Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Διεθνή Αθλητικά Νέα

20 Jun 2013 09:16 - 11 Dec 2021 12:21 #126344 by sprk
Στο topic αυτό θα συζητάμε για τις ξένες ειδήσεις στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Τον Γενάρη του 2014 θα προσέλθουν ξανά στο δικαστήριο οι Φρανκ Ριμπερί και Καρίμ Μπενζεμά που κατηγορούνται για την επί χρήμασι σεξουαλική επαφή με ανήλικη πόρνη το 2008 και το 2009, καθώς η έδρα ανέβαλε την χθεσινή εκδίκαση.

Οι δικηγόροι των Γάλλων διεθνών ποδοσφαιριστών είναι πεπεισμένοι ότι οι πελάτες τους θα αθωωθούν, καθώς αμφισβητούν την νομιμότητα των κατηγοριών, θεωρώντας τις αντισυνταγματικές.

«Ο Μπενζεμά θα αναγκαστεί να υποφέρει για αρκετό καιρό ακόμα» είπε ο δικηγόρος του στράικερ της Ρεάλ, ενώ ο ομόλογός του, του άσου της Μπάγερν τόνισε ότι η νομοθεσία δεν είναι σαφής για να χρησιμοποιηθεί εναντίον του 30χρονου εξτρέμ.

Η πορνεία στη Γαλλία είναι νόμιμη, εφόσον και οι δύο είναι άνω των 18 ετών, ενώ η ηλικία της σεξουαλικής συναίνεσης είναι 15.

«Πρόκειται για μια διαδικασία η οποία ελπίζω ότι θα αποδειχθεί αντισυνταγματική, λόγω του ό, τι είναι όλα σχετικά, ή θα τελειώσει με την απόρριψη της υπόθεσης» είπε ο νομικός εκπρόσωπος του Ριμπερί.

Υπενθυμίζουμε ότι οι δυο Γάλλοι διεθνείς κατηγορούνται ότι η φημισμένη και πολυδιαφημισμένη πλέον, Ζαχία Ντεχάρ ήταν 16 έτων όταν συνευρέθηκε με τους παίχτες.

Πηγή: www.sentragoal.gr

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Jun 2013 19:39 #126494 by sprk
Λήστεψαν τους Ισπανούς διεθνείς στο Ρεσίφε!



ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΟΥΣ

Εξι παίκτες της εθνικής Ισπανίας έπεσαν θύμα ληστείας καθώς άγνωστοι διέρρηξαν τα δωμάτια τους στο ξενοδοχείο που καταλύει η αποστολή των «ρόχας» στο Ρεσίφε και τους αφαίρεσαν χρήματα και άλλα πολύτιμα αντικείμενα.

Η βραζιλιάνικη αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει τους δράστες ενώ η κλοπή έγινε την ώρα που η Ισπανία αντιμετώπιζε για το Κύπελλο Συνομοσπονδιών την Ουρουγουάη την Κυριακή.

«Οι αρχές και η αστυνομία χειρίζονται την υπόθεση. Εμείς ήρθαμε σε επικοινωνία με την ομάδα», δήλωσε εκπρόσωπος της FIFA.

Ανάμεσα στους έξι παίκτες από τους οποίους εκλάπησαν χρήματα ήταν ο Ζεράρδ Πικέ. Οι παίκτες συνειδητοποίησαν τι είχε γίνει το πρωί της Δευτέρας και ενώ ετοιμαζόντουσαν να αποχωρήσουν από το Ρεσίφε.
Η ασφάλεια αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα στην Βραζιλία καθώς καθημερινά γίνονται ένοπλες ληστείες σε σπίτια και δρόμους.

Πηγή: www.sentragoal.gr

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Jul 2013 20:10 #127215 by sprk
«Βραζιλιάνες χορεύτριες λήστεψαν τους Ισπανούς»



ΔΙΕΨΕΥΔΕΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

Μια πολύ πικάντικη πλευρά φαίνεται πως έχει η ληστεία που έγινε στο ξενοδοχείο της Εθνικής Ισπανίας την περασμένη Τρίτη (18/6), σύμφωνα με την ιστοσελίδα globesporte.

Οι παίκτες του Βιθέλντε Ντελ Μπόσκε μετά την νίκη επί της Ουρουγουάης φέρεται να κάλεσαν στο ξενοδοχείο τους πέντε Βραζιλιάνες χορεύτριες για να στήσουν το δικό τους… παρτάκι, οι οποίες τελικά τους έκλεψαν!

Σε πολύ ευχάριστο κλίμα, σύμφωνα με το βραζιλιάνικο Μέσο, οι διεθνείς μαζί με τις χορεύτριες αφού ήπιαν αρκετά αποφάσισαν να παίξουν στριπ-πόκερ. Η συνέχεια ήταν η αναμενόμενη και μετά από μια καυτή νύχτα σεξ, οι Ισπανοί ποδοσφαιριστές ξύπνησαν και είδαν ότι οι χορεύτριες τους είχαν ληστέψει!

Η ισπανική ομοσπονδία έσπευσε να βγάλει ανακοίνωση, στην οποία υποστηρίζει πως κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ και ότι αυτά τα δημοσιεύματα αμαυρώνουν το καλό όνομα της Εθνικής Ισπανίας.

«Η ισπανική ομοσπονδία αρνείται κατηγορηματικά όλα αυτά που λέγεται ότι συνέβησαν από μέσο της Βραζιλίας. Αυτό αμαυρώνει το καλό όνομα της Εθνικής Ισπανίας και την τιμή και τον επαγγελματισμό των ποδοσφαιριστών», ήταν η τοποθέτηση της ομοσπονδίας.

Πηγή: www.sentragoal.gr

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Jul 2013 20:15 #127216 by sprk
Βρήκαν βόμβα σε γήπεδο στη Σουηδία!



ΠΛΗΡΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ

Εκρητικός μηχανισμός βρέθηκε στον περιβάλλοντα χώρο γηπέδου στη Σουηδία, το οποίο συνιστά έδρα των Χάμπαρμπι και Τζουργκάρντεν.

Σοκ στο σουηδικό ποδόσφαιρο! Λίγο έλειψε ματς φιλανθρωπικού χαρακτήρα στη νεόδημητη, «Tele 2 Arena» στη Στοκχόλμη να εξελιχθεί σε τραγωδία. Ο λόγος; Προφανής και από τον τίτλο. Πριν την έναρξη του ματς, βρέθηκε μηχανισμός μπου εξουδετερώθηκε εγκαίρως.

Όπως ενημέρωσαν οι σουηδικές αρχές, μάλιστα, ο μηχανισμός συνιστούσε μία λειτουργική βόμβα. Όπως ήταν λογικό και αναμενόμενο, ο αγώνας ματαιώθηκε και οι δύο σύλλογοι κλήθηκαν σε έκτακτη σύσκεψη, την ώρα που η αστυνομία ήδη κάνει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Πηγή: www.sentragoal.gr

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Aug 2013 12:35 #130583 by sprk
«ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΙΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ»

Ροναλντίνιο: «Στην Μπαρτσελόνα έκανα σεξ πριν από τα ματς»



Για τα καλά αποτελέσματα του σεξ πριν από τους αγώνες μίλησε ο Ροναλντίνιο στην βραζιλιάνικη έκδοση του Playboy λέγοντας ότι πριν από πολλές αναμετρήσεις όταν ήταν παίκτης της Μπαρτσελόνα έκανε σεξ.

Ο 32χρονος δήλωσε ότι αυτό του έκανε καλό λέγοντας ότι την επόμενη μέρα πήγαινε στο γήπεδο πιο χαρούμενος. Παράλληλα ο «Ρόνι» είπε ότι για πρώτη φορά είχε ολοκληρωμένες σχέσεις στα 13 και ότι έχει απατήσει πολλές συντρόφους του.

«Όταν ήμουν στην Μπαρτσελόνα έκανα συχνά σεξ πριν από τα παιχνίδια και όχι μόνο δεν μου δημιουργούσε πρόβλημα αλλά ήταν και ευνοϊκό γιατί την άλλη μέρα ήμουν χαρούμενος στο γήπεδο», δήλωσε ο Ροναλντίνιο.

Πηγή: www.sentragoal.gr

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Aug 2013 08:40 #131095 by sprk
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΤΥΛΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΛΟΓΕΣ



Ο ιδιοκτήτης της Κάρντιφ λανσάρει νέα μόδα στην Πρέμιερ Λιγκ

Η νεοφώτιστη Κάρντιφ Σϊτι έκανε τη μεγάλη έκπληξη της 2ης αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ, νικώντας τη Μάντσεστερ Σίτι με 3-2 στην Ουαλία. Παρόλο που για την Κάρντιφ αυτή ήταν η πρώτη της νίκη στην Πρέμιερσιπ, την παράσταση έκλεψε ο ιδιοκτήτης της με τις στιλιστικές του επιλογές!

Ο Μαλαισιανός επιχειρηματίας, Βίνσεντ Ταν αγόρασε την Κάρντιφ το 2010 και προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις με την απόφασή του να αλλάξει το βασικό χρώμα της φανέλας από μπλε σε κόκκινο. Βέβαια καθότι η Κάρντιφ επέστρεψε στην Α' κατηγορία της Αγγλίας μετά από 51 ολόκληρα χρόνια, οι οπαδοί «κατάπιαν» την απόφαση του Ταν που όπως θα διαπιστώσετε έχει αδυναμία στο… κόκκινο.

Ο Ταν εμφανίστηκε στο γήπεδο φορώντας την φανέλα της Κάρντιφ πάνω από πουκάμισο (!) και το παντελόνι του σηκωμένο πάνω από τον αφαλό!

Όπως θα δείτε ακολουθεί εδώ και καιρό αυτό το styling που δεν αποκλείεται να βρει αρκετούς μιμητές στο νησί...

Πηγή: www.sentragoal.gr

Please Log in or Create an account to join the conversation.

30 Aug 2013 03:38 #131331 by sprk
Αλκμάαρ - Ατρόμητος 0-1

ΜΕΧΡΙ ΤΟ 59’ ΠΑΙΧΘΗΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ



Φωτιά, διακοπή και... πρωινό καψώνι!

Ο αγώνας του Ατρόμητου με την Αλκμααρ στην Ολλανδία διεκόπη στο 59ο λεπτό (και με το σκορ στο 1-0 υπέρ της ελληνικής ομάδας) εξαιτίας φωτιάς στο εστιατόριο του γηπέδου, η οποία έπληξε το κεντρικό σύστημα ηλεκτροδότησης του «AFAS Stadion». Ετσι, ο συνδυασμός της φωτιάς και του καπνού αλλά και του σβησίματος των φώτων, έφερε τη διακοπή της ρεβάνς των πλέι οφ του Europa League.

Η UEFA αποφάσισε τα υπόλοιπα λεπτά της αναμέτρησης να διεξαχθούν... το πρωί της Παρασκευής (30/8), στις 11:00 τοπική ώρα (12:00 Ελλάδας), προκειμένου να προλάβει - ακόμα και με το ενδεχόμενο παράτασης - την κλήρωση των ομίλων της διοργάνωσης, που είναι προγραμματισμένη για τις 13:45 (ώρα Ελλάδας).

Απόφαση - σκάνδαλο, που πλήττει την ομάδα του Περιστερίου και συνιστά παράβαση κανονισμών, καθώς οι Ολλανδοί δεν είχαν γεννήτρια στο γήπεδο και έτσι, μετά το σβήσιμο της φωτιάς, δεν ήταν εφικτό να ανάψουν και πάλι τα φώτα για να συνεχιστεί ο αγώνας!

Συν τοις άλλοις, μην ξεχνάμε ότι στις 10:00 της Παρασκευής (30/8) θα γίνει και η κλήρωση μεταξύ των ομάδων που θα αποκλειστούν από τα σημερινά πλέι οφ, για το ποια θα ευνοηθεί και θα αντικαταστήσει τη Φενέρμπαχτσε (οι Τούρκοι έχουν τιμωρηθεί με 2ετή αποκλεισμό και άρα δεν μπορούν να «έρθουν» στη διοργάνωση όντας αποκλεισμένοι στα πλέι οφ του Champions League).

Σε εκείνο το σημείο ο Ατρόμητος προηγούνταν 1-0 με γκολ του Παπαδόπουλου από το 53', έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 2ο λεπτό λόγω αποβολής του Χένρικσεν και ήταν στο δρόμο της ανατροπής της ήττας του με 3-1 στον πρώτο αγώνα.

Φωτιά, διακοπή και... πρωινό καψώνι!
Οπως τόνισε στον Sentra 103,3 o αντιπρόεδρος του Ατρόμητου, Βασίλης Μπέτσης, λίγα λεπτά πριν αποφασιστεί η οριστική διακοπή της αναμέτρησης: «Κατά 99% μια φωτιά από το εστιατόριο έχει μπλοκάρει όλο το κεντρικό σύστημα του ρεύματος. Οπως μας πληροφορούν οι Ολλανδοί δύσκολα θα επανέλθει σήμερα το ρεύμα».

Το αγωνιστικό κομμάτι

Επειδή… έγινε και αγώνας, το ματς άρχισε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τον Ατρόμητο, καθώς η Αλκμααρ έμεινε με 10 παίκτες στο 2ο λεπτό λόγω αποβολής του Χένρικσεν για σκληρό μαρκάρισμα στον Ούμπιντες (ο διαιτητής αρχικά έδειξε κίτρινη κάρτα στον παίκτη των Ολλανδών και μετά κόκκινη).

Στο 18' η ομάδα του Περιστερίου, που έπαιζε 4-4-2 με Παπαδόπουλο και Ναπολεόνι στην επίθεση, κέρδισε πέναλτι με τον Καραγκούνη, αλλά ο Παπαδόπουλος δεν μπόρεσε να «νικήσει» τον Εστέμπαν! Σε όλο το πρώτο 45λεπτο ο Ατρόμητος δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει το αριθμητικό πλεονέκτημα και απείλησε ουσιαστικά στο 45'+1' με τον Ναπολεόνι.

Οι Ολλανδοί δεν είχαν ιδιαίτερα προβλήματα, είχαν διάφορες καλές στιγμές με κορυφαία το τετ-α-τετ του Γιόχανσον στο 33'.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ατρόμητος προηγήθηκε στην πρώτη του ευκαιρία με την κοντινή κεφαλιά του Παπαδόπουλου στο 53', ύστερα από σουτ του Καραγκούνη στο δοκάρι, αλλά στο 55' έπεσαν τα πρώτα φώτα και στο 59' ήρθε η διακοπή.

ΣΚΟΡΕΡΣ: 53' Παπαδόπουλος

ΔΟΚΑΡΙ: 53' Καραγκούνης

ΧΑΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΙ: 20' Παπαδόπουλος

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γκοτιέ (Γαλλία)

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 2' Χένρικσεν

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 19' Εστέμπαν, 55' Χουβελέουβ - 22' Δημούτσος

ΑΛΚΜΑΑΡ: Εστέμπαν, Γιόχανσον, Φιργκέφερ, Χουβελέουβ, Βόιτενς, Χένρικσεν, Γκουντέλι, Ελμ, Μπέερενς, Γκούντμουνσον, Τζόχανσον (54' Μπεργκουις).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσενάμο, Φυτανίδης, Παπουτσογιαννόπουλος (46' Γιαννούλης), Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Καραγκούνης, Ούμπιντες, Ναπολεόνι, Παπαδόπουλος

Πηγή: www.sentragoal.gr

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Sep 2013 23:25 #132591 by sprk
Φανέλα με «Πάμε Στοίχημα» ο Χολέμπας!



Ο Χοσέ Χολέμπας άλλαξε φανέλα στο 17ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο γιατί έκανε... γκέλα και φορούσε εμφάνιση που έγραφε «Πάμε Στοίχημα» παρότι ο Ολυμπιακός έχει... απαρνηθεί τη χορηγία του ΟΠΑΠ!

Να σημειωθεί πάντως, πως ούτε στη φανέλα του Παναιτωλικού υπάρχει διαφήμιση του ΟΠΑΠ. Αντίθετα, οι Αγρινιώτες έχουν αφιερώσει την εμφάνισή τους στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Πηγή: www.sentragoal.gr

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Sep 2013 23:51 #132594 by sprk
Έφτιαξε τα δόντια του ο Ροναλντίνιο!



Σε ηλικία 33 ετών, ο Ροναλντίνιο αποφάσισε να... αλλοιώσει το σήμα κατατεθέν του και να διορθώσει κάποιες οδοντικές ατέλειες και το αποτέλεσμα είναι αισθητό.

Ο διεθνής Βραζιλιάνος ξόδεψε 36.000 δολάρια για να αποκτήσει νέα οδοντοστοιχία και να βελτιώσει το χαμόγελό του. Αρχικά είχε εξαφανίσει το χαρακτηριστικό άνοιγμα μεταξύ των δύο μπροστινών δοντιών του και τώρα ολοκλήρωσε τις εργασίες, αποκτώντας ένα ομοιόμορφο χαμόγελο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο μέσος της Ατλέτικο Μινέιρο και πρωταθλητής Νότιας Αμερικής δεν προέβη σε αυτήν την ενέργεια τόσα χρόνια διότι είχε συμβόλαιο που απέτρεπε ρητά την αλλοίωση του... ασύμμετρου χαμόγελού του.

Η χειρουργική επέμβαση πραγματοποιήθηκε πριν από ένα μήνα, ωστόσο τώρα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες και βίντεο από τη διαδικασία.

Πηγή: www.contra.gr

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Sep 2013 23:54 - 22 Sep 2013 23:59 #132595 by sprk
Ζήτησε αποζημίωση επειδή τον είπε «χοντρό σαν γουρούνι»!



Ζήτησε αποζημίωση επειδή τον είπε «χοντρό σαν γουρούνι»!
Τον μπελά του βρήκε ο τηλεπαρουσιαστής της βελγικής τηλεόρασης, Στεφάν Πάουελς επειδή αποκάλεσε στον αέρα έναν παίκτη της Σαρλερουά «χοντρό σαν γουρούνι»!

Ο Χάρλεμ Γκνοερέ πιο γνωστός ως «Μπισόν» δεν… χάρηκε με τον χαρακτηρισμό του παρουσιαστή και ζήτησε δημόσια συγγνώμη αλλά και αποζημίωση.

Ο Πάουελς κατά την διάρκεια της ήττας της Σαρλερουά από την Κόρτραϊκ με 2-1 το Σάββατο, είπε στην εκπομπή του: «Ο Μπισόν είναι χοντρός σαν γουρούνι. Εχει 15 παραπανίσια κιλά και δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του».

Ο Μπισόν ζήτησε άμεσα να επέμβει ο δικηγόρος του και τόνισε πως το σχόλιο ήταν εντελώς απαράδεκτο. Ο Πάουελς από την σειρά του επικοινώνησε με την Σαρλερουά για να απολογηθεί.

Όμως ο Μπισόν ζήτησε η απολογία του Πάουελς να είναι δημόσια και τόνισε πως θα αποσύρει τις μηνύσεις μονάχα εάν ο παρουσιαστής κάνει μια γερή δωρεά σε παιδικό φιλανθρωπικό ίδρυμα.

Ο Πάουελς έγραψε στο Twitter: «Αυστηρό, ναι έτσι είναι το ποδόσφαιρο. ΟΚ, έπρεπε να είχα πει `μερικά κιλάκια παραπάνω' Συγγνώμη στον Μπισόν».

Πηγή: www.sentragoal.gr

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification