Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

European Super League

21 Apr 2021 16:26 #249764 by Blood Prince

File Attachment:


Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

The following user(s) said Thank You: Giorgos Tsolaridis

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 Apr 2021 22:24 #249770 by Giorgos Tsolaridis
Ούτε 48ωρο δεν έκλεισε αυτή η διοργάνωση! Rest In Shit!

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 Apr 2021 22:35 #249772 by Giorgos Tsolaridis
European Super League: Αποχώρησε και η Μίλαν

Η λίστα των ομάδων που αποχωρούν από την European Super League μεγαλώνει αφού σε αυτές προστέθηκε από το μεσημέρι της Τετάρτης (21/04) και η Μίλαν.


Αυξάνονται οι αποχωρήσει από την European Super League. Μετά την Ίντερ και την Ατλέτικο ήταν η σειρά της Μίλαν να προστεθεί στη σχετική λίστα.
Πλέον από τις δώδεκα ομάδες που είχαν βάλει την υπογραφή τους στην ιδρυτική διακήρυξη μόλις τρεις έχουν απομείνει. Πρόκειται για τις Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα και η Γιουβέντους.

 Βέβαια σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες η Μίλαν ήταν εκείνη που δίνει περισσότερο το στίγμα της για την επόμενη ημέρα στο ποδόσφαιρο

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 Apr 2021 22:37 #249773 by Giorgos Tsolaridis
European Super League: Ανακοίνωσε και η Γιουβέντους την αποχώρησή της

Μετά τις έξι αγγλικές ομάδες, την Ατλέτικο Μαδρίτης, την Ίντερ και τη Μίλαν, ήταν η σειρά της Γιουβέντους να ανακοινώσει πως αποχωρεί από το οικοδόμημα της European Super League.


Το κύμα αποχώρησης των "12" από τη European Super League συνεχίζεται, με τη Γιουβέντους να είναι ακόμη μία ομάδα που ανακοίνωσε το "αντίο" στη διοργάνωση. Μετά την Ίντερ και τη Μίλαν, η "Μεγάλη Κυρία" έκλεισε τον κύκλο των ιταλικών συλλόγων που αποχωρούν από το οικοδόμημα της European Super League, κάτι που επισημοποίησε μέσω ανακοίνωσης το μεσημέρι της Τετάρτης 21 Απριλίου.
Αυτό που επισημαίνει ο ιταλικός σύλλογος είναι πως τη δεδομένη χρονική στιγμή -κι αφού προέκυψαν τόσες αποχωρήσεις- ήταν αδύνατο να προχωρήσει το εγχείρημα, επιμένει όμως πως στο μέλλον κάτι τέτοιο μπορεί να υλοποιηθεί και να αποφέρει κέρδος για όλους.

 Αναλυτικά η ανακοίνωση της Γιουβέντους: "Σε συνέχεια του δελτίου τύπου που εκδόθηκε από τη Γιουβέντους στις 19 Απριλίου 2021, αναφορικά με το project της δημιουργίας της Super League και την επακόλουθη δημόσια συζήτηση, το Issuer ξεκαθαρίζει ότι είναι ενήμερο από τις προθέσεις που εκφράστηκαν από κάποιες ομάδες να αποχωρήσουν από το πρότζεκτ, αν και οι αναγκαίες διαδικασίες για τη συμφωνία μεταξύ των ομάδων δεν είχε ολοκληρωθεί.

 Σε αυτό το πλαίσιο, η Γιουβέντους, ενώ παραμένει πεπεισμένη για την εγκυρότητα του αθλήματος, τις εμπορικές και νομικές υποθέσεις του πρότζεκτ, πιστεύει ότι αυτή τη στιγμή έχει περιορισμένες πιθανότητες να ολοκληρωθεί στη φόρμα που αρχικά είχε σχεδιαστεί.

 Η Γιουβέντους παραμένει δεσμευμένη στο χτίσιμο μακροπρόθεσμων αξιών για το σύλλογο και για ολόκληρο το ποδοσφαιρικό κίνημα".


 

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Apr 2021 02:32 #249781 by Γεώργιος Χιντζιδης-Τοπαλιδης
Θέμα χρόνου να διαλυθεί αυτή η.. διοργάνωση.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification