Ειδικό μενού σχετικό με τα games της εταιρείας.

Full Throttle Remastered Review


[File Attachment: full-throttle-remastered-review.jpg]


Η ηλικία μου δεν μου είχε επιτρέψει να παίξω το Full Throttle όταν κυκλοφόρησε, αλλά η αγάπη μου για τα video games με έκανε να το παίξω κάποια (αρκετά) χρόνια μετά και να το απολαύσω. Ήμουν πάντα λάτρης των pixel art γραφικών και γι΄αυτό δεν είχε συναντήσει πρόβλημα, παρόλο που η μόδα επέβαλε τα "καλά" γραφικά του PS2. Τότε είχα ξοδέψει 5 περίπου ώρες γιατί δεν υπήρχαν video στο Youtube και δεν ήξερα τις λύσεις των γρίφων, αλλά λόγω περιορισμένου χρόνου εξαιτίας των Πανελλαδικών εξετάσεων, δεν κατάλαβα πως πέρασαν και μπορώ να πω ότι δεν το είχα παρατηρήσει καν. Απλά μου άρεσε σαν παιχνίδι και έμεινα εκεί.

Φέτος μου δόθηκε η ευκαιρία να παίξω τη remasterd έκδοση του και τολμώ να πω ότι στην αρχή εντυπωσιάστηκα. Τι να πω; Για τα καταπληκτικά γραφικά του που σχεδιάστηκαν λες και είχαν δημιουργηθεί πρώτη φορά για αυτό και όχι για κάποια remastered έκδοση; Για τον ήχο που είναι καταπληκτικός; Όλο αυτό όμως διήρκησε μέχρι να κουνήσω τον Ben πρώτη φορά. Και εκεί κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά. Φανταστείτε ένα παιχνίδι του 1995 με γραφικά του σήμερα. Αυτό ακριβώς είναι το Full Throttle Remastered και όσο καλό σενάριο και διαλόγους να έχει δεν μπορεί ποτέ να το αλλάξει.

Φυσικά αν το έχετε παίξει δεν αξίζει να μπείτε στον κόπο να το αγοράσετε εκτός και αν πέσει πολύ η τιμή του, γιατί ακόμα και τα 15 θεωρώ ότι είναι πολλά. Αν πάλι δεν είχατε ποτέ την ευκαιρία να το δοκιμάσετε ίσως αξίζει αν σας περισσεύουν κάποια χρήματα. Αλλά για ένα τρίωρο παιχνίδι, πάντα υπάρχει και η λύση του Youtube. :whistle: :whistle:

Read More...

Ετοιμάζουν νέο παιχνίδι εξομοίωσης καθημερινότητας.

Notification