Featured
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης (Manos)
Experience: 107740 (23312 points to next level)

 
600
17 hours 21 minutes ago
Μήνυση της Nintendo στο Super Mario Royale 17 hours 21 minutes ago

Τώρα ονομάζεται Infringio Royale.

Ο προγραμματιστής και YouTuber Inferno Plus, την προηγούμενη εβδομάδα κυκλοφόρησε ένα Battle Royale βασισμένο στο original Super Mario Bros. Χθες, η Nintendo επικαλούμενη το νόμο DMCA για τα πνευματικά δικαιώματα, άσκησε μήνυση, με αποτέλεσμα το Super Mario Royale να χρειαστεί να αλλάξει όνομα σε Infringio Royale.

Το Infringio Royale έχει μαζέψει ήδη πάνω από 1.000 παίκτες και αναμένεται να δεχθεί κάποιες αλλαγές στο προσεχές διάστημα, σύμφωνα με τον δημιουργό του. Όπως αναφέρει στο Twitter, το Battle Royale είναι ακόμα σε Alpha, δείχνει καλό, αλλά θα γίνουν αλλαγές για να γίνει ακόμα καλύτερο. Ο Inferno Plus σημειώνει ότι έτσι δε θα έχει προβλήματα με το νόμο. Μία από τις αλλαγές που έχει ήδη γίνει είναι να μειωθεί ο αριθμός των παικτών από 100 σε 75, ενώ έχει δοθεί δυνατότητα να αλλάξετε το χειρισμό τόσο στο πληκτρολόγιο, όσο και στο controller.

Στο Infringio Royale οι παίκτες δεν αλληλεπιδρούν άμεσα μεταξύ τους, αλλά επιδρούν μέσω του κόσμου παιχνιδιού. Στόχος είναι να φτάσετε πρώτος στο τέλος του κόσμου που χωρίζεται σε τρία stages. Οι γύροι είναι πολύ γρήγοροι και συνήθως πεθαίνετε σε μέσα σε ένα λεπτό.

Συζητήστε για το Super Mario Maker 2 στο παρακάτω forum topic.

yesterday
E3 2019: Ανασκόπηση yesterday

Με τα νέα games της έκθεσης.

Στο νέο μας Editorial video σας παρουσιάζουμε την ανασκόπηση της E3 2019.

Η φετινή E3 αποτέλεσε μια έκθεση με απουσίες (μετά από τις Take-Two και Activision, είχαμε και την μεγάλη απουσία της Sony), δεκάδες games, ισάριθμα...τρέιλερ που προτιμήθηκαν έναντι των gameplay videos και βέβαια την επιβλητική παρουσία του Keanu Reeves.

Δείτε τα όλα αυτά στο νέο μας βίντεο που σε μισή ώρα περιέχει όλα τα νέα games που θα παίξετε:

http://www.youtube.com/watch?v=D5u_DesRv2g

Δείτε τις συνεντεύξεις τύπου της φετινής έκθεσης E3 και τα βίντεο με τις cringe στιγμές και συζητήστε για αυτήν στο παρακάτω forum topic.

2 days ago
Project Scarlett: Η τιμή 2 days ago

Θα εξαρτηθεί από τους δασμούς του Donald Trump στην Κίνα.

Ο Phil Spencer, επικεφαλής του τμήματος Xbox της Microsoft, έκανε δηλώσεις για την τιμή του νέου Xbox (Project Scarlett).

Ο Spencer είπε ότι ο σχεδιασμός της κονσόλας δεν θα είναι συνηθισμένος και δεν έχει ακόμη καθοριστεί πλήρως, αν και στα περισσότερα σημεία ο ίδιος γνωρίζει πως θα είναι, κάτι που "η Microsoft θα δείξει σε κάποια χρονική στιγμή". Η κονσόλα έχει καθοριστεί σχεδιαστικά αλλά η τελική της, πραγματική μορφή, δεν είναι ακόμα έτοιμη. Θα είναι πάντως "κάτι cool και νέο" πρόσθεσε, κλέβοντας σαφώς ατάκες από την Χριστιάνα Θάνου.

Η τιμή του Scarlett
Αφού διευκρίνισε το αυτονόητο, ότι το "Scarlett" είναι μια προσωρινή ονομασία για το νέο Xbox, ο Spencer έκανε δηλώσεις σχετικά με την τιμή της κονσόλας η οποία όπως είπε "θα είναι σημαντικός παράγοντας καθώς η Microsoft έχει μια τιμή κατά νου την οποία δεν θέλει να γνωστοποιήσει. Ενδέχεται όμως να αλλάξει από διάφορους παράγοντες και ένας από αυτούς είναι οι δασμοί του Donald Trump από την Κίνα". Ο άλλος μάλλον θα είναι η εξέλιξη του hardware μέχρι τότε.

Οι δασμοί του Trump σημαίνουν ένα 25% φόρο σε ηλεκτρονικές συσκευές και σε αυτές συμπεριλαμβάνονται και τα games, οι οποίες δέχονται εισαγωγή προς την Αμερική, σε μια προσπάθεια τα ηλεκτρονικά να κατασκευάζονται στην Αμερική. Ακόμα κι έτσι όμως το κόστος συμφέρει από την Κίνα, σπάνια υπάρχουν εναλλακτικές επιλογές για χώρες και οι δασμοί θα περάσουν μάλλον στους χρήστες.

Το Xbox (Project Scarlett) θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο του 2020 με τίτλο λανσαρίσματος μεταξύ άλλων το Halo Infinite.

Διαβάστε ακόμη για τις δηλώσεις Phil Spencer σχετικά με τις Sony και Activision που έλειψαν από την E3.

Δείτε αναλυτικά όλες τις ανακοινώσεις της Microsoft από την Ε3 2019 και συζητήστε για αυτές στο σχετικό forum topic.

2 days ago
Δωρεάν το Rebel Galaxy για μία εβδομάδα 2 days ago

Κατεβάστε το από το Epic Games Store.

Το Rebel Galaxy είναι διαθέσιμο για δωρεάν download από το Epic Games Store. 

Κάντε κλικ εδώ για να το κατεβάσετε και κρατήστε το για πάντα.

Η προσφορά ισχύει για μία εβδομάδα, όταν και θα αντικατασταθεί από κάποιο άλλο παιχνίδι. Έχετε περιθώριο μέχρι τις 27 Ιουνίου.

Διαβάστε περισσότερα για το Rebel Galaxy και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

2 days ago
Το Steam εισήγαγε το LGBTQ+ στα tags 2 days ago

Τα οποία καθορίζουν τα είδη των games.

Τα tags προστέθηκαν στο Steam πριν από πέντε χρόνια και πλέον η δημοφιλέστερη πλατφόρμα για PC αποφάσισε να εισάγει ένα νέο tag.

Συγκεκριμένα, καθότι διανύουμε μήνα pride εκδηλώσεων, αποφάσισε να εντάξει ένα LGBTQ+ tag στα εγκεκριμένα της tags τα οποία μπορείτε να κάνετε assign σε κάποιο παιχνίδι. Αυτό σημαίνει ότι πλέον το LGBTQ+ θα εμφανίζεται και στον αλγόριθμο αναζήτησης του Steam εφόσον το επιλέξετε.

Όλα αυτά σύμφωνα με ρεπορτάζ του Kotaku. Τα tags δηλώνουν συνήθως το είδος των games ή κάποιες επιπλέον πληροφορίες. Για παράδειγμα υπάρχουν tags όπως Action, Adventure, Casual, Strategy, RPG, Gore, Free to Play ή Simulation.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι ένα από τα πρώτα games που θα δούμε με τέτοιο tag θα είναι λογικά το Dream Daddy: A Dad Dating Simulator. Το συγκεκριμένο gay flirt game θυμίζουμε ότι εγκρίθηκε στο PS4 ενώ το Super Seducer που διδάσκει πως θα φλερτάρετε γυναίκες απορρίφθηκε

Διαβάστε επίσης για το Steam Link.

Συζητήστε για το Steam και ανταλλάξτε IDs με τα υπόλοιπα μέλη του GameWorld.

Μάνος Γρυπάρης απάντησε στο θέμα 'Video Editing: Δημιουργία/Επεξεργασία Βίντεο' στο φόρουμ. 3 days ago

Δείτε ένα πολύ χρήσιμο tutorial για το πως θα βελτιώσετε τον ήχο του μικροφώνου σας!
www.youtube.com/watch?v=VjUlVxM94cs

Insane έγραψε: Για να φτίαξει κανείς video τύπου amv ποιο πρόγραμμα προτείνετε ;

Απ' όσο γνωρίζω το Adobe Premiere Pro υποστηρίζει και amv export.

Διαβάστε περισσότερα...

3 days ago
Electronic Arts: "Το Anthem δεν τα πάει και τόσο καλά" 3 days ago

Αλλά μας ωθεί να μείνουμε σε αυτό γιατί έχει 7-10 χρόνια κύκλο ζωής.

Ο Andrew Wilson, διευθύνων σύμβουλος της Electronic Arts, αναγνώρισε ότι το Anthem δεν τα πήγε και τόσο καλά, αλλά μας παροτρύνει να μείνουμε σε αυτό.

"Ενώσαμε δύο κατηγορίες παικτών. Αυτούς που θέλουν ένα single-player παιχνίδι της BioWare με ιστορία και εκείνους που έψαχναν ένα Multiplayer Shooter. Μετά θα έπρεπε να γίνει σωστό πάντρεμα αυτών των δύο στοιχείων. Θα έπρεπε να μπορούμε να παίξουμε μαζί κι αυτό δεν πήγε και τόσο καλά.

Κατά τα άλλα το μέλλον της BioWare είναι ασφαλές σύμφωνα με τον Wilson, παρά τις δύο σερί αποτυχίες (σ.σ. προηγήθηκε αυτή του Mass Effect: Andromeda). "Όπως στον Steven Spielberg δεν είναι όλες οι ταινίες επιτυχίες, αυτό ισχύει και στην BioWare. Έχουμε το φανατικό κοινό της BioWare που είναι μαζί μας καιρό. Υπάρχουν και παιδιά σήμερα που είναι 12 ετών και δεν ήταν μαζί μας όταν η BioWare ξεκίνησε να φτιάχνει games και έχουν διαφορετικές προσδοκίες από ένα παιχνίδι της BioWare. Γι' αυτό η εταιρεία θα πρέπει να εξελιχθεί και να δει πόσο ευέλικτη είναι στο brand της. Οι developers της BioWare θα συνεχίσουν να δουλεύουν κάθε μέρα και να ακούνε τους παίκτες, παλιούς και νέους, ώστε να δώσουν το τελικό αποτέλεσμα που τους έχουν υποσχεθεί" πρόσθεσε ο Wilson, ο οποίος εκθείασε στοιχεία του παιχνιδιού όπως "ο κόσμος του, οι χαρακτήρες και οι στολές Javelin, στοιχεία που θα μείνουν για γενιές και θα επιβιώσουν για 7-10 χρόνια που είναι ο κύκλος ζωής τέτοιων games".

Διαβάστε για το marketing του Anthem που ήταν λάθος γιατί η EA βιάστηκε.

Διαβάστε το review του Anthem και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Ελάτε να παίξουμε μαζί Anthem γράφοντας το ID σας σε αυτό το forum topic.

4 days ago
Διαγωνισμός νέων κυκλοφοριών Ιουνίου: Οι νικητές 4 days ago

Κερδίζουν τα τελευταία F1 2018!

Στις νέες κυκλοφορίες Ιουνίου σας παραχωρούμε τα τελευταία F1 2018!

Ναι, δεν είναι ατελείωτα, δεν τα κάνουμε respawn, ήρθε ο καιρός να τα αποχωριστούμε όλα. Οι παρακάτω νικητές θα παραλάβετε τα συγκεκριμένα games, ενώ ενδέχεται να ανακοινωθούν και περισσότεροι νικητές.

http://www.youtube.com/watch?v=hZwYedWDtJQ

F1 2018 (PS4)
Raven

F1 2018 (Xbox One)
Skapetos 16

Οι νικητές παρακαλούνται να στείλουν email στο games [ατ] gameworld.gr.

Ευχαριστούμε για τις συμμετοχές σας και συγχαρητήρια στους νικητές.

Notification