Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

iPhone SE

22 Mar 2016 17:51 #178454 by Τάσος Νικολακόπουλος
Ανακοινώθηκε το νέο iPhone SE. Πρόκειται για ένα smartphone 4 ιντσών, το οποίο ουσιαστικά έχει το μέγεθος και το design του iPhone 5S, αλλά την ισχύ του iPhone 6S. Το SE έρχεται να αντικαταστήσει το 5S και απευθύνεται σε εκείνους που θέλουν μια μικρή και εξαιρετική συσκευή στις τσέπες τους. Διαβάστε περισσότερα .


Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Mar 2016 18:00 #178455 by Τάσος Νικολακόπουλος
Μαζί με το iPhone SE, η Apple παρουσίασε στο Special Event της και ένα νέο iPad, τον μικρό "αδερφό" του iPad Pro και διάδοχο του iPad Air 2. Το όνομα αυτού είναι 9.7-inch iPad Pro και πρόκειται για το καλύτερο tablet που έχει ανακοινώσει ποτέ η Apple. Σε πολλά σημεία υπερτερεί του Pro των 13 ιντσών, ενώ υποστηρίζει κανονικά τα Smart Keyboard και Apple Pencil. Διαβάστε περισσότερα στην σχετική είδηση .


Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Apr 2020 21:39 #233195 by Γιάννης Καζάκος

Ακριβώς όπως ο προκάτοχός του, το iPhone 11 υπόσχεται έναν δυνατό συνδυασμό ποιότητας-τιμής που θα προσελκύσει τον μέσο καταναλωτή. Διαθέτει το ίδιο chip (A13 Bionic chip) με αυτό του iPhone 11, αν και σε μέγεθος και σχήμα θα είναι πιο κοντά στο σχεδιασμό του iPhone 8. Περιλαμβάνει ασύρματη φόρτιση, True-Tone display και Touch ID, μιας και δεν θα υπάρχει η δυνατότητα FaceID. Περιέχει μία κάμερα αντίστοιχων δυνατοτήτων με αυτή του iPhone 11, της τάξεως των 12 megapixels με φακό 28 χιλιοστών που θα υποστηρίζει Smart HDR, Portrait Mode και optical image stabilization, αν και δυνατότητες όπως το wide-angle και telephoto lens δεν θα είναι διαθέσιμες.

Το iPhone SE έρχεται σε μαύρο, άσπρο και κόκκινο χρώμα, διαθέτει οθόνη 4,7 ιντσών και αναμένεται να κυκλοφορήσει σε τρεις εκδόσεις. Η βασική έκδοση των 64GB κοστολογείται στα 399€, με τις εκδόσεις των 128 και 256GB να βρίσκονται στα 449€ και 549€ αντίστοιχα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Oct 2020 10:53 #240122 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic iPhone SE
Καλά το κόστος πολλών κινητών της Apple ξεπερνάει το κόστος που είχα πληρώσει για να αγοράσω το Laptop. 465 €

File Attachment:


Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification