Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Samsung Galaxy S8

28 Jan 2017 16:46 #193124 by Γιώργος Λόλας

Samsung Galaxy S8

Το GSMArena έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο φημολογούμενο press render του Galaxy S8. Όπως μπορείτε να δείτε στη σχετική εικόνα, η οθόνη θα καταλαμβάνει το 83% της εμπρόσθιας όψης, με την ανάλυση να φτάνει τα 2960x1440 pixels σε αναλογία 18.5:9. Τα δύο μοντέλα που αναμένονται να διατεθούν στην αγορά, θα έχουν dual-curved Super AMOLED οθόνη στις 5.8 και 6.2 ίντσες και θα υποστηρίζουν παρόμοια τεχνολογία με το Force Touch της Apple. Λόγω του μεγέθους της οθόνης σε σχέση με το σώμα της συσκευής, το κεντρικό κουμπί Home για πρώτη φορά θα λείπει, ενώ ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος μετακινείται στο πίσω μέρος του κινητού και συγκεκριμένα δίπλα από την κάμερα.

Στα ενδότερα συναντάμε επεξεργαστή Snapdragon/Exynos (ανάλογα με την αγορά), 4GB RAM, αποθηκευτικό χώρο που θα ξεκινάει από τα 64GB (επεκτάσιμος μέσω microSD) και μπαταρία στα 3000mAh ή 3500mAh ανάλογα με το μοντέλο. Η πίσω Dual Pixel κάμερα βρίσκεται στα 12Megapixels, ενώ η εμπρόσθια στα 8Megapixels. Αμφότερες θα έχουν διάφραγμα f/1.7. Θα παρέχεται επίσης υπέρυθρη κάμερα για αναγνώριση ίριδας, ενώ ένα dock θα μπορεί να μετατρέψει τις συσκευές σε υπολογιστές, όπως ισχύει με τα Lumia 950/950 XL και το Continuum της Microsoft.

Το Samsung Galaxy S8 αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα σε event της Νέας Υόρκης στις 29 Μαρτίου, ενώ αναμένονται να κυκλοφορήσουν στις 21 Απριλίου 2017 με κόστος 799€ και 899€ για τα μοντέλα των 5.8 και 6.2 ιντσών αντίστοιχα.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Mar 2017 00:56 #194911 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Ημερομηνία κυκλοφορίας και τιμές

Το Galaxy S8 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 29 Μαρτίου, την ίδια ημέρα δηλαδή όταν και θα παρουσιαστεί στη Νέα Υόρκη.

Θα διαθέτει οθόνη 5,8 ιντσών και 64GB χωρητικότητας. Η τιμή του αναμένεται να αγγίξει τα 799 ευρώ. Διαβάστε τα πάντα για το νέο κινητό εδώ.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

30 Mar 2017 12:50 - 30 Mar 2017 15:54 #196263 by Angel
Replied by Angel on topic Samsung Galaxy S8
Παρουσίαση Galaxy S8 και S8+

Σε εκδηλώσεις στη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο, η Samsung ανακοίνωσε τα Galaxy S8 και S8+.Δείτε το σχετικό video παρακάτω.

Για περισσότερες πληροφορίες για το ποιές εκδόσεις θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα καθώς και τα τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά και την τιμή της κάθε συσκευής πατήστε εδώ .

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

29 Apr 2017 10:13 #197657 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Παρουσίαση Samsung Galaxy S8 στην Ελλάδα


Διαθέσιμο από σήμερα.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το event της Samsung Hellas για το Samsung Galaxy S8, στο οποίο προσκληθήκαμε οι εκπρόσωποι του τύπου.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε ο πρόεδρος της εταιρείας Kyoung Il Min. Παρουσιαστής ήταν ο Γιώργος Καπουτζίδης. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο Άρης Παρασκευόπουλος, επικεφαλής του τμήματος Κινητής Τηλεφωνίας της Samsung Electronics Hellas, ανέφερε ότι: «To Galaxy S8 ανοίγει μια νέα εποχή στον κόσμο των smartphones και θέτει στο επίκεντρο την καλύτερη εμπειρία του χρήστη. Το νέο smartphone είναι σχεδιασμένο για έναν κόσμο χωρίς όρια στην επικοινωνία, έτσι όπως τον διεκδικούν ήδη οι επόμενες γενιές, και μας προσκαλεί να ζήσουμε και να μοιραστούμε συναρπαστικές εμπειρίες».

Ακολούθησε πάρτυ σε συνεργασία με το ραδιοφωνικό σταθμό Pepper, όπου παρευρέθηκαν περισσότεροι από 500 χρήστες, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δουν πρώτοι το ολοκαίνουργιο Galaxy S8 και το νέο Samsung Gear VR με χειριστήριο.

Το νέο smartphone ξεχωρίζει για τον ιδιαίτερο σχεδιασμό και την εντυπωσιακή οθόνη του. Διατίθεται με οθόνη 5.8 (Galaxy S8) και 6.2 (Galaxy S8+) ίντσες αντίστοιχα σε τρία χρώματα και συγκεκριμένα τα Midnight Black, Orchid Gray και Arctic Silver. Κυκλοφορεί από σήμερα σε όλα τα ενημερωμένα καταστήματα πληροφορικής.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification