Το PR World δεν είναι πρωταπριλιάτικη φάρσα

Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Το PR World δεν είναι πρωταπριλιάτικη φάρσα

Το PR World δεν είναι πρωταπριλιάτικη φάρσα

Το site είναι live.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει την 1η Απριλίου στο βίντεο νέων κυκλοφοριών, στο GameWorld ξεκινάμε PR Agency, με την ονομασία PR World.

Τελικά η είδηση αυτή...δεν ήταν πρωταπριλιάτικη φάρσα! Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή είχαμε σκεφτεί να δημιουργήσουμε το domain PRWorld.gr και να σας πούμε την ανακοίνωση την 1η Απριλίου μεταξύ σοβαρού και αστείου. Όταν το ανακοινώναμε όμως και όταν τελείωσε το γύρισμα, σκεφτήκαμε "Μήπως θα έπρεπε όντως να κάνουμε ένα τέτοιο εγχείρημα";

Τελικά η σκέψη μας αυτή σε συνδυασμό με τα emails που μας στείλατε πριν καν ξεκινήσει το site μας ώθησαν στο να βάλουμε το εγχείρημα μπροστά.

Το PR World είναι πραγματικότητα. Ένα All-in-one PR Agency που προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε κάθε τομέα της επιχείρησής σας:
- Logo/Branding
- PR
- Media Relations
- Marketing
- Web Development
- QA
- Content Management
- Και άλλες υπηρεσίες

Μπείτε στο http://PRWorld.gr, δείτε τι προσφέρουμε και στείλτε email στο info@prworld.gr για να συζητήσουμε περισσότερα και να απογειώσουμε την επιχείρησή σας.

Ένα νέο ταξίδι αρχίζει!

Δείτε την αρχική ανακοίνωση.

Συζητήστε για το PR World στο παρακάτω forum topic.

Ακολουθήστε το PR World σε Facebook, Instagram και Twitter.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification