Νέο τρέιλερ

project-m-ncsoft-heavy-rain-87-1654613838.jpg

Η NCsoft παρουσίασε ένα νέο τρέιλερ για το Project M. , το Cinematic Adventure στο στυλ του Heavy Rain. Το παιχνίδι θα σας δίνει δυνατότητες επιλογής path, ενώ θα έχει και έχει και Action στοιχεία, καθώς βλέπουμε την χρήση όπλων, όπως rifles και shotguns, σε διάφορες σκηνές. Στο τρέιλερ διακρίνουμε το σκηνικό ενός λούνα παρκ.
www.youtube.com/watch?v=bDXLAaqR_Yg?0=nbsp%3B

Το Project M θα κυκλοφορήσει στο PS5 και μένει να μάθουμε και τα υπόλοιπα format.

Επίσης, η NCSoft παρουσίασε και ένα τρέιλερ για ένα Third-Person Shooter που ετοιμάζει, το Project LLL. Δείτε το παρακάτω:

www.youtube.com/watch?v=WE7VygGL8wE

Read More...

Συμφωνία PlayStation και NCSoft

sony-playstation-ncsoft-58-1701196005.jpg


Η Sony στοχεύει στα PC και mobile games.

Η Sony πραγματοποίησε συμφωνία με την εταιρεία ανάπτυξης NCSoft, γνωστή για τα MMOs Lineage και Guild Wars. Οι δύο εταιρείες θα "συνεργαστούν σε διάφορους παγκόσμιους επιχειρηματικούς τομείς", συμπεριλαμβανομένων των mobile games.

Σε ανακοίνωσή της, η Sony είπε ότι οι δύο εταιρείες αξιολογούν τώρα «μια σειρά πιθανών ευκαιριών» για «στρατηγική συνέργεια». Συγκεκριμένοι οικονομικοί όροι της συμφωνίας ή άλλα στοιχεία του συμφώνου δεν αποκαλύφθηκαν.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της NCSoft, Taekjin Kim, δήλωσε ότι η συμφωνία με τη SIE θα οδηγήσει σε «νέες και ευχάριστες» εμπειρίες, αν και δεν κατονομάστηκαν συγκεκριμένα games. Ο απερχόμενος CEO της SIE Jim Ryan είπε ότι η συμφωνία θα βοηθήσει τη Sony Interactive "να επεκταθεί πέρα από την κονσόλα και να διευρύνει την εμβέλεια του PlayStation σε ένα ευρύτερο κοινό".

"Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε για να ωθήσουμε τα όρια του gaming περαιτέρω", δήλωσε ο Ryan. Αυτή μπορεί να είναι μια από τις τελευταίες μεγάλες συμφωνίες του Ryan, καθώς πρόκειται να αποχωρήσει από την εταιρεία το 2024.

Read More...

Nikos Georgopoulos replied to the topic 'The Last of Us: Part III' in the forum. 11 hours ago

Δεν θα είναι το επόμενο video game της Naughty Dog

neil-druckmann-talks-about-the-last-of-us-part-3-70-1619617521.jpg

Ο Neil Druckmann δήλωσε ότι το The Last of Us: Part III δεν θα είναι το επόμενο video game της Naughty Dog, καθώς συγκεκριμένα είπε: «Στο τέλος κάθε project, εξερευνούμε σκόπιμα πολλά διαφορετικά projects», είπε ο Druckmann για τη δημιουργική διαδικασία του Naughty Dog, αφού εξήγησε πώς είναι τυχερός που μπορεί να επιλέξει projects βασισμένα στο πάθος. "Μερικά από αυτά μπορεί να είναι μια συνέχεια, και μετά ένα σωρό νέες ιδέες. Και μετά βλέπουμε ποια θα είχαμε πάθος να αναπτύξουμε. Ξέρω ότι οι fans θέλουν πραγματικά το The Last Of Us Part III, το ακούω συνέχεια. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είμαστε ήδη στο επόμενο project μας, η απόφαση έχει ήδη ληφθεί. Δεν μπορώ να πω τι είναι, αλλά αυτή είναι η διαδικασία που περάσαμε. Το The Last of Us multiplayer είναι το επόμενο video game μας".
Πιθανόν θα κυκλοφορήσει πρώτα το The Last of Us multiplayer και μετά ένα άλλο video game, για το οποίο δεν είναι σε θέση ακόμη να αναφέρει στοιχεία.

[UDPATE 2: 28/11/23 – Ο Neil Druckmann αρνήθηκε να σχολιάσει το μέλλον της σειράς The Last of Us] Ο Neil Druckmann δήλωσε ότι δεν έχει κάποιο σχόλιο για το The Last of Us Multiplayer ή το Part III.

Συγκεκριμένα δήλωσε: "Το The Last of Us είναι προφανώς ένας κόσμος που αγαπάω πολύ και ξέρω ότι η εταιρεία μας και οι fans το αγαπούν επίσης, αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχω να κάνω κάποιο σχόλιο για το μέλλον της σειράς, πέραν του ότι προς το παρόν έχουμε επικεντρωθεί στο The Last of Us Part II Remastered."

Επιπλέον ο Druckmann δήλωσε ότι η Naughty Dog έχει επιλέξει και έχει ξεκινήσει το επόμενό της project: "Ξέρω ότι οι fans θέλουν πολύ το The Last of Us Part III, το ακούω συνέχεια. Το μόνο που μπορώ να πω ότι βρισκόμαστε ήδη στο επόμενό μας project. Η απόφαση έχει παρθεί. Δεν μπορώ να πω τι είναι αλλά αυτή την διαδικασία ακολουθήσαμε."

Διαβάστε το review του The Last of Us Part II.

Read More...

Nikos Georgopoulos replied to the topic 'NBA 2K24' in the forum. 11 hours ago

Η Take-Two Interactive δέχθηκε μήνυση επειδή τα currencies δεν μεταφέρονται από το ένα NBA 2K στο άλλο

nba-2k-microtransactions-43-1701186140.jpg


Και επειδή χάνονται όταν κλείνουν οι servers τους.

Η Take-Two Interactive δέχθηκε μήνυση , μεταξύ άλλων, επειδή τα currencies δεν μεταφέρονται από το ένα NBA 2K στο άλλο.

Η μήνυση έγινε στις 17 Νοεμβρίου από έναν ανήλικό παίκτη τον οποίο εκπροσωπεί η μητέρα του. Στην μήνυση δηλώνουν ότι ο τρόπος που η 2K Games χειρίζεται τα microtransactions είναι "άδικος, παράνομος και άπληστος". Επιπλέον αναγράφεται ότι οι servers ενός NBA 2K κλείνουν όταν κυκλοφορήσουν οι νέες εκδόσεις, όπως έγινε τον Δεκέμβριο του 2022 με το κλείσιμο του ΝΒΑ 2Κ21, αχρηστεύοντας όσα currency έχουν αγοράσει οι παίκτες με πραγματικά χρήματα.

Το ίδιο θα γίνει με το NBA 2K22, το οποίο θα κλείσει στις 31 Δεκεμβρίου 2023, όπως αναγράφεται στο κουτί του. Στην μήνυση δηλώνεται επίσης ότι με την αφαίρεση του Plaintiff και των Class Member, η εταιρεία έκλεψε την προσωπική περιουσία, ή δολίως αναθεμένη περιουσία που έδωσε.

Η 2K Games και η Take-Two Interactive ακόμα δεν έχουν κάνει κάποιο σχόλιο στο θέμα.

Read More...

Η Intellivision κυκλοφορεί έκδοση της κονσόλας Amico σε mobile app

amico-1628454756449-20-1701177256.jpg


Αναβίωση της παλιάς κονσόλας των 80's.

Η Intellivision κυκλοφόρησε το Amico Home , ένα mobile app για Android κινητά τηλέφωνα, με την εταιρία να αντιμετωπίζει μεγάλες δυσκολίες όσον αφορά την κυκλοφορία hardware.

Βέβαια θα χρειαστεί να έχετε δύο τηλέφωνα ώστε να μπορέσετε να παίξετε αυτή την εφαρμογή-ένα το οποίο θα λειτουργεί ως χειριστήριο και το άλλο θα πρέπει να έχει μέσα του εγκατεστημένη την εφαρμογή του Amico Controller και να είναι συνδεμένο στο ίδιο wireless δίκτυο. Ως εναλλακτική η Intellivision προτείνει να χρησιμοποιήσετε τα δικά της controller τα οποία είναι συμβατά με την εφαρμογή και συνδέονται μέσω Bluetooth. Βέβαια ακόμα δεν έχουν κυκλοφορήσει και η εταιρία δεν είναι συγκεκριμένη σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Intellivision ο Phil Adam στην ανακοίνωση του Amico Home ανέφερε ότι:’’ Η κυκλοφορία των Amico controllers είναι ένα βασικό κομμάτι στην εμπορική μας στρατηγική.’’ Η εταιρία χρειάζεται επιπλέον επενδύσεις πριν μπορέσει να παράγει Amico controllers και κονσόλες. Ενώ η Amico Home και η Amico Controller app είναι δωρεάν, τα games δεν είναι. Η Intellivision έχει δύο games διαθέσιμα προς πώληση στο Google Play store με τιμή 11,99 ευρώ. Αυτά τα games είναι το Astrosmash και το Missile Command. Αυτοί που έχουν αγοράσει την collector’s edition των δύο games θα λάβουν ψηφιακά κωδικό που τα ξεκλειδώνει μέσα στο Amico Home.

Read More...

Nikos Georgopoulos replied to the topic 'Δωρεάν games' in the forum. yesterday

Downloads εβδομάδας: 20/11-26/11/23

deliverustomars-blogroll-1676335410533-8-1700918943.jpg


Δωρεάν το Deliver Us Mars.

Την τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου η Epic Games, δίνει δωρεάν έναν πάρα πολύ καλό τίτλο το Deliver Us Mars,το οποίο εξελίσσεται στο διάστημα και πιο συγκεκριμένα στον πλανήτη Άρη όπου εκεί θα αντιμετωπίσετε πέρα από τα ακραία καιρικά φαινόμενα και πολλές άλλες προκλήσεις που θα τεστάρουν τις αντοχές σας. Επίσης έχουμε τις νέες προσθήκες στο PS Plus Extra με το Teardown να ξεχωρίζει και είναι και μία day one προσθήκη, μέσα σε ένα κατάλογο που του λείπουν αυτές οι προσθήκες φρέσκων games.

PS Plus Extra:
Teardown
Dragon’s Dogma:Dark Arisen
Mobile Suit Gundam: Extreme vs. Maxi Boost On
Dead Island: Riptide Definitive Edition
Superliminal
Eiyuden Chronicle: Rising
Nobunaga's Ambition: Taishi
Alternate Jake Hunter: Daedalus The Awakening of Golden Jazz
River City Melee Mach!!


PS Plus Premium:
Grandia
Jet Moto
Up
Klonoa Phantasy Reverie Series
PaRappa the Rapper 2

PS5,PS4 demos:
-

Steam demos:
JOE DUNGEON
INSOMNIA
FROGLAKE
THE WILL OF ARTHUR FLABBINGTON
ASH AND TOR: YUMA'S QUEST
SEREN NOVA
DEEPOPHOBIA
ARTHUR FLABBINGTON
PARTYSAUR: DINO MAYHEM
TEMPLE CRAWLER
HUNGRY JUNGLE
DIVINE DOUBT
PA!NT
JAMES PERIS: SIN LICENCIA NI CONTROL
BLACKSMITH. SONG OF TWO KINGS.
THIEVES
JAMES PERIS 2: LA FUENTE DE LA ETERNA EMBRIAGUEZ
JURASSICDRAGON AND THE BINARY RELIC
EXP10SION
STARFIRE SKIES
BARON OF BLOOD
BATTLE TRACKS
SIBERIAN VILLAGE
ISOMETRIA
ASTEROID CORE
PORTAL FANTASY
REEF ESCAPE
FOUR HUNTERS SURVIVOR
CONVICTION
RESURRECT
THE EGG
LOGGERHEAD
LUSTER BEASTS
WILDWOOD DOWN
THE MAGESEEKER: A LEAGUE OF LEGENDS STORY™
VILLAGER'S HIDEOUT
HORIZON'S MIRAGE
HEX RACER
APOCALYPSE RUN!

Nintendo Switch demos:
DYSCHRONIA: Chronos Alternate - Definitive Edition
Terraformers
Snakebird Complete

Read More...

Nikos Georgopoulos replied to the topic 'Assassin's Creed Rift' in the forum. yesterday

Τα Assassin's Creed games έδειχναν διαφημίσεις της Black Friday μέσα στο παιχνίδι

assassins-creed-odyssey-vs-mirage-kassandra-71-1700860380.jpg


Η Ubisoft τις απενεργοποίησε.

Το πιο περίεργο bug που μπορεί να συναντήσει κάποιος σε video game εμφανίστηκε στα Assassin's Creed games, καθώς δεν προέρχεται από...τα ίδια τα παιχνίδια! Πιο συγκεκριμένα, τα games της σειράς εμφάνιζαν διαφημιστικό λογότυπο για να αγοράσει κάποιος...άλλα games!

Συγκεκριμένα, όταν επιχειρούσατε να φορτώσετε τον χάρτη του παιχνιδιού, τότε φόρτωνε μαζί και ένα διαφημιστικό προσφοράς της Black Friday για έκπτωση! Είναι περίεργο να εμφανίζεται διαφημιστικό για Assassin's Creed που ενδεχομένως να είχατε ήδη και ακόμη πιο περίεργο ένας developer να αποφάσισε να βάλει για κάποιο ανεξήγητο λόγο το διαφημιστικό αυτό σε όλα τα games.

Δείτε την διαφήμιση στο Assassin's Creed Odyssey. Προμοτάρει το Assassin's Creed Mirage που βρίσκεται σε έκπτωση -20%!


Il semble qu'Ubisoft expérimente la publicité en jeu chez certains utilisateurs (Xbox et PS).

Vous êtes au milieu de votre jeu, accédez à la pause ou à la Map et vous avez pendant 3sec. une pub pour un autre jeu qui s'affiche. Suffisant pour désinstaller ? ? pic.twitter.com/m5S4rEXas5

— Fab ✨ (@Fab_XS_) November 23, 2023

Η Ubisoft δήλωσε ότι αυτό οφείλεται σε τεχνικό σφάλμα και απενεργοποίησε τις διαφημίσεις.

Read More...

Nikos Georgopoulos replied to the topic 'EA Sports FC' in the forum. yesterday

FC 24: Το νέο update της EA σας ωθεί να πληρώσετε περισσότερα σε μικροσυναλλαγές

fc24-black-friday-thunderstruck-6-1700852686.jpg


Black Friday είναι, πάρτε ένα πακέτο βρε!

Το νέο update της EA στο FC 24 έκανε το shop του Ultimate Team να μοιάζει να θέλει να...σας πουλήσει με το ζόρι πακέτα παικτών για να τα αγοράσετε! Υπάρχουν αναδιατάξεις στα πακέτα που παρουσιάζονται και που είναι διαφορετικές, ανάλογα με τις...συνήθειές σας.

Η EA Sports δήλωσε ότι "Τα πακέτα που ενδέχεται να εμφανίζονται μπορεί να διαφέρουν από παίκτη σε παίκτη και δεν σχετίζονται με την τιμή ή την αξία συσκευασίας". Παρόλα αυτά, τα ακριβότερα πακέτα είναι πλέον πιο...εμφανή. Βέβαια αυτοί που έχουν ήδη πληρώσει χρήματα για πακέτα θα δουν διαφημίσεις ειδικά για τα γούστα τους, προκειμένου η EA να τους πάρει....περισσότερα.


Starting today, we have updated the Ultimate Team Store to offer a more curated experience for #FC24 players.

The order in which packs may be displayed may differ between players. All existing packs remain available to purchase.

— EA SPORTS FC Direct Communication (@EASFCDirect) November 22, 2023

Σύμφωνα με το Tweet από τον λογαριασμό απευθείας επικοινωνίας της EA Sports FC που ανακοίνωσε την αλλαγή, έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει το κατάστημα του παιχνιδιού «να προσφέρει μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία για τους παίκτες του FC 24». Παραδέχτηκε πάντως ότι «Η σειρά με την οποία ενδέχεται να εμφανίζονται τα πακέτα μπορεί να διαφέρει μεταξύ των παικτών» αν και είπε ότι «Όλα τα υπάρχοντα πακέτα παραμένουν διαθέσιμα για αγορά».

Pack Store Update
by u/Denitorious in EASportsFC

Αρκετοί χρήστες ήδη διαμαρτύρονται στα social media για την αλλαγή αυτή, καθώς η EA προσπαθεί να τους ωθήσει να ξοδέψουν χρήματα σε πακέτα παικτών και μάλιστα απευθείας σε ακριβότερα. Πολλοί gamers διαμαρτύρονται στο ότι η EA θα έπρεπε να επενδύσει περισσότερο στο να βελτιώσει το παιχνίδι και όχι στο να ωθεί τους gamers να ξοδέψουν περισσότερα στις μικροσυναλλαγές.

Read More...

Έρευνα: Το 83% των mobile games αποτυγχάνουν μέσα σε 3 χρόνια από την κυκλοφορία τους

mobile-girl-gamer-14-1700846108.jpg


Η ανάπτυξη στα μισά mobile games σταματάει πριν κυκλοφορήσουν.

Σύμφωνα με έρευνα της Atomik Research για το Good Games Don't Die της SuperScale, το 83% των mobile games αποτυγχάνουν να βγάλουν κέρδη στα τρία χρόνια μετά την κυκλοφορία τους.

Η έρευνα βασίζεται σε συνεντεύξεις 500 εταιρειών ανάπτυξης, από την Αμερική και την Μ. Βρετανία. Τα περισσότερα games πέτυχαν τα μέγιστα έσοδα που μπορούσαν μέσα στους πρώτους 12 μήνες από την κυκλοφορία τους. Το 76% έφτασε τα μέγιστα έσοδά του το πρώτο έτος και μόλις το 4% έφτασε στο peak των εσόδων του το δεύτερο έτος κυκλοφορίας.

Το 38% των developers δεν κυκλοφορούν συχνά updates για τα games τους. Κάτω από τους μισούς παρέχουν στους παίκτες τους μηνιαία updates και μόλις το 5% συνεχίζει το support έως και 7 χρόνια μετά από την κυκλοφορία. Το 78% των developers προτιμούν να εργάζονται σε έναν νέο τίτλο, παρά το γεγονός ότι τα games τους δεν φαίνεται να έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής. Ωστόσο, πολλοί από τους ερωτηθέντες είναι απρόθυμοι να κάνουν αυτήν τη στιγμή ένα νέο παιχνίδι λόγω των τάσεων στην αγορά. Το 30% όσων μίλησαν δήλωσαν ότι αισθάνονται ότι η τρέχουσα αγορά «είναι πολύ δύσκολη για να πετύχει», ενώ αναφέρθηκαν οι απολύσεις και η συρρίκνωση των εταιρειών.

«Αυτοί είναι ασταθείς καιροί για τη βιομηχανία των games», δήλωσε ο ιδρυτής της SuperScale, Ivan Trancik, προσθέτοντας: «Πολλοί προγραμματιστές παιχνιδιών για mobile games δυσκολεύονται να παραμείνουν κερδοφόροι εν όψει προκλήσεων όπως το ATT (App Tracking Transparency ), ο έντονος ανταγωνισμός σε μια ώριμη αγορά κινητής τηλεφωνίας και οι μακροοικονομικές συνθήκες όπως ο υψηλός πληθωρισμός».

Read More...

Nikos Georgopoulos replied to the topic 'Δωρεάν games' in the forum. 5 days ago

Τα Jitsu Squad και Mighty Fight Federation δωρεάν

mighty-fight-federation-84-1700776783.jpg


Στο Epic Games Store στις 30/11.

Το Epic Games Store θα δώσει δωρεάν την άλλη Πέμπτη 30/11 τα Jitsu Squad και Mighty Fight Federation.

Το Jitsu Squad είναι ένα Beat 'Em Up με καρτουνίστικα γραφικά, διάφορα abilities και τρελά combos. Έχει εμπνευστεί λίγο από το Marvel vs Capcom. Υποστηρίζει 2-4 παίκτες σε Co-op.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το προφίλ του .

Το Mighty Fight Federation είναι ένα Action Fighting game που θυμίζει λίγο Super Smash Bros. Διαλέγετε έναν από τους 14 διαθέσιμους χαρακτήρες και παλεύετε είτε σε ματς 1v1 είτε με ομάδες μαχητών.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το προφίλ του .

Read More...

Nikos Georgopoulos replied to the topic 'Tekken 7' in the forum. 5 days ago

Tekken 8: Ελάχιστες απαιτήσεις

tekken-8-minimum-requirements-19-1700774395.jpg


Σε λογικά πλαίσια.

Η Bandai Namco ανακοίνωσε τις ελάχιστες και τις προτεινόμενες απαιτήσεις του Tekken 8.

Χρειάζονται 8GB RAM και 100GB αποθηκευτικός χώρος.

Ελάχιστες απαιτήσεις:
Λειτουργικό σύστημα: Windows 10 64-Bit
Επεξεργαστής: Intel Core i5-6600K/AMD Ryzen 5 1600
Μνήμη: 8 GB RAM
Κάρτα γραφικών: Nvidia GeForce GTX 1050Ti/AMD Radeon R9 380X
Αποθηκευτικός χώρος: 100 GB 

Προτεινόμενες απαιτήσεις:
Λειτουργικό σύστημα: Windows 10 64-Bit
Επεξεργαστής: Intel Core i7-7700K/AMD Ryzen 5 2600
Μνήμη: 16 GB RAM
Γραφικά: Nvidia GeForce RTX 2070/AMD Radeon RX 5700 XT
Αποθηκευτικός χώρος: 100 GB διαθέσιμος χώρος

Το Tekken 8 θα κυκλοφορήσει για PC, PS5 και Xbox Series X στις 26 Ιανουαρίου 2024.

Read More...

Call of Duty: Modern Warfare 3: Bug σας επιτρέπει να κινείστε πολύ γρήγορα σε prone

call-of-duty-modern-warfare-3-snaking-bug-16-1700773875.jpg


"Snake exploit".

Το νέο exploit του Call of Duty: Modern Warfare 3 επιτρέπει σε παίκτες να κινούνται γρήγορα σαν να είναι...φίδια. Το bug σας επιτρέπει παράλληλα ακόμα και να κάνετε zoom.

Η Sledgehammer ετοιμάζει patch για το..."snaking" bug, όπως ανακοίνωσε στο X (Twitter). Το exploit γίνεται καθώς χρήστες κοροϊδεύουν τον παιχνίδι, κάνοντάς το να νομίζει ότι τρέχουν ενώ εκείνοι βρίσκονται σε στάση prone (πρηνηδόν).

www.youtube.com/watch?v=S5PiMUlrx30

Αυτό γίνεται απλά με την αλλαγή μερικών ρυθμίσεων. Στο μενού ρυθμίσεων πληκτρολογίου και ποντικιού του παιχνιδιού, πρέπει απλώς να ενεργοποιήσετε το Automatic Sprint και να ρυθμίσετε το κουμπί που χρησιμοποιείτε για να αλλάξετε τη στάση σας προς τα κάτω (δηλαδή, να ενεργοποιήσετε τη μετάβαση σε prone) στη ροδέλα του ποντικιού σας. Τέλος, μηδενίστε το input delay της ροδέλας του ποντικιού. Έτσι, μπορείτε να ξεγελάσετε το Modern Warfare 3 για να σας αφήσει να είστε prone ενώ πηδάτε στον αέρα και κρατάτε πατημένο το W, ενώ μετακινείτε την ροδέλα του ποντικιού σας για να είστε σε Prone. Θα συνεχίσετε να κινείστε με ταχύτητα σπριντ παρόλο που τώρα σέρνεστε στο έδαφος.

Read More...

Ο συγγραφέας του Witcher Andrzej Sapkowski λέει ότι το Netflix "ποτέ δεν άκουσε" τα σχόλιά του

andrej-sarpkowski-65-1700772423.jpg


Κάποια πράγματα τον παραξένεψαν.

Ο Andrzej Sapkowski μπορεί να έγραψε τα μυθιστορήματα The Witcher, τα οποία με τη σειρά τους ενέπνευσαν τόσο τη σειρά βιντεοπαιχνιδιών της CD Projekt Red όσο και την τηλεοπτική σειρά του Netflix, αλλά το Netflix δεν άκουσε τις εισηγήσεις του.

Ενώ βρισκόταν στην Vienna Comic Con, ο Sapkowski ρωτήθηκε για τις διάφορες μεταφορές που προέκυψαν από τα πρωτότυπα projects του. Μιλώντας με τους Cerealkillers, ο συγγραφέας είπε ότι κάθε οπτική μεταφορά της σειράς The Witcher ήταν «περίεργο» όταν την έβλεπε, γιατί ως συγγραφέας χρησιμοποιεί μόνο τα λόγια του.

«Η πρώτη ύλη μου όταν δουλεύω είναι μόνο γράμματα. Δεν περιγράφω εικόνες. Δεν βλέπω καμία εικόνα. Χρησιμοποιώ τα γράμματα μόνο γιατί ξέρω ότι ο αναγνώστης μου θα δει στο βιβλίο μόνο τα γράμματα, όχι τις εικόνες. Οπότε πρέπει να κάνω με τα γράμματά μου τον αναγνώστη να φανταστεί την εικόνα, όχι το αντίστροφο... οπότε κάθε [οπτική] μεταφορά, είναι απλά περίεργη για μένα», εξήγησε.

Ο συγγραφέας είπε ότι κάποιες μεταφορές που γίνονται αποτελούν ευπρόσδεκτη έκπληξη και μια «συμπαθητική» εντύπωση για το έργο του. Ωστόσο, μερικές φορές, «δεν είναι» (ευχάριστες εκπλήξεις), όπως είπε. Τέλος, ειδικά στη σειρά του Netflix και την επίσκεψη του Sapkowski στο πλατό, ενώ ο συγγραφέας επαίνεσε συγκεκριμένα τα σημεία γυρισμάτων, αποκαλώντας τα "τεράστια", δήλωσε επίσης ότι το Netflix δεν έλαβε ποτέ υπόψη κανένα από τα σχόλιά του. «Ίσως, τους έδωσα κάποιες ιδέες, αλλά δεν με άκουσαν ποτέ», είπε και μετά γέλασε.

www.youtube.com/watch?v=JHQtTiP068E

Ο συγγραφέας δεν φάνηκε, τουλάχιστον επιφανειακά, να ενοχλείται πολύ από αυτή την υποδοχή του streamer, λέγοντας του ότι ήταν «φυσιολογική». Στη συνέχεια ανέφερε μια μάλλον εντύπωση από ένα στέλεχος του Netflix και είπε με απορριπτικό τρόπο, "Ποιος είναι αυτός; Είναι σεναριογράφος, δεν είναι κάποιος σημαντικός". Η επιλογή των λέξεων του Sapkowski εδώ είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα, ειδικά αν σκεφτεί κανείς την πρόσφατη αποχώρηση του Henry Cavill από τη σειρά του Netflix.

Ενώ ο ηθοποιός, ο οποίος υποδύθηκε τον Geralt of Rivia για τις τρεις πρώτες σεζόν της σειράς, δεν έχει δηλώσει δημόσια τον λόγο που αποφάσισε να αποχωρήσει από την παράσταση, πολλοί υπέθεσαν ότι ήταν δυσαρεστημένος με την κατεύθυνση που πήγαινε το Netflix, με την ομάδα παραγωγής να παρασύρεται πολύ. από το λογοτεχνικό πηγαίο υλικό. Στο παρελθόν, ο ηθοποιός είχε εκφράσει ανοιχτά την επιθυμία του να κάνει την εκδοχή του Geralt όσο το δυνατόν πιο πιστή στα βιβλία. Η συμπρωταγωνίστριά του Freya Allan, η οποία υποδύεται την Ciri, τον έχει αναφέρει ακόμη και ως "Witcher Bible".

Δείτε την δήλωση του Henry Cavill για την σειρά The Witcher, στην οποία άφησε αιχμές.

Read More...

Nikos Georgopoulos replied to the topic 'EA Sports FC' in the forum. 5 days ago

Το UEFA Euro 24 έρχεται στο FC 24

uefa-euro-24-fc-24-92-1700770621.jpg


Και δωρεάν παίκτης του Euro 24 για το Ultimate Team.

Το UEFA Euro 24 update έρχεται στο EA Sports FC 24 με ένα δωρεάν update το ερχόμενο καλοκαίρι.

Όσοι έχετε ήδη παίξει το FC 24 ή όσοι το παίξετε έστω μία φορά μέχρι τις 16 Ιανουαρίου, θα λάβετε έναν από τους μεγαλύτερους αστέρες του Euro 24 στο Ultimate Team, αρχής γενομένης από τις 18 Δεκεμβρίου. Ωστόσο, όσοι παίζετε το FC 24 σε κινητά Android και iOS θα λάβετε το δωρεάν αυτό αντικείμενο από σήμερα.

Δείτε ποιοι παίκτες θα δοθούν δωρεάν. Ο καθένας μας θα λάβει έναν από αυτούς

Jack Grealish - England
Ousmane Dembélé - France
Federico Chiesa - Italy
Florian Wirtz - Germany
Virgil Van Djik - Netherlands
Alvaro Morata - Spain

Δείτε το σχετικό τρέιλερ:

www.youtube.com/watch?v=oLlvOqvzLTM

Η Electronic Arts και η UEFA εξακολουθούν να έχουν επίσημη συνεργασία. Αντίθετα, η συνεργασία της EA με την FIFA έχει διακοπεί από φέτος. Εν τω μεταξύ ακόμη αναμένουμε την...φοβερή και τρομερή ανακοίνωση για το FIFA 25 που είχε υποσχεθεί ο Gianni Infantino. Μόνο που στην προκειμένη περίπτωση πιθανόν να κατάλαβε ότι αντί να εισπράξει το 1 δις από την EA για τα δικαιώματα, μάλλον θα πρέπει να...πληρώσει κάτι εκατομμύρια σε εταιρεία για να του φτιάξει το δικό του FIFA και πιθανόν κάπου εκεί "έτσουξε" λίγο. 

Δείτε το τρελό bug του FC 24 που διορθώθηκε.

Read More...

Notification