Tony and 88 others have joined the group Cyberpunk 2077 2 months ago
Tony and 88 others have joined the group Cyberpunk 2077 6 months ago

Διαβάστε το review εδώ!
Το Like a Dragon Ishin είναι ένα διασκεδαστικό spin-off της σειράς Yakuza που λαμβάνει χώρα σε μια σημαντική ιστορική περίοδο της Ιαπωνίας. Το gameplay του δεν έχει αλλάξει ριζικά και είναι πανομοιότυπο με αυτό των Yakuza 3-5. Υπάρχουν αρκετά minigames και substories που θα σας κρατήσουν για αρκετή ώρα, καθώς και άλλα side content που μπορείτε να κάνετε. Οι μάχες είναι διασκεδαστικές και τα 4 styles μάχης σας δίνουν ελευθερία σχετικά με την προσέγγισή σας. Τα γραφικά είναι όμορφα και τα cutscenes εντυπωσιακά, όμως η διαφορά των cutscenes με το gameplay φαίνεται αρκετά έντονα. Διαβάστε περισσότερα στο σχετικό review.

 

Read More...

Το Snowrunner είναι το τρίτο off-road Simulation της Saber Interactive, εταιρείας γνωστής για την δουλειά της σε remaster και ports των Halo, The Witcher 3 και πολλών άλλων. Το Snowrunner από την αρχή σας βάζει κατευθείαν στα βαθιά κυριολεκτικά. Ξεκινάτε με ένα φορτηγάκι και καθώς ολοκληρώνετε αποστολές μπορείτε να κερδίζετε χρήματα για να κάνετε διάφορες αναβαθμίσεις στα οχήματά σας ή να αγοράζετε νέα. Υπάρχουν διαφορετικά οχήματα και το καθένα είναι καλύτερο για διαφορετικές αποστολές και διαφορετικούς τύπους περιβάλλοντος. Μερικά οχήματα δεν τα πάνε καλά με τις λάσπες και θα σας κάνουν την ζωή δύσκολη, ενώ άλλα δεν μπορούν να περάσουν από νερά εύκολα. Υπάρχουν πολλές αποστολές και ο κόσμος είναι αρκετά μεγάλος. Ο χειρισμός του είναι λίγο αργός και γενικότερα το παιχνίδι δίνει την αίσθηση του "αργού". Είναι σίγουρα ένα Simulation για όσους έχουν τεράστια υπομονή και αγάπη για τις off-road περιπέτειες.
Διαβάστε το review εδώ!

Read More...

Διαβάστε το review εδώ!
Το Sniper Elite 5 έχει διάρκεια περίπου στις 10 ώρες και προσφέρει μια καλή εμπειρία στρατηγικού shooting. Τα adaptive triggers κάνουν το shooting αρκετά immersive και ευχάριστο. Υπάρχουν κάποια bugs εδώ και εκεί και τα animations χρειαζόντουσαν λίγο περισσότερη φροντίδα, όμως συνολικά δεν είναι μια κακή εμπειρία. Προσωπικά αυτό που μου "ξίνησε" περισσότερο ήταν το πόσες κλισέ ατάκες κατάφεραν να χωρέσουν σε αυτό το παιχνίδι. Γενικά ο πρωταγωνιστής είναι ο κλισέ ήρωας που τα κάνει όλα μόνος του και γ@ και δέρνει, κάτι που θεωρώ ότι είναι αρκετά παρωχημένο. Σίγουρα σε μερικούς μπορεί να αρέσει, αλλά προσωπικά το σενάριο και οι χαρακτήρες μου φάνηκαν πολύ ρηχοί. 

Read More...

Καμπερωμένος κοιτώ απ’ τις σκιές. Read More

Το Sniper Elite 5 είναι η πρώτη μου επαφή με την σειρά και μπορώ να πω ότι μου αρέσει μέχρι στιγμής. Το όλο στυλ μου θυμίζει το Metal Gear Solid V που είχα παίξει, δηλαδή και εδώ πρέπει να παρατηρείς το περιβάλλον σου και να οργανώνεις μια στρατηγική ώστε να περνάς απαρατήρητος. Μπορείς βέβαια να κάνεις σαματά, όμως το όλο point του game είναι ότι είσαι σουπερ ουαου sniper που τον λένε 'shadow'. Το Sniper Elite 5 μας μεταφέρει σε μια Γαλλία η οποία βρίσκεται στο επίκεντρο των Ναζί κατά τη διάρκεια του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου. Εκτός απο τις τοποθεσίες και τις ημερομηνίες, η ιστορία του Sniper Elite 5 δεν βασίζεται στην πραγματική ιστορία, όμως όπως και στα προηγούμενα έτσι και εδώ πολεμάτε Ναζί. Το ΑΙ φαίνεται αρκετά καλό και αν κάνεις φασαρία με το sniper σου σε εντοπίζουν με ευκολία, οπότε το να παίξεις όλο το game "καμπερωμένος" είναι λίγο δύσκολο. Μέχρι στιγμής μου αρέσει στο σκηνικό και τα mechanics, αν και μερικά δεν είναι τόσο αληθοφανή όσο τα παρουσίαζαν στο τρέιλερ ανακοίνωσης. Για περισσότερα αναμείνατε για το σχετικό review!

Read More...

Διαβάστε το review εδώ!
Το Sonic Origins δίνει την ευκαιρία σε νέους και παλιούς fans να παίξουν τα τέσσερα πρώτα κλασικά games του Sonic. Η συλλογή αυτή φέρνει κάποιες αλλαγές, όμως είναι πολύ λίγες για να δικαιολογήσουν την τιμή της. Το Sonic Origins έχει ελαφρώς βελτιωμένη ανάλυση και πλέον μπορείτε να το παίξετε σε 16:9 aspect ratio ή στο original 4:3 αν το επιθυμείτε. Υπάρχουν κάποια νέα modes όπως τα boss rush, mirror mode και mission mode που προσθέτουν λίγο περισσότερο content, όμως αφορούν τις ίδιες πίστες και bosses που θα έχετε συναντήσει στο story mode. Επίσης, το Sonic Origins έχει αλλάξει την μουσική του Sonic 3 λόγω κάποιων προβλημάτων σχετικά με τα δικαιώματα. Προσωπικά, δεν θεωρώ ότι το Sonic Origins έχει κάτι εντελώς καινούργιο ή ξεχωριστό ώστε να τραβήξει το ενδιαφέρον όσων έχουν παίξει τα ίδια games παλαιότερα. Εκτός αυτού, η τιμή του θεωρώ πως θα κάνει όσους το ήθελαν, να το ξανασκεφτούν.

Read More...

Πριν λίγες μέρες ξεκίνησα να παίζω το Sonic Origins στο PS5. Το Sonic Origins περιλαμβάνει 4 κλασικά sonic games με κάποιες νέες προσθήκες. Υπάρχουν δυο κυρίως mode στα games αυτά και η μόνη τους διαφορά είναι το aspect ratio, δηλαδή αν θέλετε να παίζετε σε native 4:3 ή 16:9. Υπάρχουν επίσης κάποια άλλα modes που έχουν να κάνουν με το gameplay περισσότερο, όπως τα boss rush και mission mode που προσθέτουν λίγο περισσότερο περιεχόμενo στην συλλογή. Η αλήθεια είναι πως τα games αυτά δεν έχουν αλλάξει σχεδόν καθόλου απο τότε που τα είχα πρωτοπαίξει. Δηλαδή θεωρώ πως απευθύνονται σε παλιούς φανς κυρίως. Ωστόσο, αν ένα mode είναι χρήσιμο, αυτό είναι το story mode, στο οποίο παίζετε την ιστορία και των 4 games ως μια περιπέτεια, η οποία χρησιμοποιεί κάποια νέα cutscenes για να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ των games. Προσωπικά δεν βρήκα κάποιο λόγο για κάποιον που έχει παίξει τα παλιά να παίξει και αυτή την συλλογή, εκτός αν θέλει να δοκιμάσει όλα τα νέα modes και challenges. Για περισσότερα αναμείνατε για το σχετικό review.

Read More...

Notification