Παίζουμε το Resident Evil Village

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Παίζουμε το Resident Evil Village

Παίζουμε το Resident Evil Village

Το δεύτερο demo με χωριό και κάστρο μαζί. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 28/1/21] Η Capcom ανακοίνωσε το Resident Evil: Village και επίσημα, ενώ διέθεσε το demo αποκλειστικά για τους κατόχους PS5. Στα άλλα format, το demo θα κυκλοφορήσει μέσα στην άνοιξη.

Στο GameWorld σπεύσαμε να παίξουμε το demo του επερχόμενου Survival Horror στο PS5 και σας το παρουσιάζουμε στο νέο μας gameplay video. Το demo διαρκεί λίγα λεπτά και σε αυτό πρωταγωνιστεί η Maiden, η οποία βρίσκεται φυλακισμένη και προσπαθεί να αποδράσει. Βέβαια στο δρόμο μας θα μας περιμένουν πολλές δυσάρεστες εκπλήξεις.

Στην τελική έκδοση αναμένεται να ελέγχουμε τον Ethan Winters, πρωταγωνιστή του Resident Evil 7. Στο σενάριο ωστόσο θα υπάρχει και ο πασίγνωστος Chris Redfield.

[UPDATE: 5/5/21 - Δεύτερο demo] Παίξαμε το δεύτερο demo του Resident Evil Village και επισκεφθήκαμε για πρώτη φορά το χωριό, αλλά και για δεύτερη φορά το κάστρο, εκεί όπου μας περίμενε και ένας NPC που έχει τον ρόλο του trader. Δείτε το σύστημα οικονομίας, για πρώτη φορά το σύστημα μάχης (κάτι που δεν είδαμε στο πρώτο demo) και τα στοιχεία  τρόμου.

Το Resident Evil Village θα κυκλοφορήσει για PC, PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One στις 7 Μαϊου.

Δείτε την παρουσίαση του Resident Evil Village και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 ashbringer (Level 25) 28/01/2021 20:02
Αναμένουμε τον Μάιο για την τιτλάρα.
Notification