Featured
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης (Manos)
Experience: 109856 (21196 points to next level)

 
600
1 hour 31 minutes ago
Apex Legends: Το Bloodhound set έχει κόστος 150 ευρώ 1 hour 31 minutes ago

Μιας και απαιτείται η αγορά 22 αντικειμένων.

 

Η εταιρεία ανάπτυξης Respawn Entertainment δέχεται κριτική στα social media για τις μικροσυναλλαγές στο Apex Legends.

Η νέα Iron Crown Collection περιλαμβάνει σετ με cosmetics που πωλούνται μέσω loot boxes. Το σετ Bloodhound έχει axe, banner pose και kill quip. Το κόστος του ωστόσο ανέρχεται στα 150 ευρώ και θα μπορέσετε να το αποκτήσετε μόνο αν πάρετε άλλα 24 rare ή legendary αντικείμενα που είναι διαθέσιμα μέσω του event. Τα δύο εξ αυτών αποκτώνονται δωρεάν και τα υπόλοιπα βρίσκονται σε τυχαία loot boxes. Κάθε loot box έχει κόστος 700 Apex coins, άρα χρειάζεστε 15.400 Apex going για να αποκτήσετε τα 22 rare και legendary αντικειμενα και μετά άλλα 3500 Apex coins για το Bloodhound set. Το συνολικό κόστος δηλαδή είναι 18.900 Apex coins.

 

 

Δείτε το solo mode του Apex Legends.

Διαβάστε το review του Apex Legends και συζητήστε περισσότερα για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Παίξτε μαζί μας Apex Legends. Δηλώστε το ID σας κάνοντας κλικ εδώ.

 

1 hour 47 minutes ago
2 hours 16 minutes ago
18 hours 41 minutes ago
Microsoft: "Έμφαση σε single-player games", πρόσληψη στελεχών του God of War 18 hours 41 minutes ago

Θα δοθεί επίσης βάση σε υψηλά fps.

 

Ο Phil Spencer, επικεφαλής του τμήματος Xbox, υποσχέθηκε ότι στο εξής "η Microsoft θα αναπτύσσει περισσότερα single-player games για τις κονσόλες της". Αυτό φαίνεται άλλωστε από τις άφθονες εξαγορές εταιρειών ανάπτυξης που έχουν γίνει τον τελευταίο χρόνο.

Στην εταιρεία ανάπτυξης The Initiative προσλήφθηκαν επίσης οι level designers Ian Miller, Kai Zheng, Chris O’Neill και Ray Yeomans, οι οποίοι εργάστηκαν στη Sony Santa Monica για το God of War. Επιπλέον, η The Initiative προσέλαβε και τον Robert Ryan, Senior Designer της Naughty Dog, αλλά και τον σκηνοθέτη της σειράς Tomb Raider, Daniel Neuburger, όπως επίσης και τον Brian Westergaard, Managing Producer του God of War. Η The Initiative κρατάει ακόμη κλειστά τα χαρτιά της για το τι ετοιμάζει. Πιθανόν να δούμε ένα Action-Adventure τρίτου προσώπου.

 

 

 

Συν τις άλλοις, ο Phil Spencer δήλωσε ότι η Microsoft δίνει πλέον μεγαλύτερη έμφαση στα frames κάθε παιχνιδιού σε σχέση με τα γραφικά του.

Όλα αυτά εν αναμονή της press conference της Microsoft στην Gamescom 2019, η οποία θα διεξαχθεί αυτή την Δευτέρα.

 

19 hours 14 minutes ago
Το 4K update του Minecraft ακυρώθηκε 19 hours 14 minutes ago

Οι fans το περίμεναν εδώ και καιρό.

Η εταιρεία ανάπτυξης Mojang ανακοίνωσε την ακύρωση του Super Duper Graphics Pack "λόγω τεχνικών δυσκολιών". Το νέο αυτό χαρακτηριστικό είχε ανακοινωθεί στην E3 2017 και η ακύρωσή του έρχεται...δύο χρόνια μετά.

Το συγκεκριμένο πακέτο γραφικών είχε αρκετές τεχνικές απαιτήσεις και θα υπήρχε πρόβλημα στην απόδοση του παιχνιδιού. Άλλωστε, θυμίζουμε ότι το Minecraft είναι στημένο σε voxels, με ότι αυτό συνεπάγεται. Γενικά οι ιθύνονες της Mojang δεν ήταν ευχαριστημένοι με την πρόοδο του update σε όλα τα format. Αν υλοποιούνταν θα μπορούσε να τρέξει σε Xbox One X ακόμα και σε 4K ανάλυση. Οι developers χρειαζόταν να ξαναγράψουν τον κώδικα των γραφικών ξανά, χρησιμοποιώντας την Bedrock Engine (που αξιοποιεί το Minecraft).

Η Mojang αρκέστηκε στο να δηλώσει ότι ψάχνει εναλλακτικούς τρόπους βελτίωσης με την Render Dragon graphics engine και θα ανακοινώσει σύντομα τα νεότερα.

20 hours 51 minutes ago
World of Warcraft Classic: Ουρές σε servers 20 hours 51 minutes ago

Η Blizzard προειδοποιεί για το λανσάρισμα.

 

Η Blizzard εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι οι fans του World of Warcraft Classic μπορεί να φτάσουν να δουν ουρές από gamers που θα περιμένουν να συνδεθούν στους servers, αν τα άτομα ξεπεράσουν τον αριθμό των 10.000 παικτών ανά server.

Πριν από μερικές ημέρες άνοιξε η κατοχύρωση των usernames σας και παράλληλα σας δόθηκε η δυνατότητα να επιλέξετε και το realm στο οποίο θα παίξετε. Για το Herod realm οι συμμετοχές ήταν πάρα πολλές και το population θα είναι υψηλό. Έτσι, η Blizzard δήλωσε ότι μετά τους 10.000 παίκτες ο server θα γεμίζει και θα υπάρχουν σίγουρα ουρές παικτών. Ο Community Manager Kaivax, δήλωσε εκ μέρους της εταιρείας ότι προτείνει να επιλέξετε έναν άλλο server για να είστε σίγουροι ότι δεν θα περιμένετε.

http://www.youtube.com/watch?v=7wvlCSTOQNk

Δείτε τι μπέρδεψαν αρκετοί παίκτες που συμμετείχαν στη beta του World of Warcraft Classic.

Το World of Warcraft Classic θα κυκλοφορήσει στις 27 Αυγούστου για PC και Mac.

Διαβάστε περισσότερα για το World of Warcraft Classic και συζητήστε περισσότερα για αυτό στο παρακάτω forum topic.

 

21 hours 19 minutes ago
Το PC Building Simulator...στις κονσόλες 21 hours 19 minutes ago

Is this a cross-over episode?

Το PC Building Simulator είναι ένα Simulation game που κυκλοφόρησε στα PC και σας επιτρέπει να φτιάξετε το PC των ονείρων σας χρησιμοποιώντας διάφορα hardware parts.

Η εταιρεία ανάπτυξης Irregular Corporation κατάφερε να σημειώσει 750.000 πωλήσεις. Όσο κι αν το να χτίζεις το δικό σου PC μέσα από video game δεν ακούγεται ενδιαφέρον για κάποιους, τελικά το gameplay τράβηξε τους hardwareάδες. Κατ' επέκταση ανακοινώθηκε η κυκλοφορία του σε PS4, Xbox One και Switch.

http://www.youtube.com/watch?v=6ZyQYOCiTWg

 

Δεν μπορούμε βέβαια να φανταστούμε κάποιον να παίζει το PC Building Simulator στην κονσόλα του, την στιγμή που υποτίθεται ότι είναι φανατικός PC gamer. Anyway, μένει λοιπόν να δούμε πως θα ανταποκριθούν οι console gamers.

Διαβάστε το review του PC Building Simulator και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

yesterday
Νέο Xbox cloud controller κάνει το κινητό σας φορητή κονσόλα yesterday

Η Microsoft κατοχύρωσε πατέντα.

Σύμφωνα με το YankoDesign, η Microsoft κατοχύρωσε πατέντα ευρεσιτεχνίας για χειριστήριο, το οποίο θα συνδέεται με το κινητό σας και θα το μετατρέπει σε φορητή κονσόλα που θα παίζει Xbox games.

Πως θα γίνεται αυτό; Πολύ απλά με την νέα υπηρεσία xCloud της Microsoft, εφόσον είστε συνδρομητές και παίζετε games μέσω του cloud server της. Κάτι παρόμοιο έγινε άλλωστε και στην παρουσίαση του Google Stadia όπου είδαμε games που απαιτούν κονσόλα ή PC να τρέχουν σε κινητά.

Η θήκη-χειριστήριο διαθέτει δύο analog sticks, d-pad και face και shoulder buttons, ώστε να έχετε την εμπειρία ενός Xbox controller. Μένει να δούμε πως θα στέκεται στο χέρι μας.

Δείτε εδώ την κατοχύρωση της πατέντας.

yesterday
Notification