Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum. Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.
Σε αυτο το topic γραφουμε προτασεις για στοιχημα , τι παιζουμε εμεις οι ιδιοι , νεα των ομαδων που συμμετεχουν στο μουντιαλ κ.λ.π
Εγω σημερα ξεκινησα να παιζω στοιχημα στο μουντιαλ.Παιζω under την γαλλια μονο.
Νομίζω πως αυτά τα ποστ θα πρέπει να μεταφερθούν από το φόρουμ Στον Πάγκο στο φόρουμ Στον Κουβά
Listen to the masters key:
Stay well trained and drug free
Ακούτε καθημερινά 17:00 - 19:00 την εκπομπή Tech από τον GamesRadio.gr για να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις στο χώρο της τεχνολογίας.
Ακούστε το πρόγραμμα live
Λεφτά στα (σοβαρά) φαβορί του 1.20 - 1.5 και κάτι βγαίνει...
Έκανα προσωπικό ρεκόρ προχθές: κέρδισα έχοντας παίξει τα περισσότερα λεφτά ποτέ (5 €), το μεγαλύτερο μου κέρδος τα τελευταία 4 χρόνια (που δεν είχα παίξει ποτέ στοίχημα): 7.5 €!!!!
Σημερα θα παιξω under την ουκρανια στο 1,60. Πιστευω πως το παιχνιδι θα ειναι πολυ κλειστο. Οι ουκρανοι βαζουν δυσκολα γκολ.Ενα φιλαρακι που παιζει στοιχημα αρκετα θα παιξει 1Χ διπλη ευκαιρια την ουκρανια και νικη της ελβετιας.Εγω παντως δεν συμφωνω μαζι του.Το βλεπω πολυ δυσκολο.