Αυτή η χώρα είναι μια σβουνιά που καταπίνει σαν μαύρη τρύπα οποιονδήποτε προσπαθεί να χτίσει ένα μέλλον για να ζήσει αξιοπρεπώς.

Αυτό. Καληνύχτα.

Διαβάστε περισσότερα...

Aνέστης Αδαμίδης απάντησε στο θέμα 'Σειρά Tekken: Bloodline' στο φόρουμ. 3 months ago

Είδα εχθές το πρώτο τρέιλερ. Φαίνεται να έχει ενδιαφέρον. Μακάρι να καταφέρει να εξιλεώσει τη σειρά για εκείνο το ελεϊνό εξάμβλωμα live action adaptation που είχε γίνει...

Διαβάστε περισσότερα...

Ίσως από τις καλύτερες μπάντες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στον πλανήτη, με κομμάτια τα οποία έχουν πολύ συχνά κάποιο μήνυμα.

[video]

Διαβάστε περισσότερα...

Ήθελα καιρό τώρα να δω το Batman: Gotham by Gaslight. Εχθές βρήκα την ευκαιρία και το είδα. Ήταν αρκετά καλή ταινία, είχε κι ένα απίστευτο plot twist στο τέλος. Είναι πολύ καλό το στοιχείο του μυστηρίου. Μέχρι αργά μέσα στην ταινία, δεν ήξερα ποιος ήταν το ένοχος, ενώ όταν έφτασα στο συμπέρασμα, είχα άδικο γιατί σκεφτόμουν τους χαρακτήρες όπως τους γνωρίζουμε στα mainstream κόμικ. Γενικά αν δεν την έχετε δει, είναι μια πολύ καλή ευκαιρία. Μιάμιση ώρα κρατάει.

Διαβάστε περισσότερα...

Έκανα ένα tiktok την προηγούμενη εβδομάδα, το οποίο έπρεπε να σβήσω γιατί άρχισαν να με ρωτάνε αν είμαι καλά και αν έχω τάσεις αυτοκτονίας. Κάτι πρέπει να έκανα λάθος εκεί.

Διαβάστε περισσότερα...

Μόλις έκλεισα το τηλέφωνο με ένα γραφείο πλαστικού χειρούργου, όπου με καλούσε να μου κάνει δωρεάν έναν καθαρισμό προσώπου με διαμάντι και κάτι μεσοπλαστικές ή κάτι τέτοιο. Εδώ ταιριάζει το "Ρε είστε τρελοί ρε?!?!?!?!" και "Φύγε από δω ρε μπρο"

Διαβάστε περισσότερα...

Aνέστης Αδαμίδης απάντησε στο θέμα 'Assassin's Creed Valhalla' στο φόρουμ. 4 months ago

Ρε τι είναι αυτοί εκεί στα γραφεία της Ubi? Έχουν δει τι κάνουν ή απλά λένε "Έλα μωρέ βάλτο εκεί να τελειώνουμε! Τα έχουμε κάνει εντελώς σκατά έτσι κι αλλιώς".

Θα βγει λέει dlc που είσαι ο Odin. What in the actual fuck...

Διαβάστε περισσότερα...

Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να δω και την αντίδραση του συγκροτήματος. Δεν ξέρω αν το έχουν μάθει.

Διαβάστε περισσότερα...

Προσωπικά μου φαίνεται ότι έγινε πολύ καλή δουλειά. Είναι μια προσπάθεια για να αναπαραστήσει το πρωτότυπο στυλ του βίντεο. Συγχαρητήρια στον δημιουργό. Τα αξίζει με το παραπάνω.

Διαβάστε περισσότερα...

Ως μη φαν των Souls, θα πω το Horizon. Έτσι κι αλλιώς δηλαδή αυτό θα ψήφιζα.

Διαβάστε περισσότερα...

Notification