
Τα γεγονότα στην τηλεοπτική σειρά θα επηρεάζουν το παιχνίδι και το αντίστροφο. Όπως περίπου γίνεται στο Defiance της Trion και του Syfy Channel. Τώρα, το πώς ακριβώς θα γίνεται αυτό και σε τι βαθμό, δε μπορούμε να το γνωρίζουμε ακόμα. Το Quantum Break το περιμένω πώς και πώς πάντως, και το παιχνίδι και την σειρά.

Όσο για το βίντεο του άρθρου, έχουν κάνει τρομερή δουλειά! Κάτι παρόμοιο είδαμε και στο L.A. Noire :)
Notification