Παίζουμε Call of Duty: Vanguard

Γράψτε παρακάτω το ID σας και το format στο οποίο παίζετε.

PC
Username | BattleTag

Lithras | GeorgeTzif#1242

PS4
Username | PSN ID

Lithras | -GW-Lithras

Read More...

Αν και αρχικά μου έκανε καλήή εντύπωση το πόσο καλά σκηνοθετημένο είναι το campaign του νέου Call of Duty, κατέληξα να ξενερώσω με τα άπειρα cutscenes και το ελάχιστο gameplay. Σεναριακά, δυστυχώς μπορούσε να είναι καλύτερο το όλο υπόβαθρο και να μην χρειαζόταν να δούμε για άλλη μια φορά τη Νορμανδία (το Battlefield V με τα War Stories έδωσε καλή πιθανή πάσα με τα άγνωστα θέατρα επιχειρήσεων του Β'ΠΠ).

Επιπλέον, το ΑΙ με χάλασε, όπως και τα είτε προχειροπρογραμματισμένα ή bugαρισμένα scripted events.

Όσον αφορά το multiplayer, παίζοντας MW και Warzone, μπορώ να πω ότι αυτό του Vanguard δεν λέει και πολλά. Κρίμα, αν δινόταν λίγη παραπάνω προσοχή σε 2-3 πράγματα, ίσως να είχαμε ένα αριστούργημα. Διαβάστε το review μου για περισσότερες λεπτομέρειες.

Read More...

Ανέμπνευστη επιστροφή στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Read More

ΟΛΓΑ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΟΥ and 71 others have joined the group Cyberpunk 2077 3 weeks ago
Γιώργος Τζίτζιφας replied to the topic 'NBA 2K22' in the forum. 4 weeks ago

Έπαιξα την έκδοση για τα PC, η οποία για κάποιον περίεργο λόγο είναι η αντίστοιχη των Current-Gen κονσολών και όχι σαν αυτή των PS5/Xbox X/S. Αυτό σημαίνει πως το NBA 2K22 δεν εκμεταλλεύεται πλήρως της δυνατότητες ενός ισχυρού gaming PC, ρίχνοντας μια γροθιά στους "ταγμένους" PC gamers. Κατά τ' άλλα είναι το γνωστό πανηγύρι μικροσυναλλαγών, ωστόσο έχει υποστεί βελτιώσεις στον τομέα του gameplay. Διαβάστε περισσότερα στο review μου .

Read More...

Ένα καλό μπασκετάκι που στοχεύει το πορτοφόλι σας. Read More

Πέρασα ωραία, αν και προσωπικά κάποια πράγματα (κυρίως ως προς το gameplay) τα βρήκα επιφανειακά, αλλά αυτό δεν αλλάζει ότι πρόκειται για ένα πολύ αξιόλογο game και μια αξιοπρεπέστατη μεταφορά στα PC. Διαβάστε περισσότερα γι' αυτό στο review μου.

Read More...

Το PS4 exclusive έπος στα χέρια των PC gamers. Read More

ΟΛΓΑ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΟΥ and 71 others have joined the group Cyberpunk 2077 2 months ago

Ήρθε στα χέρια μου προ ολίγων ημερών η έκδοση για τα PC. Όντας PC gamer, δεν δίνω σημασία σε console exclusives οπότε όσα γνώριζα για το Horizon Zero Dawn ήταν ελάχιστα και επιδερμικά. Έχοντας παίξει ληδη καμια δεκαριά ώρες, μπορώ να πω πως το port για PC οπτικά είναι πολύ όμορφο, αν και όχι αψευγάδιαστο (τουλάχιστον έχει βελτιωθεί σημαντικά η απόδοση μέσω patches). Για να είμαι ειλικρινής, το gameplay μέχρι στιγμής δεν το βλέπω ως κάτι πρωτότυπο ή κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί, ωστόσο το σενάριο είναι ενδιαφέρον και ο κόσμος πολύ όμορφα σχεδιασμένος. Στις επόμενες μέρες θα ανέβει review.

Read More...

Notification