Καλά Χριστούγεννα και Καλές Γιορτές!

Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Καλά Χριστούγεννα και Καλές Γιορτές!

Καλά Χριστούγεννα και Καλές Γιορτές!

Ευχές για ανάκαμψη σε όλους τους τομείς.

Η συντακτική ομάδα και οι moderators του GameWorld σας ευχόμαστε να έχετε Καλά Χριστούγεννα και Καλές Γιορτές!

Τα φετινά Χριστούγεννα είναι διαφορετικά από τα περυσινά. Αφενός μεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε χωρίς το περυσινό αυστηρό lockdown που μας είχε κλειδωμένους στο σπίτι, αφετέρου αυτό που άλλαξε είναι ότι μπήκαν στη ζωή μας τα CovPass, Safe Pass και κάποιες ακόμη υποχρεωτικότητες.

Ελπίζουμε να περάσετε όμορφα τις γιορτές παρέα με φίλους και συγγενείς. Το gaming θα είναι για άλλη μια φορά αναπόσπαστο κομμάτι για τους περισσότερους από εμάς, εκεί όπου δεν υπάρχουν...περιορισμοί ή υποχρεωτικότητες.

Στο GameWorld, αυτή η περίοδος των Χριστουγέννων θα μας βοηθήσει να βρούμε χρόνο και να σας έχουμε πολύ σημαντικά βίντεο. Ένα από αυτά είναι το βίντεο του διαγωνισμού Game of the Year 2021 ο οποίος βρίσκεται σε εξέλιξη. Επίσης, σας περιμένουν δύο ιστορικές σειρές έκπληξη του GameWorld που θα κάνουν μεγάλο comeback!

Σας ευχόμαστε λοιπόν Καλά Χριστούγεννα! Καλές γιορτές, με υγεία, ευτυχία και πολύ gaming! Ελπίζουμε να περάσετε όμορφα τις γιορτές και να έχετε ένα όμορφο 2022. 

Ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξή σας και για τις ευχές σας!

Θυμηθείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο διαγωνισμό Game of the Year 2021 μέσω του Forum. Ευχές για καλές γιορτές ανταλλάσσουμε και στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Kadaz (Level 22) 24/12/2021 19:29
Καλά Χριστούγεννα, καλές μάσες και καλο λιώσιμο :)
Notification