Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Ολυμπιακός 2018/2019

26 Jul 2018 15:03 - 26 Jul 2018 15:13 #215918 by Δημητρης Τοπαλης
Τέλος με τον Γουίλιαν Αράο ο Ολυμπιακός. Οι 'ερυθρόλευκοι' παρότι τα είχαν βρει σε όλα με την Φλαμένγκο, τελικά δεν θα προχωρήσουν στην απόκτησή του εξαιτίας της στάσης που κρατούν οι μάνατζερ του ποδοσφαιριστή.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Jul 2018 15:25 - 26 Jul 2018 15:28 #215919 by Δημητρης Τοπαλης
  • Αυτή τη φορά ο Γιασίν Μεριά έρχεται στην Ελλάδα για να τελειώσει τη μεταγραφή του. Ο Τυνήσιος στόπερ που έκανε πολύ μεγάλο αγώνα από την πλευρά του για να φύγει από την Σπορτίφ Σφαξιέν, θα ντυθεί τελικά στα κόκκινα.

    Ο 25χρονος διεθνής αμυντικός αναμενόταν να έρθει στη χώρα μας το μεσημέρι της Παρασκευής (27/7), προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του, βάζοντας την υπογραφή του στο συμβόλαιο.

    Ωστόσο, υπάρχει ένα πρόβλημα με τις πτήσεις και αναμένεται να έρθει την Δευτέρα (30/7). Σύμφωνα με τους Τυνήσιος, ο Μεριά θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο, ενώ η Σπορτίφ θα πάρει ένα ποσό κοντά στα 2 εκ. ευρώ.
    Πηγη:Sport24.gr

    Please Log in or Create an account to join the conversation.

    26 Jul 2018 15:34 - 26 Jul 2018 15:37 #215920 by Δημητρης Τοπαλης
    Στη λίστα του Ολυμπιακού φέρεται να παραμένει το όνομα του Λαζάρ Μάρκοβιτς σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα. Συγκεκριμένα γίνεται λόγος πως η Λίβερπουλ, στην οποία ανήκει ο ποδοσφαιριστής, έχει αποφασίσει να παραχωρήσει τον 24χρονο μεσοεπιθετικό στον Ολυμπιακό.Ο 24χρονος Μάρκοβιτς αγωνίστηκε πέρυσι στο Βέλγιο με την Άντερλεχτ αλλά παίρνει μεταγραφή για τον Ολυμπιακό. Τα δικαιώματα του Μάρκοβιτς ανήκουν στην Λίβερπουλ και η αγγλική ομάδα έχει αποφασίσει την παραχώρηση του παίκτη στον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού.
    Πηγη: Sport24.gr

    Please Log in or Create an account to join the conversation.

    26 Jul 2018 22:11 #215930 by Δημητρης Τοπαλης
    Στο τελευταίο του φιλικό για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του, ο Ολυμπιακός επικράτησε με σκορ 1-0 της Γκεζτεπέ στο Sportpark Schuytgraaf, με τον Χριστοδουλόπουλο να σκοράρει το μοναδικό τέρμα του φιλικού.
    Τι πιστεύεται για αυτό το θετικό αποτέλεσμα του ολυμπιακού γράψτε από κάτω σχόλιο
    Πηγή:Sport 24

    Please Log in or Create an account to join the conversation.

    28 Jul 2018 22:58 #215964 by Δημητρης Τοπαλης
    Μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Γιασίν Μεριά, ο Ολυμπιακός έκανε και δεύτερο χτύπημα μέσα σε λίγη ώρα, αυτή την φορά πιο ηχηρό. Ο 33χρονος αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας, ο οποίος έπαιξε στους Πειραιώτες από το 2007 ως το 2013, επέστρεψε στο μεγάλο λιμάνι, φορώντας και πάλι την ερυθρόλευκη ριγωτή φανέλα ύστερα από μια πενταετία.Ο "Τόρο" ξεκίνησε την καριέρα του από την Ξάνθη το 2002 και το 2007 πήρε μετεγγραφή για τον Ολυμπιακό, αγωνιζόμενος εκεί για έξι χρόνια. Εν συνεχεία, ήρθε το εξωτερικό και η Ιταλία. Το 2013 πήγε στη Ρόμα και στην Αιώνια Πόλη αγωνίστηκε ως το 2016, όταν και μετακόμισε στη Μπολόνια για λογαριασμό της ομώνυμης ομάδας.Ο Ολυμπιακός προσθέτει στο ρόστερ του έναν ποδοσφαιριστή με μεγάλη εμπειρία, που γνωρίζει τις απαιτήσεις της ομάδας, τις ανάγκες της και φυσικά τα κατατόπια στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Το πιθανότερο είναι το συμβόλαιό του να είναι τριετούς διάρκειας.Ο πρώην αρχηγός των "ερυθρολεύκων" θα βάλει κι εκείνος το χεράκι του στην προσπάθεια που κάνει ο Ολυμπιακός για την επιστροφή στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος. Πέρα από ακραίος μπακ, δεν αποκλείεται να δώσει βοήθειες ακόμη και ως στόπερ.Επίσης, να τονιστεί πως τον περασμένο Μάρτιο έφτασε τις 96 συμμετοχές με το εθνόσημο, πιάνοντας τον Στράτο Αποστολάκη. Πλέον, στοχεύει στους πρώτους τέσσερις της σχετικής κατάταξης. Ο 33χρονος, ο οποίος είχε κάνει ντεμπούτο πριν 11 χρόνια με τη γαλανόλευκη, έχει μπροστά του τους Καραγκούνη (139), Ζαγοράκη (120), Κατσουράνη (116) και Μπασινά (100).
    Πηγή sport24

    Please Log in or Create an account to join the conversation.

    02 Aug 2018 00:48 #216402 by Δημητρης Τοπαλης
    Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς σκορ με την Λεγανές στο Καραϊσκάκη και είναι το τρίτο φιλικό στα τελευταία τέσσερα φιλικά που ενώ κάνει ευκαιρίες, δεν καταφέρνει να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.
    Στο 0-0 έμεινε ο Ολυμπιακός στην φιλική αναμέτρηση με την Λεγκανές στο Καραϊσκάκη. Ένα 0-0 που ήταν 'προϊόν' της επιπολαιότητας και της έλλειψης καθαρού μυαλού των παικτών του όταν βρέθηκαν σε θέση βολής.Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

    Βοηθοί: Αλεξέας (Μεσσηνίας), Καρσιώτης (Κορινθίας)

    4ος διαιτητής: Τσαμούρης (Πειραιά).ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Μιράντα (91' Τοροσίδης), Βούκοβιτς (80' Σισέ), Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Φορτούνης (86' Χατζισαφί), Λάζαρος (67' Βρουσάι), Ποντένσε (86' Φετφατζίδης), Γκερέρο (86' Ανσαριφάρντ).

    ΛΕΓΚΑΝΕΣ (Μαουρίσιο Πελεγκρίνο): Σεράντεθ, Χουανφράν, Ρολάν (46' Σίλβα), Γκουμπάου, Καρίγιο (92' Κλεάντρο), Ελ Ζαρ (70' Οτζέντα), Καρνέρο, Μουνιόθ, Ρούμπεν Πέρεθ, Σιόβας (85' Μπουστίνθα), Φακούντο (70' Αβίλες).
    Πηγή Sport24

    Please Log in or Create an account to join the conversation.

    06 Aug 2018 22:19 #216484 by Δημητρης Τοπαλης
    Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει ανακοινώσετην απόκτηση του Μπίρμπας ΝάτxoΟ Ισραηλινός χαφ πήγε μετά το Μετροπόλιταν κατευθείαν στα γραφεία της ΠΑΕ για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του, συζητώντας τις τελικές λεπτομέρειες του συμβολαίου του.Ο Μπίμπρας Νάτχο είναι οι 14η μεταγραφή του Ολυμπιακού μετά τους Μεριά, Μασούρα, Μάνο, Γκερέρο, Καμαρά, Ευαγγέλου, Τοροσίδη, Χριστοδουλόπουλο, Φετφατζίδη, Γιαννιώτη, Μαρίνο, Μιράντα και Ποντένσε.

    Please Log in or Create an account to join the conversation.

    21 Sep 2018 15:48 #218942 by Axilleas Loizidis
    «Έβρεξε» πρόστιμα σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό, ΟΦΗ, ΑΕΛ και ΠΑΣ
    Πρόστιμα επιβλήθηκαν σε πέντε ΠΑΕ, συγκεκριμένα σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό, ΑΕΛ, ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα, για τη συμπεριφορά οπαδών τους στα ματς της τρίτης αγωνιστικής.

    «Έβρεξε» πρόστιμα σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό, ΟΦΗ, ΑΕΛ και ΠΑΣ

    Αναλυτικά, το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 3ης αγωνιστικής:

    ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 16/09/2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) καθώς και στην από 16/09/2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή είκοσι χιλιάδων (20.000,00) ευρώ

    Please Log in or Create an account to join the conversation.

    21 Sep 2018 15:52 - 21 Sep 2018 16:47 #218944 by Blood Prince
    Ολυμπιακός - Μπέτις 0-0



    Δεν... κάηκε και πήρε βαθμό


    Ο Ολυμπιακός έπαιξε με την… φωτιά δίνοντας πολλά μέτρα στην Μπέτις, ωστόσο δεν το… πλήρωσε, έμεινε στο 0-0 και πήρε τον πρώτο του βαθμό στον 6ο όμιλο - Με 10 παίκτες οι «ερυθρόλευκοι» λόγω αποβολή του Τσιμίκα στο 73ο λεπτό.

    Οι «ερυθρόλευκοι» δεν ήταν «φρέσκοι» απέναντι στην ισπανική ομάδα, η οποία επέβαλλε πλήρως τον ρυθμό της στον αγωνιστικό χώρο, αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει σημαντικά τον Ανδρέα Γιαννιώτη. Οι γηπεδούχοι έδωσαν πολλά μέτρα στους Ίβηρες, αλλά είχαν σωστή αμυντική λειτουργία, ενώ θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει σε δύο περιπτώσεις, μία σε κάθε ημίχρονο.

    Έτσι, ο Ολυμπιακός και η Μπέτις έμειναν στο «λευκό» 0-0, παίρνοντας από έναν βαθμό και βρίσκονται στην δεύτερη θέση, πίσω από την Μίλαν που πήρε τη νίκη 1-0 επί της Ντουντελάνζ. Την επόμενη αγωνιστική οι «ερυθρόλευκοι» πηγαίνουν στο Μιλάνο, ενώ οι Ισπανοί υποδέχονται την ομάδα από το Λουξεμβούργο.

    Επέβαλλε τον ρυθμό της


    Η Μπέτις ήταν αυτή που μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης». Οι Ισπανοί κέρδισαν με το… καλησπέρα τη «μάχη» του κέντρου, με αποτέλεσμα να «κόψουν» στα δύο τον Ολυμπιακό. Οι Μπουχαλάκης και Καμαρά αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα στην κάλυψη της μεσαίας γραμμής, μη έχοντας την απαραίτητη βοήθεια από τους τρεις που ήταν μπροστά από τον Χασάν και συγκεκριμένα τους Ποντένσε και Φετφατζίδη στα άκρα και τον Φορτούνη στον άξονα.

    Οι Ανδαλουσιανοί είχαν πάρει τον έλεγχο του αγώνα από την αρχή και με εξαιρετικό passing game επέβαλλαν πλήρως τον ρυθμό τους. Οι Ίβηρες έφταναν σχετικά εύκολα κοντά στα καρέ του Ανδρέα Γιαννιώτη, ωστόσο, απείλησαν σε λίγες περιπτώσεις τον Έλληνα τερματοφύλακα. Η πρώτη εξ αυτών ήταν στο 14ο λεπτό, όταν ο Χοακίν έκανε την εξαιρετική κάθετη στον Μορόν, αυτός βρέθηκε τετ α τετ με τον πορτιέρο του Ολυμπιακού, αλλά την τελευταία στιγμή, ο Τσιμίκας με προβολή έδιωξε σε κόρνερ.

    Το σκηνικό συνεχίστηκε και στα επόμενα λεπτά, ωστόσο, οι γηπεδούχοι σταδιακά προσπάθησαν να ανεβάσουν την πίεσή τους προς την εστία του Ρόμπλες, προκαλώντας μερικά προβλήματα στην ανάπτυξη των Ανδαλουσιανών. Με την συμπλήρωση του ημιώρου, ο Λο Σέλσο απείλησε εκ νέου, αυτή την φορά έπειτα από ατομική ενέργεια, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

    Στο 35ο λεπτό ο Πέδρο Μαρτίνς θέλησε να διορθώσει για λίγο τα κακώς κείμενα της ομάδας του και για τον λόγο αυτό, έβγαλε από τον αγωνιστικό χώρο τον Μπουχαλάκη, που είχε πάρει νωρίτερα κίτρινη κάρτα και αντιμετώπισε και προβλήματα στα μαρκαρίσματα, με τον Νάτχο να περνάει στην θέση του. Μάλιστα, στο 41’ ο Ολυμπιακός έχασε σπουδαία ευκαιρία να προηγηθεί, όταν ο Φορτούνης βγήκε στην κόντρα «έσπασε» την μπάλα στα δεξιά στον Ποντένσε, αυτός έκανε μία ντρίπλα, σούταρε, ο Ρόμπλες απέκρουσε και στην συνέχεια το νέο σουτ του Χασάν δεν βρήκε στόχο, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν με το 0-0 στα αποδυτήρια.

    Ίδια «εικόνα»

    Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό δεν άλλαξε. Η Μπέτις διατήρησε την υπεροχή του αγώνα, πίεσε σε μεγάλο βαθμό την άμυνα του Ολυμπιακού, ωστόσο, οι γηπεδούχοι είχαν σωστή ανασταλτική λειτουργία και δεν έδωσαν πολλές ευκαιρίες στους παίκτες του Σετιέν Σολάρ να απειλήσουν σημαντικά την εστία του Γιαννιώτη.

    Η πρώτη προσπάθεια των φιλοξενούμενων να φτάσουν στο γκολ ήρθε στο 48’ με τον Τέγιο που έκανε το σουτ, αλλά ο τερματοφύλακας των Πειραιωτών αντέδρασε σωστά, ενώ δύο λεπτά αργότερα, οι «ερυθρόλευκοι» ήταν αυτοί που βρέθηκαν… φάτσα με το γκολ. Έπειτα από φάση διαρκείας, ο Ποντένσε θέλησε να βρει τον Φετφατζίδη, η μπάλα κόντραρε, τελικά έφτασε στον Έλληνα μέσο, ο οποίος απέναντι από τον Ρόμπλε δεν κατάφερε να την «πιάσει» όπως θα ήθελε και ο πορτιέρο των Ισπανών μπλόκαρε.

    Η… απάντηση από την Μπέτις ήρθε δύο λεπτά αργότερα. Ο Χοακίν έκανε τη σέντρα, ο Μορόν θέλησε να πιάσει την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε παράλληλα με την εστία, ενώ στο 56’ ο Ελαμπντελαουί πρόλαβε τον Τέγιο, που ξεκίνησε από θέση οφσάιντ και έδιωξε σε κόρνερ. Στο 61’ ο Γιαννιώτης κράτησε… ζωντανό τον Ολυμπιακό. Ο Βούκοβιτς έκανε ολέθριο λάθος, έδωσε την μπάλα στον Λεόν, ο οποίος βρέθηκε απέναντι στον Έλληνα τερματοφύλακα, σούταρε, αλλά η αντίδραση του τελευταίου ήταν σωστή.

    Όσο περνούσαν τα λεπτά οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ισορροπήσουν και προσπάθησαν να προκαλέσουν προβλήματα στην άμυνα της Μπέτις. Σε μία από αυτές τις περιπτώσεις, ο Καμαρά στο 72’ έπιασε το δυνατό σουτ, αλλά ο Ρόμπλε έπεσε σωστά στην αριστερή του πλευρά και έδιωξε σε κόρνερ. Όμως, στην εξέλιξη της φάσης, οι αριθμητικές ισορροπίες χάλασαν, υπέρ των φιλοξενούμενων.

    Ο Μορόν έφυγε στην αντεπίθεση και το αριστερό άκρο, ο Τσιμίκας τον ανέτρεψε πάνω στην γραμμή του πλάγιου και ο διαιτητής Στεφάνσκι έδειξε την δεύτερη κίτρινη κάρτα στον νεαρό αριστερό μπακ, ο οποίος είδε την άγουσα για τα αποδυτήρια νωρίτερα από τους υπόλοιπους. Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλησε να φέρει μία… ισορροπία στην αμυντική τετράδα και πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Τοροσίδη, επαναφέροντας τον Καμαρά στον άξονα, ο οποίος είχε κληθεί να καλύψει για λίγα λεπτά το κενό του Τσιμίκα.

    Στα τελευταία λεπτά οι Ισπανοί προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχαν. Στο 87’ ο Μπαραγκάν βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά το σουτ που έκανε κόντραρε, ενώ στο 92’ η προσπάθεια του Κανάλες βρήκε σε σώματα «ερυθρόλευκων» και χάθηκε μία ακόμα ευκαιρία για τους Ίβηρες.

    Έτσι, το τελικό σφύριγμα του Ντανιέλ Στεφάνσκι βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα, παίρνοντας αμφότερες από έναν βαθμό, ο οποίος ίσως παίξει μεγάλο ρόλο στην εξέλιξη του ομίλου. Το βράδυ της 4ης Οκτωβρίου ο Ολυμπιακός θα βρεθεί στο Μιλάνο, όπου θα αντιμετωπίσει την Μίλαν και θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα, ούτως ώστε να διατηρήσει τις ελπίδες του για πρόκριση, ενώ η Μπέτις υποδέχεται στην Σεβίλλη την Ντουντελάνζ.

    Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Μεριά, Βούκοβιτς, Καμαρά, Μπουχαλάκης (35’ Νάτχο), Φετφατζίδης (71’ Χριστοδουλόπουλος), Ποντένσε (80’ Τοροσίδης), Φορτούνης, Χασάν.

    Μπέτις (Σετιέν Σολάρ): Ρόμπλες, Γκαρθία, Λεόν (71’ Κανάλες), Τέγιο, Σίντνεϊ, Μορόν, Χουακίν (80’ Σανάμπρια), Γκουαδράδο, Μπαραγκάν, Λε Σέλσο (82’ Ινούι), Μάντι.


    File Attachment:


    Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
    Peter Baylish

    Please Log in or Create an account to join the conversation.

    21 Sep 2018 22:50 #218952 by Μάνος Γρυπάρης
    Κρίμα που δεν κέρδισε ο Ολυμπιακός. Έπαιζε στην έδρα του και έπρεπε να πάρει το ματς. Ευτυχώς γλίτωσε από τα χειρότερα. Επιθετικά πάντως θέλει βελτίωση.

    File Attachment:
    File Attachment:
    File Attachment:


    "Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
    (George M. Cohan)

    Please Log in or Create an account to join the conversation.

    Notification