Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Μπάσκετ: Γενική Συζήτηση

03 Jun 2020 10:51 #235091 by Βασίλης Φρίγκας
Για τον Σλούκα τα πράματα είναι πιο απλά. Ο Ολυμπιακός σκοπεύει να αυξήσει το μπάτζετ και ο Μπαρτζώκας θέλει ηγέτη της νέας εποχής στο λιμάνι τον Σλούκα. Οι σχέσεις του πρώην ερυθρόλευκου με την διοίκηση επανήλθαν σε καλό επίπεδο, ο κόσμος τον θέλει, ο ίδιος που έφυγε επειδή ήθελε ρόλο ηγέτη ουσιαστικά, ξέρει ότι πλέον δεν θα είναι πίσω από τον Σπανούλη αλλά αυτός που θα έχει την μπαγκέτα στα χέρια και του αρέσει το όλο concept. Άλλωστε δεν θα έχει και πίεση για το αποτέλεσμα. Και χωρίς την αιώνια κόντρα με τον ΠΑΟ στην Α1 δεν θα υπάρχει συνολικά καμία πίεση. Από την άλλη ξέρει ότι χωρίς Α1 δεν θα έχει πολλά παιχνίδια που είναι και θετικό και αρνητικό και για την ομάδα και την εξέλιξη του παίκτη. Ανάλογα πως το βλέπει ο καθένας. Μέχρι πρότινος ο Σλούκας δεν θα ερχόταν στην Ελλάδα για πολλούς λόγους που αναλύσαμε πάνω κάτω. Πλέον αυτοί οι λόγοι απομακρύνθηκαν. Η Φενέρ δεν θα είναι, αν δεν αλλάξει κάτι, τόσο δυνατή και η Τουρκία είναι σε οικονομικά προβλήματα. Συνεπώς ο Σλούκας δεν θέλει να μείνει και ας μείνει ο Ζοτς με τον οποίο έχει αναπτύξει μια εξαιρετική συνεργασία. Ο Σλούκας είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά μαζί με τον Καλάθη και τον θέλουν όλοι με 2εκ. Η διαφορά του 1εκ σε τριετές συμβόλαιο που υπάρχει με τον Ολυμπιακό, με αμοιβαία θέληση καλύπτεται. Άλλωστε ο Σλούκας βλέπει ότι και στις περίεργες εποχές με τον κορωνοιό τα πράματα πάνε καλύτερα στην Ελλάδα από πλευράς ασφάλειας. Και αυτό μετρά όπως και η καλή ζωή της πατρίδας μας σε όλα τα επίπεδα. Από την άλλη όμως υπάρχει και ένα αρνητικό. Πέραν των λιγότερων χρημάτων και πιθανώς και κάποιας ανησυχίας για το αν αυτά θα είναι στην ώρα τους, μπορεί να παίξει αρνητικά ρόλο η έλλειψη ισχυρής δυναμικής στο λιμάνι. Κακά τα ψέματα μια Ρεάλ πλέον είναι σε άλλο επίπεδο και ο Σλούκας εκεί θα παίρνει ή θα διεκδικεί Ευρωλίγκες. Στην Ελλάδα ο πήχης έχει κατέβει αλλά θα είναι ...οπλαρχηγός και όχι πολύτιμο έστω γρανάζι! Είδωμεν λοιπόν!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Jun 2020 12:04 #235092 by Ηλιας
Οι πληροφοριες οι δικες μου, λενε πως ο Σλουκας εχει δυο προτεραιοτητες. Να μεινει στην Φενερ, αν ομως μεινει και ο Ομπραντοβιτς ή να παει στη Ρεαλ αν αυτη του κανει προταση βεβαια. Για να γινει αυτο θα πρεπει να αποχωρησει ο Καμπατσο για ΝΒΑ.

Ο Σλουκας θα περιμενει την απφαση του Ομπραντοβιτς, οποτε οσοι βιαζονται να βγαλουν την μεταγραφη τελειωμενη κοροιδευουν συνειδητα τον κοσμο, οπως κανουν τα τελευταια 3 χρονια.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Jun 2020 12:46 #235094 by Blood Prince
Σε νέα ημερομηνία η συνέντευξη Τύπου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου


Ελεος,από αναβολή σε αναβολή.

Δεν θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (03/06) η συνέντευξη Τύπου του προέδρου του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου.

Για το μεσημέρι της Τετάρτης (03/06, 14:00) στα γραφεία της ΒΙΑΝΕΞ ήταν προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου έχει σχεδιάσει να τοποθετηθεί για αρκετά ζητήματα, που προφανώς αφορούν και τον Σύλλογου, ωστόσο για να ανοίξει τα χαρτιά του θα χρειαστεί να υπάρξει ακόμα λίγη υπομονή.

Όπως έγινε γνωστό, η συνέντευξη Τύπου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου αναβάλλεται και δεν θα πραγματοποιηθεί στην ημερομηνία και ώρα που είχε αρχικά οριστεί. Η νέα ημέρα και ώρα της συνέντευξης Τύπου που θα παραχωρήσει ο διοικητικός ηγέτης του «τριφυλλιού», θα γνωστοποιηθεί το επόμενο διάστημα και σίγουρα αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον από όλους.

File Attachment:


Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Jun 2020 15:43 #235107 by Ηλιας
Ισως συνεβει κατι σοβαρο. Για τσεκαρε μηπως σε εκανε unblock ωστε να τον ρωτησεις.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Jun 2020 16:18 - 03 Jun 2020 17:19 #235114 by Blood Prince

Brazhlias wrote: Ισως συνεβει κατι σοβαρο. Για τσεκαρε μηπως σε εκανε unblock ωστε να τον ρωτησεις.


Δεν με έχει κάνει unblock και σιγά μην μπεί στην διαδικασία να κάνει διάλογο μαζί μου.Είναι πολύ υπερόπτης.

File Attachment:


Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Jun 2020 17:18 - 03 Jun 2020 17:19 #235116 by Blood Prince
Νομίζω πως θέλει να συζητήσει με Καλάθη μετά τις φήμες περί αποχώρησης και απόκτησης από την Barcelona.

File Attachment:


Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 Jun 2020 11:13 #235131 by Βασίλης Φρίγκας
Ο Ζομπανάκης που είναι ένα άτομο με πολλές γνώσεις στο άθλημα,έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα της Κρήτης και έφερε στο μπασκετικό προσκήνιο του μεγαλύτερου και εμπορικότερου νησιού της πατρίδας μας,το Ρέθυμνο προσπερνώντας το παραδοσιακό σαν δύναμη στο άθλημα Ηράκλειο.

Ομως ο ΑΓΟΡ δεν μπόρεσε να κάνει το βήμα παραπάνω καθώς δεν έφτιαξε μεγαλύτερο γήπεδο, δεν μπόρεσε να γίνει η αγαπημένη ομαδα όλης της Κρήτης,δεν προσέλκυσε άλλους δυναμικούς χορηγούς . Προ ημερών αν και στην αρχή φάνηκε ότι καθώς συμφώνησε με τις εξελίξεις στον ΕΣΑΚΕ σχετικά με την νέα σεζόν και τις απαιτήσεις από τις ομάδες,θα συνεχίσει κανονικά και με όραμα,μετά έσκασε η βόμβα αποχώρησης.

Συνεπώς χωρίς τον Ζομπανάκη και αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά ο ΑΓΟΡ που είχε μια αξιοπρόσεκτη πορεία πέρσι,δεν θα είναι στα μεγάλα σαλόνια την νέα σεζόν αδυνατώντας να έχει εγγυημένο προυπολογισμό 800.000 ευρώ.

Ασφαλώς πρόκειται για μεγάλο πλήγμα καθώς προ 10ετίας φωνάζαμε για την απαραίτητη αποκέντρωση του μπάσκετ και το Ρέθυμνο ήταν από τις πρώτες ομάδες που ήρθαν και έμειναν βγάζοντας υγεία μάλιστα. Δεν μπόρεσε η ομάδα της Κρήτης να κάνει το μεγάλο άλμα και το βάλτομα αυτό προβλημάτισε.

Και η αλήθεια είναι ότι όταν σε κάτι δεν υπάρχει οραμα ,αρχίζει η αρχή του τέλους. Ο Ζομπανάκης δεν βρήκε ισχυρούς συμπαίκτες. Και εδώ είναι το έμμεσο μήνυμα που στέλνει αυτή η εξέλιξη αλλά και η ιστορία της ομάδας του Ρεθύμνου. Αν ομάδες της Κρήτης ή της Ρόδου με τόσα μεγαλα ξενοδοχεία και επιχειρήσεις και που ακμάζουν τα τελευταία χρόνια με τον τουρισμό-σ.σ μην κοιτάμε την φετινή χρονιά λόγω ιού-,δεν έχουν επενδύσει στο μπάσκετ,τότε άστο καλύτερα.

Θα έπρεπε κάλλιστα μια ομαδα όπως το Ρέθυμνο να έχει μπάτζετ πάνω από 2εκ και να παίζει με αξιώσεις στην Ευρώπη και να είναι κάτι σαν την Γκραν Κανάρια αν σκεφτούμε ότι μιλάμε για μια Κρήτη με εξαιρετικά οικονομικά μεγέθη ως προς το ΑΕΠ της χώρας μας. Συνεπώς αν με υγιή δίοικηση ενός ανθρώπου που είναι και τεχνοκράτης όπως ο Ζομπανάκης,το εγχείρημα απέτυχε,τότε η ομάδα είχε ταβάνι και το έπιασε. Και φέτος χωρίς συμπαίκτες ο άνθρωπος είπε ξεκάθαρα ότι δεν βγαίνουν τα νούμερα καθώς θα έπρεπε να βάλει τα μισά και βάλε από την τσέπη του!

Δεν υπάρχουν υγιείς ομάδες έτσι και συνεπώς ορθώς σκέφτηκαν στο Ρέθυμνο να αποχωρήσεις φέρνοντας ένα πλήγμα στην Α1 βέβαια καθώς χάνεται κομμάτι της υγείας της λίγκας. Ταυτόχρονα όμως το μήνυμα ότι αν δεν βγαίνουν τα νούμερα σε μια ομάδα της Κρήτης πως θα βγουν σε άλλες επαρχιακές εκτός αν σκάσει κανείς ...τρελός όπως λέμε να σκορπίσει μισό μύριο,ανησυχεί τους πάντες που βλέπουν ότι με τα νέα σωστά δεδομένα για τα οικονομικά της λίγκας σε κάθε ομάδα,τα κουκιά δεν βγαίνουν...Και έρχεται αποψίλωση....

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Jun 2020 10:28 #235297 by Βασίλης Φρίγκας
Ήταν 7 Ιουνίου του 1993….Η είδηση σκάει το πρωί σαν σοκ για τους φίλους του μπάσκετ…Ο Ντράζεν Πέτροβις,ο «Μότσαρτ» του ευρωπαικού μπάσκετ δεν είναι πια κοντά μας…Όχι δεν το πιστεύει κανείς…Ολοι νομίζουν ότι είναι Πρωταπριλιά…Όχι δεν είναι..
Όμως ο Ντράζεν ήταν σε συζητήσεις με τον Παναθηναικό για την μεταγραφή του αιώνα όπως έλεγε το ρεπορτάζ…Και οι περισσότεροι νόμισαν ότι πρόκειται για μακάβριο αστείο οσων δεν ήθελαν να δουν τον μεγαλύτερο ίσως σταρ που ανέδειξε η Ευρώπη ντυμένο στα πρασινα…Και όμως η ώρα περνάει και η είδηση κάνει τον γύρο της Ευρώπης…Και πλέον κανείς δεν αμφίβάλλει..Ο Μότσαρτ του μπάσκετ δεν πλέον μαζί μας..Στο άνθος της ηλικίας του,την ώρα που γινοταν σταρ και του ΝΒΑ ,ο ιδιόρυθμος αλλά και αξιαγάπητος Ντράζεν που ακόμα σουτάρει με την γλώσα εξω(!) ,εφυγε για το μεγάλο ταξίδι…

Έτσι ξαφνικά που λέει και ο Αντώνης Ρέμος σε μια οτοστράτα της Γερμανίας επειδή προτίμησε το οδικό ταξίδι για την Πολωνία για να αγωνιστεί με την φανέλα της Κροατίας….Και ας του έλεγε ο πατέρας του μην κουράζεσαι Ντράζεν…Αυτός αγαπούσε το εθνόσημο,επαιξε στην Πολωνία με αντίπαλο την Σλοβενία στις 6 Ιουνίου και μέσω Φρανκφούρτης γύρναγε η αποστολή για Ζάγκρεμπ.

Ο Ντράζεν όμως αγαπούσε και την κοπελιά του που την συνάντησε στην Φρανκφούρτη και οδηγούσε εκείνο το πρωί όταν προτιμησε να ταξιδέψει οδικώς μαζί της για το Ζάγκρεμπ αντί να πάρει το αεροπλάνο με την υπόλοιπη αποστολή της εθνικής της χώρας του….Η κοπέλα του έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου εκείνο το βροχερό πρωινό και ο χάρος δυστυχώς για τους φίλους του μπάσκετ και το ίδιο το αθλημα επαιξε την ιδανική αμυνα..Και πήρε από κοντα μας τον Ντράζεν για να διδάξει μπάσκετ στον άλλο κόσμο…Σε όλους τους υπόλοιπους επάνω…

Ήθελε προπονητή στον Παράδεισο για τους κατοίκους του ο Θεός είπαν οσοι γνώριζαν τον Πέτροβιτς….! Και ο Ντράζεν σκοτώθηκε ακαριαία με το αυτοκίνητο σφηνωμένο πίσω μέρος μιας νταλίκας…Ξημερώματα ,περίπου στις 5.30πμ…Δεν φόρούσε ζώνη όπως η κοπέλα που επέζησε και ζει τον δικό της γολγοθά…

Ο Ντράζεν είναι αναμεσά μας,ζει αναμεσά μας,λένε ακόμα οι φίλοι του..Ακόμα και οι «εχθροί»του όμως του έβγαζαν το καπέλο και δεν παρέλειψαν να κλάψουν πάνω από τον τάφο του στο Ζάγκρεμπ..Αυτοι που ο παρορμητικός Ντράζεν τους έκανε πλάκα με τρίποντα και 40αρες στο παρκέ…!

Ακόμα και ο μεγάλος Ντιέγκο Μαραντόνα όπως λέει η μητέρα του «Επισκέφθηκε τον τάφο του Ντράζεν. Είδα δάκρυα στα μάτια του. Φίλησε την φωτογραφία, άφησε λουλούδια και γυρνώντας προς το μέρος μου, μου είπε» Μην είσαι λυπημένη. Ήταν ένα φαινόμενο και θα ζει για πάντα».
Οι Νετς απέσυραν στο ΝΒΑ την φανέλα με το Νο 3 σε ενδειξη τιμής και εννέα χρόνια αργότερα το ΝΒΑ τον τοποθέτησε στους αξέχαστους με μια θέση στο Hall of Fame.

Ο μοναδικός Μάικλ Τζόρνταν μιλώντας για τον Πέτροβιτς έσταζε μέλι «Ανοιξε τον δρόμο και σε άλλους ευρωπαίους παίκτες να αγωνιστούν με επιτυχία στο ΝΒΑ. Η προσφορά του στο άθλημα του μπάσκετ ήταν τεράστια. Είμαστε όλοι περήφανοι για το γεγονός ότι τον ξέραμε»
Ο γνωστός προπονητής Φιλ Τζάκσον προσθέτει ότι «Ήταν ενας σπουδαίος σουτέρ τριών πόντων, αλλά και εξαιρετικός πασέρ. Ήταν ο απόλυτος παίκτης, έτοιμος να μπει στο All Star. Μας λείπει και τον θυμόμαστε στοργικά. Ήταν σπουδαίος άνθρωπος»

Ο Ντράζεν χάθηκε στα 28του χρόνια και ενώ ειχε αγωνιστεί πριν πάει στο ΝΒΑ σε Σιμπένκα,Τσιμπόνα και Ρεάλ Μαδρίτης .Στο ΝΒΑ μετακόμισε το 1989 ,επαιξε στο Πόρτλαντ και την επόμενη χρονιά στο μέσον πήγε στους Νετς που πρόλαβε να αγωνιστεί 2,5χρόνια με μ.ο 23π! Σε μια εποχή που οι Ευρωπαίοι στο ΝΒΑ ήταν κάτι σπάνιο και πόσο μάλλον να πρωταγωνιστούν. Αν έπαιζε σήμερα με το σημερινό επίπεδο στο ΝΒΑ ο Πέτροβιτς θα ήταν μακράν πρώτος σκόρερ. Ο Πέτροβιτς που ήταν κοντά και στον Παναθηναϊκό συμφωνα με το τότε ρεπορτάζ και ο Παύλος Γιαννακόπουλος ετοίμαζε την μεγαλύτερη μπασκετική βόμβα όλων των εποχών....!Τι θα γινόταν πραγματικά κανείς δεν ξέρει!

Ο Ντράζεν Πέτροβιτς που είναι σημείο αναφοράς για οποιον μπασκετμπολίστα θέλει να φτάσει στην κορυφή αφού δεν αρκεί μόνο το ταλέντο..Ο Μότσαρτ επαιρνε τα κλειδιά του γηπέδου και πήγαινε στις 7 το πρωί(!) στο κλειστό για σουτ…..!Και μετά εμενε για την προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα…!Ντράζεν ζεις,εσύ μας οδηγείς….!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Jun 2020 19:21 #235311 by Blood Prince
Τέλος εποχής στην σχέση Γιαννακόπουλου-Παναθηναϊκού


Τα έλεγα εγώ. :sick:

File Attachment:


Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Jun 2020 00:19 #235315 by Βασίλης Σπετσιέρης
Αν ήταν να φύγει ο ναρκισσιστής, δεν θα έβαζε πωλητήριο 25 εκατομμύρια για ομάδα χωρίς γήπεδο. Για γέλια, πιο πιθανό να πουλήσει αύριο ο Αλαφούζος με 100 το ποδοσφαιρικό τμήμα από το να δώσει ο οποιοσδήποτε 25 στο μπάσκετ.
Απλά στέρεψε το χρήμα και τα συμβόλαια ''τύπου Σχορτσιανίτη'' πλέον δεν πείθουν, το κρυφτούλι τέλειωσε.
Οπότε με αυτό τον τρόπο θα δικαιοληγηθεί η ολική πτώση του μπάτζετ και το ερώτημα είναι αν θα κάτσει Ευρωλίγκα για να γίνει σάκος του μποξ ή θα πάει να ξεφτιλιστεί και να παίζει με την Νίμπουργκ και την Αντβερπ επειδή ο κακός Μπερτομέου δεν τον σέβεται και δεν τον σφυρίζει με κανόνες Φάρου. Παρεπιμπτόντως αυτός και με το νόμο ξεκουμπίζεται.
Αυτό, συν τον εκβιασμό που θα θελήσει να κάνει προς τον Δήμο Αθηνών ώστε να του χρηματοδοτήσουν τα γήπεδα μπάσκετ και ερασιτέχνη ώστε να κάνει τον μεγαλοεπενδυτή από το ίνσταγκραμ. Ήδη γίνεται πέσιμο στον Μπακογιάννη εκεί, από συνειδητοποιημένους συνανθρώπους μας που έχουν δικαίωμα ψήφου.
Μέσα σε όλα πάντως, το χάρηκα για τον Ιωαννη. Από τους δύο τελικούς Ευρωλίγκας, στην αφάνεια. Να δω τι θα κάνει αν στο τέλος πάτε στο BCL, ο Καλάθης ήδη χάρισε λεφτά για να πηδήξει από το πλοίο
The following user(s) said Thank You: Ηλιας

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification