Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Mass Effect Trilogy Remastered' στο φόρουμ. 6 hours 44 minutes ago

Mass Effect 3: Οι developers μιλούν για crunch, παρενοχλήσεις και θανατικές απειλές mass-effect-3-developers-speak-out-42-1635186566.jpgΚατηγορούν την BioWare για εξουθενωτικές συνθήκες εργασίας.

 Ένα νέο βίντεο ρίχνει φως στην εσωτερική κατάσταση της BioWare κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων σχετικά με το τέλος του Mass Effect 3.

 Το παρακάτω βίντεο, το οποίο προέρχεται από το κανάλι People Make Games, περιέχει πολλές συνεντεύξεις με τέως developers της BioWare, οι οποίοι συζητούν τα γεγονότα που οδήγησαν στην κυκλοφορία του Mass Effect 3 τον Μάρτιο του 2012. Ακόμη, οι συνεντεύξεις αναλύουν την αντίδραση στο τέλος του RPG, καθώς και την απόφαση να γίνουν updates η οποία ήρθε ως αποτέλεσμα στις διαμαρτυρίες. Το τέλος του Mass Effect 3 προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις. Το RPG προσέφερε στους gamers τρεις επιλογές, κάθε μία από τις οποίες θα σήμαινε θεωρητικά διαφορετικό τέλος για τον γαλαξία. Ωστόσο, σε όρους gameplay, δεν υπήρχαν αξιοσημείωτες διαφορές μεταξύ τους.
youtu.be/nhtgjmkcht8 Οι developers που μίλησαν στο People Make Games αποκάλυψαν την ψυχική οδύνη που ακολούθησε μετά την έντονη αντίδραση του κοινού, η οποία περιλάμβανε μεταξύ άλλων παρενόχληση και απειλές κατά της ζωής τους. Οι developers μίλησαν επίσης για το πώς ένιωσαν όταν ήρθε η απόφαση να κυκλοφορήσει γρήγορα δωρεάν update το οποίο εμπλούτιζε τα αρχικά endings με νέα  cutscenes  και το οποίο πρόσθεσε  ένα τέταρτο ending .Το πιο σημαντικό στοιχείο είναι η αγωνιώδης προσπάθεια των developers να πραγματώσουν το συγκεκριμένο update. Οι δυσκολίες ήταν εκτεταμένες και μακροχρόνιες, με αποτέλεσμα να επηρεαστεί το  development  του Dragon Age Inquisition.

 Η BioWare είναι ένα στούντιο το οποίο έχει πολλάκις εξαναγκάσει τους εργαζομένους του να εργαστούν με εξουθενωτικούς ρυθμούς τα τελευταία χρόνια. Ο Mike Laidlaw, τέως creative director της σειράς Dragon Age μίλησε ανοιχτά για τους φρενήρεις ρυθμούς development του Dragon Age 2. Το Dragon Age 2 δημιουργήθηκε από το μηδέν σε λίγο λιγότερο από έναν χρόνο, δέχθηκε έντονες αντιδράσεις και κυκλοφόρησε πριν το Mass Effect 3. Άλλη έρευνα αποκάλυψε ότι το προσωπικό της Bioware εξαναγκάστηκε σε έντονη εργασία κατά το development του Anthem και του Mass Effect: Andromeda. O Carsey Hudson, τότε general manager της BioWare, δήλωσε τον Απρίλιο του 2019: «Τα προβλήματα αυτά είναι πραγματικά και η πρώτη μας προτεραιότητα είναι η επίλυσή τους». Ο Carsey Hudson και ο Mark Darrah, executive producer του Dragon Age, αποχώρησαν από την BioWare τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους. Η BioWare τώρα εργάζεται στα επόμενα games των σειρών Dragon Age και Mass Effect.

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'God of War: Ragnarok' στο φόρουμ. 6 hours 45 minutes ago

Το God of War στα PC god-of-war-2018-pc-ps4-7-1634743109.jpgΜία Καναδική εταιρεία ανάπτυξης θα αναλάβει το  port .

   Σύμφωνα με το Ars Technica , το port του God of War στα PC έχει αναλάβει μία Καναδική εταιρεία ανάπτυξης, η οποία ονομάζεται Jetpack Interactive.
 Η Jetpack Interactive εδρεύει στο Βανκούβερ και έχει συμμετάσχει σε διάφορα games της EA, όπως τα Plants vs. Zombies: Garden Warfare II και NBA Live 16. Βοήθησε επίσης την Bandai Namco με το Dark Souls στο κομμάτι του engineering support. Κατά τα άλλα, η Sony είχε προσλάβει την Nixxes Software, εταιρεία ανάπτυξης που ειδικεύεται στα PC ports. Πολλοί νομίζαμε ότι θα αναλάμβανε και το God of War στα PC, αλλά τελικά προέκυψε η Jetpack. Η Nixxes λογικά έχει αναλάβει...άλλα PC ports για την Sony.

Διαβάστε περισσότερα...

Το αίτημα της Activision για παύση της αγωγής απορρίφθηκε από τις ΗΠΑ activision-lawsuit-continues-78-1635181730.jpgΗ εταιρεία δεν δείχνει πρόθυμη να τα παρατήσει.

 Το αίτημα της Activision Blizzard για παύση της τρέχουσας αγωγής της απορρίφθηκε.

 Η αμερικάνικη εταιρεία προσπάθησε να βάλει τη μήνυση σε αναμονή μετά από μια συνεχόμενη μάχη μεταξύ του Department for Employment and Housing (DFEH),του υπουργείου Εξωτερικών που επί του παρόντος μηνύει την Activision Blizzard για διακρίσεις και σεξουαλική παρενόχληση, και της Equal Employment Opportunity Comission (EEOC). Η EEOC είχε επίσης ασκήσει αγωγή κατά της Activision Blizzard, η οποία διευθετήθηκε την ίδια ημέρα που εισήχθη στο χρηματιστήριο, έναντι  18 εκατομμυρίων δολαρίων .

 Το DFEH πήρε θέση ενάντια στην διευθέτηση, τονίζοντας ότι θα προκαλέσει «ανεπανόρθωτη ζημιά» στην δική του αγωγή ενάντια στην εταιρεία. Η EEOC αντεπιτέθηκε, αποκαλύπτοντας ότι δύο από τους δικηγόρους που εκπροσωπούν το DFEH στην υπόθεση, είχαν προηγουμένως εργαστεί στην έρευνα της EEOC για την Activision Blizzard, η οποία οδήγησε στον συμβιβασμό.

 Αυτό είναι μια αρκετά μεγάλη παραβίαση ηθικής και σύγκρουση συμφερόντων, κάτι που η Activision Blizzard θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει για να ξεφύγει από την υπόθεση. Προσπάθησε να χρησιμοποιήσει αυτή τη λεπτομέρεια υπέρ της, υποστηρίζοντας ότι χρειάζεται χρόνος για να διερευνηθούν περαιτέρω αυτές οι κατηγορίες της EEOC. Φαίνεται όμως ότι ο δικαστής της κομητείας του Los Angeles, Timothy Patrick Dillon, δεν το ανέχτηκε, απορρίπτοντας το αίτημα να καθυστερήσουν οι διαδικασίες της αγωγής. Δεν δόθηκε λόγος για αυτή την άρνηση.

 Η απόρριψη πιθανότατα δεν θα αποτρέψει την Activision Blizzard από το να χρησιμοποιήσει όλο αυτόν τον πανικό υπέρ της. Παρότι δεν μπόρεσε να καθυστερήσει τη διαδικασία με μια ανάπαυλα, η αναταραχή αυτή μπορεί ακόμη να χρησιμοποιηθεί ενάντια στου DFEH, δημιουργώντας πρόβλημα στην αγωγή. Έχουν περάσει πολλοί και επίπονοι μήνες από την κατάθεση της αγωγής και δεν διαφαίνεται κάποιο αποτέλεσμα από την όλη υπόθεση σύντομα.

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Halo Infinite' στο φόρουμ. 6 hours 47 minutes ago

Halo Infinite gameplay videos halo-infinite-gameplay-54-1588868701.jpgΚυκλοφόρησε το Campaign Gameplay Overview.

 Η 343 Industries και η Microsoft κυκλοφόρησαν ένα βίντεο διάρκειας 6 λεπτών περίπου, το οποίο παρουσιάζει αναλυτικά το gameplay του Campaign του Halo Infinite.
 Γενικά το gameplay δείχνει να έχει μία Open-world δομή, όπου θα πρέπει να καταστρέψετε εχθρικές βάσεις και μία από τις διαφορές είναι ότι τα bosses έχουν πλέον health bars. Ακόμα βλέπουμε τα collectables, τα side quests, τα upgrade trees που δίνουν περισσότερα charges σε εξοπλισμό, όπως το grappling hook και το repulsor. Επίσης φαίνεται ότι θα σας καταδιώκει ένας Elite που σκοτώνει Spartans. Η εμφάνηση του Craig έχει αλλάξει καθώς πλέον έχει μούσι. Σε όλο το βίντεο είναι εμφανής και η βελτίωση στα γραφικά, σε σχέση με την περυσινή παρουσίαση του Campaign.

 Δείτε το βίντεο:
youtu.be/XCbMVbeKlCg Το Halo Infinite θα κυκλοφορήσει στις 8 Δεκεμβρίου για PC, Xbox Series X/S και Xbox One.

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'FIFA 22' στο φόρουμ. 6 hours 48 minutes ago

Η EA Sports χρησιμοποιεί την επέτειο της Sheffield FC για να ζητήσει από τους παίκτες να μην είναι ενοχλητικοί στα online matches του FIFA 22 fifa-22-online-matches-6-1635170834.jpgΘέτοντας μερικούς άγραφους κανόνες.

 Η EA Sports  χρησιμοποιεί  την επέτειο της Sheffield FC για να ζητήσει από τους παίκτες να μην είναι ενοχλητικοί στα online matches.

 Η Sheffield FC ιδρύθηκε το 1857 και σύμφωνα με την FIFA, αποτελεί την παλαιότερη ομάδα ποδοσφαίρου, που είναι ακόμα ενεργή. Η EA Sports χρησιμοποιεί την συγκεκριμένη επέτειο για να κυκλοφορήσει το FOAT Code, το οποίο περιέχει κάποιους άγραφους κανόνες για τα online matches του FIFA 22. Συγκεκριμένα παρακαλεί τους παίκτες να μην παραιτούνται από τα matches λόγω θυμού και να μην πατάνε pause στην μέση του online match. Επίσης σας ζητάει να κάνετε skip στα replays των goals που δεν αξίζουν τον χρόνο και να μην γιορτάζετε το κάθε ιδροκοπημένο goal. Στο FIFA Ultimate Team, όταν παραιτείστε από τα matches δεν λαμβάνετε Coins ενώ εμφανίζεται η προειδοποίηση ότι θα υπάρξουν κυρώσεις αν το επαναλαμβάνετε συνεχώς. Παρόλα αυτά το rage quitting δεν έχει ελαττωθεί από την κοινότητα του FIFA.

Διαβάστε περισσότερα...

UK Charts Top 10: 18-24/10/21 fifa-22-uk-sales-50-1635168089.jpgΤο FIFA 22 για τέταρτη εβδομάδα στην κορυφή.
 Μέσα στην εβδομάδα που πέρασε το FIFA 22 παρέμεινε στην κορυφή της λίστας, η οποία δεν είδε πολλές σημαντικές αλλαγές.
 Νέα προσθήκη αποτελεί η νέα κυκλοφορία The Dark Pictures Anthology: House of Ashes, στην έκτη θέση. Το Metroid Dread έπεσε στην έβδομη θέση, δίνοντας την τρίτη στο Mario Kart 8: Deluxe.

 Δείτε αναλυτικά το Top 10:

 1) FIFA 22
2) Far Cry 6
3) Mario Kart 8: Deluxe
4) Animal Crossing: New Horizons
5) Minecraft
6) The Dark Pictures Anthology: House of Ashes
7) Metroid Dread
8) Super Mario 3D World + Bowser’s Fury
9) Marvel’s Spider-Man: Miles Morales
10) Grand Theft Auto V

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Uncharted: Η Ταινία' στο φόρουμ. 6 hours 49 minutes ago

Ταινία Uncharted Uncharted-movie-2-93-1604050753.jpgΝέο βίντεο από τα γυρίσματα και δηλώσεις από τους ηθοποιούς.

 Λίγο μετά την κυκλοφορία του πρώτου επίσημου τρέιλερ, η Sony έδωσε στη δημοσιότητα ένα ακόμα βίντεο, στο οποίο βλέπουμε πλάνα από τα γυρίσματα, ενώ οι δύο πρωταγωνιστές μας προετοιμάζουν για το τι μας περιμένει.

 Ο Mark Wahlberg δήλωσε ότι πρόκειται για μία περιπέτεια παγκόσμιας κλίμακας και ο Tom Holland ότι θα δούμε κάποια θεότρελα stunts. Οι ηθοποιοί δήλωσαν επίσης ότι θα δούμε πράγματα που δεν έχει ξαναγίνει σε ταινία δράσης.


youtu.be/trHLhcpEPmo

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Animated ταινία Super Mario' στο φόρουμ. 6 hours 51 minutes ago

Charles Martinet: "Θέλω να υποδύομαι τον Mario μέχρι να πεθάνω" charles-martinet-super-mario-91-1635161774.jpgΟ ηθοποιός έχει υποδυθεί τον γνωστό υδραυλικό σε περίπου 100 games, από το 1992.

 Ο ηθοποιός Charles Martinet, που υποδύεται τον Mario από το 1992, είναι πλέον 66 χρονών, όμως δήλωσε ότι θέλει να το συνεχίσει για την υπόλοιπη ζωή του.

  Την συγκεκριμένη δήλωση έκανε σε συνέντευξή του στο Fan Expo Canada : "Θέλω να υποδύομαι τον Mario μέχρι να πεθάνω. Αν κάποια μέρα δεν είμαι ικανός να το κάνω, τότε θα πω στην Nintendo να αρχίσει να ψάχνει κάποιον άλλο. Ελπίζω να υπάρχει ο Mario όταν φύγω. Επιπλέον υπάρχουν περισσότερα από 5 εκατομμύρια ηχητικά αρχεία όπου υποδύομαι τον Mario. Μπαίνω στο στούντιο και ηχογραφώ 45 λήψεις όλων των ήχων που μπορώ να σκεφτώ, οπότε δεν πάω πουθενά για αρκετό καιρό ακόμα!" Ο Martinet υποδύεται επίσης τους Luigi, Wario και Waluigi.
youtu.be/2jEq0F656aY Παρόλα αυτά στην επερχόμενη ταινία τον ρόλο του Mario θα έχει ο Chris Pratt.

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Cyberpunk 2077' στο φόρουμ. 6 hours 53 minutes ago

Cyberpunk 2077 Apartment Mod σας επιτρέπει να φτιάξετε το σπίτι σας cyberpunk-2077-new-apartment-mod-63-1635159118.jpgΑναμένεται η κυκλοφορία δύο ακόμη mods. 

 Ένα mod θα αλλάξει το διαμέρισμά σας στο Cyberpunk 2077 για να ταιριάζει με το Lifepath σας.

 Με το πρώτο να έχει ήδη κυκλοφορήσει, μένουν δύο ακόμη mods τα οποία θα δώσουν στον χώρο σας μια προσωπικότητα. Οι διαφημίσεις για το Cyberpunk 2077 προκάλεσαν πολλές παρανοήσεις. Στο χάος των μηνών μετά την κυκλοφορία του Cyberpunk 2077, συζητήθηκαν πολλά από τα ελαττώματα του παιχνιδιού. Αυτό που τράβηξε τη λιγότερη προσοχή όμως, ήταν ο περιορισμένος αντίκτυπος των επιλογών του Lifepath. Δεν αλλάζει πολλά σχετικά με την εμπειρία και την πορεία σας μέσα στο Cyberpunk 2077. Tο Lifepath επηρεάζει μόνο μερικές επιλογές διαλόγου αφού περάσει κάποιος την εισαγωγή. Ένας modder πρόσθεσε έναν νέο τρόπο για να φανεί το Lifepath σας: το διαμέρισμά σας. Στην πραγματική ζωή, τα σπίτια μας αντικατοπτρίζουν συχνά τις προσωπικότητες και τα επαγγέλματά μας. Τώρα το διαμέρισμά σας στη Night City του Cyberpunk θα μπορεί να κάνει το ίδιο.

 O modder ονόματι ProximaDust,  δημοσίευσε την σειρά mods με τίτλο Cyberpunk Lifepath στο Nexusmods . Το πρώτο από αυτά, με τίτλο "Corpo Zen Apartment", προσδίδει ιδιαίτερο χαρακτήρα στο σπίτι του V. Αναμένονται ακόμα δύο mods με τίτλο Street Kid Crash Pad και Nomad Roadhouse. To Cyberpunk 2077 κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2020. Έκτοτε, έχει λάβει σωρεία από updates και patches με σκοπό να γίνει περισσότερο λειτουργικό. Τα προβλήματά του ήταν η αιτία για την οποία αφαιρέθηκε από το PlayStation Store. Χρειάστηκαν πολλές βελτιώσεις για να ξανακερδίσει τη θέση του. Πολλά μέλη της ομάδας  development  ακόμα εργάζονται σκληρά για να βελτιώσουν το Action RPG. Επίσης, αναμένεται η κυκλοφορία  πρόσθετου περιεχομένου . Είναι σίγουρα απογοητευτικό το γεγονός ότι οι gamers αναγκάζονται να δημιουργούν mods για να εμπλουτίσουν τον απλοϊκό κόσμο του Cyberpunk 2077. Ωστόσο, αυτά τα mods φαίνονται εντυπωσιακά.

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Activision Blizzard: Γενική συζήτηση' στο φόρουμ. 7 hours ago

Η Blizzard σας επιτρέπει να αλλάξετε το BattleTag σας δωρεάν battlenet-free-name-change-36-1635151227.jpgΜόνο για λίγες ημέρες

 Η Activision Blizzard επιτρέπει κάθε χρήστη Battle.net να αλλάξει το όνομα του δωρεάν.

 Η αλλαγή έρχεται στον απόηχο της δέσμευσης της Activision Blizzard να αλλάξει την προβληματική κουλτούρα της εταιρείας, μετά από συνεχείς αγωγές από την Καλιφόρνια. Μετά από κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση ενάντια στην εταιρεία, ο αγαπημένος χαρακτήρας καουμπόη του Overwatch, Jesse McCree, θα λάβει νέο όνομα και θα είναι γνωστός ως Cole Cassidy με ένα update στις 26 Οκτωβρίου. Με αυτόν τον τρόπο, η Activision Blizzard θέλησε να επεκτείνει την δυνατότητα αλλαγής ονόματος και στους players.

 Η εταιρεία σε ένα blog post δήλωσε: « Καθώς παρουσιάζουμε ένα νέο όνομα, μπορεί και εσείς να έχετε την επιθυμία να κάνετε το ίδιο. Από τις 22 Οκτωβρίου 2021 ως τις 5 Νοεμβρίου 2021, όλοι οι παίκτες θα μπορούν να αλλάξουν δωρεάν το BattleTag όνομά τους. Αυτό ισχύει για οποιονδήποτε δεν έχει αυτή τη στιγμή δυνατότητα για δωρεάν αλλαγή ονόματος. Οι αλλαγές ονόματος δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν συγκεντρωτικά.»

Για αίτηση αλλαγής ονόματος, επισκεφτείτε  αυτή τη φόρμα  ως τις 5 Νοεμβρίου. Θα λάβετε μια ειδοποίηση, αφού γίνει επεξεργασία του αιτήματός σας, αν και η Activision Blizzard προειδοποιεί ότι μπορεί να πάρει μέχρι και τέσσερις εβδομάδες για να γίνει η αλλαγή. Όπως ανέφερε τότε ο Matt, ο McCree είναι μόνο ένας από τους πολλούς χαρακτήρες στο της Blizzard που έχουν πάρει το όνομά του από έναν προγραμματιστή στην εταιρεία. Ωστόσο, τον Αύγουστο, η Blizzard ανακοίνωσε ότι θα μετονομάσει τον καουμπόη αφού ο πραγματικός Jesse McCree - ο οποίος είχε κατονομαστεί σε πολλές αναφορές για τοξική εργασιακή κουλτούρα εντός του στούντιο - επιβεβαιώθηκε ότι αποχώρησε από την εταιρεία εν μέσω της αγωγής.

Διαβάστε περισσότερα...

Η Microsoft ετοιμάζει ένα Project Shaolin Action RPG shaolin-action-rpg-87-1635150129.jpgΜε θεματολογία Wu-Tang Clan.

 Η Brass Lion Enertaiment φημολογείται πως δουλεύει πάνω στο Project Shaolin, ένα action RPG που θα περιλαμβάνει μουσική των Wu-Tang Clan.

 Σύμφωνα με ειδικούς τις βιομηχανίας, το Xbox σε συνεργασία με τη Brass Lion Entertainment θα δημιουργήσουν ένα action RPG με θέμα τους Wu-Tang Clan, το οποίο ως τώρα έχει το ψευδώνυμο “Shaolin”. Βάσει όσων γνωρίζουμε ως τώρα θα είναι ένα third person RPG με co-op για τέσσερις παίκτες και εστίαση στη μάχη σώμα με σώμα. To  campaign  θα έχει διάρκεια μερικών δεκάδων ωρών, ενώ το Project Shaolin θα διαθέτει εποχικό περιεχόμενο και updates. Επίσης, μπορείτε να αποκτήσετε  loot , όπλα, εργαλεία και ούτω καθεξής, τόσο στα dungeons του παιχνιδιού, όσο και σε ειδικά προσαρμοσμένα events.

 Οι Wu-Tang Clan, φαίνεται να πρωτοστατούν στη δημιουργία του soundtrack του τίτλου. Δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για το action RPG προς το παρόν.  Σύμφωνα με ένα tweet  από τον συνιδρυτή του Brass Lion Manveer Heir νωρίτερα αυτό το έτος, ο προγραμματιστής εργάστηκε σε "ένα action-RPG που δεν έχει ανακοινωθεί με αισθητική anime". Άρα αυτό, θεωρητικά, συμβαδίζει με τις πληροφορίες που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή.

 Το στούντιο ιδρύθηκε από την Bryna Dabby Smith (η οποία βοήθησε στην ανάπτυξη των Sleeping Dogs) και τον Rashad Redic (που εργάστηκε στο Skyrim και το Fallout). Αν και δεν έχουν αποκαλυφθεί επίσημες πληροφορίες για το Shaolin, ή όποιο μπορεί να είναι το τελικό του όνομα,  μια λίστα θέσεων εργασίας  στη σελίδα πρόσληψης η Brass Lion σημειώνει ότι το στούντιο εργάζεται σε ένα action RPG που στοχεύει «την επόμενη γενιά κόνσολών και υπολογιστών». Ένας άλλος αναφέρει ότι θα δημιουργηθεί χρησιμοποιώντας το Unreal  Engine  4. Ως τώρα, αυτές είναι μόνο αναφορές – ούτε η Brass Lion Entertainment ούτε η Microsoft έχουν επιβεβαιώσει καμία από τις παραπάνω πληροφορίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Nvidia RTX 3070, 3080, 3090' στο φόρουμ. 7 hours 3 minutes ago

Intel: "Οι ελλείψεις στις κάρτες γραφικών θα συνεχίσουν τουλάχιστον μέχρι και το 2023" msi-geforce-rtx-3080-3090-suprim-boxes-67-1635111765.jpgΜικρή ανάκαμψη αναμένεται το 2022.

 Τα αποθέματα στις κάρτες γραφικών είναι απειροελάχιστα παγκοσμίως, με όλες τις εταιρείες να προμηθεύουν μόνο κάθε λίγους μήνες τους προμηθευτές τους.

 Σε όλο τον κόσμο οι κάρτες γραφικών είναι είδος προς εξαφάνιση, αρχίζοντας από τις RTX 3060, μέχρι -σε ορισμένες περιπτώσεις- και στις RTX 3090. Όλες οι non-LHR κάρτες έχουν φυσικά εξαφανιστεί. Αλλά ακόμα και οι LHR εξαφανίστηκαν τους τελευταίους δύο μήνες.

 Λόγω της έλλειψης κατασκευής ημιαγωγών (semiconductors), κάτι που κρατάει και την παραγωγή PS5 και Xbox Series X/S πίσω, η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη. Ο Pat Gelsinger, διευθύνων σύμβουλος της Intel, δήλωσε ότι τα προβλήματα θα συνεχίσουν μέχρι και το 2023...τουλάχιστον. Σε  συνέντευξή του στο CNBC , είπε χαρακτηριστικά: "Είμαστε στην χειρότερη κατάσταση τώρα. Κάθε τρίμηνο του 2022 θα γινόμαστε σταδιακά καλύτεροι, αλλά δεν θα έχουμε προμήθειες για να καλύψουμε την  ζήτηση, τουλάχιστον μέχρι  το 2023".

 Οι ελλείψεις προκλήθηκαν λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού Covid-19, όπου και είχαμε μειωμένη κατασκευή μικροτσιπ, αλλά και λόγω υψηλής ζήτησης εξαιτίας των miners. Επίσης, η μεγάλη έλλειψη, αναγκάζει τους gamers να "ορμήξουν" σε όποια κάρτα βρουν στην αγορά, καθώς το αύριο είναι αβέβαιο, κάτι που δημιουργεί επίσης έλλειψη. Σκεφτείτε ότι στην Κίνα το mining έχει σχεδόν εξαλεφθεί, ενώ ούτε η παραγωγή LHR καρτών δεν βελίωσε την κατάσταση.

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Persona 5' στο φόρουμ. 7 hours 4 minutes ago

Persona5-Screenshot01-1024x576-62-1566569247.jpg
Η Atlus  ανακοίνωσε  ότι η σειρά Persona ξεπέρασε τα 15 εκατομμύρια αντίτυπα.
 Πιο συγκεκριμένα, η σειρά Megami Tensei έχει σημειώσει 17.7 εκατομμύρια αντίτυπα και από την σειρά αυτή θυμίζουμε ότι το Persona αποτελεί spin-off. Βέβαι στα 17.7 εκατομμύρια συγκαταλέγονται τα pachislot και οι μηχανές pachinko.

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Grand Theft Auto: The Trilogy' στο φόρουμ. 7 hours 9 minutes ago

GTA Trilogy: Οι απαιτήσεις στα PCgrand-theft-auto-trilogy-definitive-edition-15-1635090176.jpgΤρέχει στα περισσότερα PC.
 Η Rockstar ανακοίνωσε τις ελάχιστες και τις προτεινόμενες απαιτήσεις του GTA Trilogy στα PC.
 Θα χρειαστείτε τουλάχιστον 8GB RAM και μία κάρτα γραφικών Nvidia GeForce GTX 760 2GB ή AMD Radeon R9 280 3GB.

 Οι ελάχιστες απαιτήσεις:
ΛΣ: Windows 10 64-bit
CPU: Intel Core i5-6600K / AMD FX-6300
RAM: 8GB
Κάρτα γραφικών: Nvidia GeForce GTX 760 2GB / AMD Radeon R9 280 3GB
Χώρος στο σκληρό δίσκο: 45GB

 Οι προτεινόμενες απαιτήσεις:
ΛΣ: Windows 10 64-bit
CPU: Intel Core i7-2700K / AMD Ryzen 5 2600
RAM: 16GB
Κάρτα γραφικών: Nvidia GeForce GTX 970 4GB / AMD Radeon RX 570 4GB
Χώρος στο σκληρό δίσκο: 45GB

 Το Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition θα κυκλοφορήσει για PC, PS5, Xbox Series X, PS4, Xbox One και Switch στις 11 Νοεμβρίου σε ψηφιακή μορφή και σε  retail  έκδοση στις 6 Δεκεμβρίου. Η Rockstar θα κυκλοφορήσει την Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition και σε iOS και Android στο πρώτο εξάμηνο του 2022.

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Fortnite' στο φόρουμ. 7 hours 11 minutes ago

Resident Evil skins στο Fortnitechris-redfield-jill-valentine-fortnite-resident-evil-skins-15-1635065269.jpgΜε τους Chris Redfield και Jill Valentine.

 Η Epic Games έχει αρχίσει να ενσωματώνει σε skins του Fortnite ένα σωρό gaming χαρακτήρες. Σειρά  έχουν οι Chris Redfield και Jill Valentine από το Resident Evil.

 Τα δύο αυτά skins κατέφθασαν στο Item Shop σήμερα. Μπορούν να αγοραστούν ξεχωριστά ή μαζί. Κάθε χαρακτήρας έχει δύο total styles, εμπνευσμένα από διαφορετικές στιγμές της gaming ιστορίας τους.

 Επιπλέον, η Epic Games σας έχει και Resident Evil back bling, εμπνευσμένα από τα safe rooms και τα healing herbs της σειράς και ορισμένα νέα pickaxes εμπνευσμένα από τα melee όπλα της σειράς.

 Αναλυτικά το Fortnite Resident Evil cosmetic set περιλαμβάνει τα εξής:
Chris Redfield skin με Hound Wolf Squad alternate style
Jill Valentine skin με Raccoon City alternate style
Green Herb back bling με Red Herb και Blue Herb alternate styles
Saving Keystrokes back bling
Hotdogger pickaxe
Stun Rod pickaxe


 Όλα τα αντικείμενα μαζί είναι διαθέσιμα σε μειωμένη τιμή και το πακέτο περιλαμβάνει το Survival  loading   screen  και ένα αποκλειστικό emote, το Brolly Stroll, επνευσμένο από την Umbrella Corporation.

 Το Fortnite έχει μέχρι τώρα ήρωες από games όπως God of War, Tomb Raider, Horizon Zero Dawn, Halo κ.α.

Διαβάστε περισσότερα...

Notification