Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum. Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.
Domine Non Es Dignus replied the topic: Το GameWorld στο YouTube: Προτάσεις
Κάπου το Μάρτη βγαίνει το 2.2.0 expansion για το Path of Exile, μέχρι στιγμής είναι γνωστό πως το Labyrinth feature θα μπορούμε να το βρούμε από το act 3 (που το είχαμε περάσει ήδη) οπότε νομίζω ένα user live (που δε θα πάρει και τόση ώρα όσο τα προηγούμενα) θα ταίριαζε όμορφα. Δεν έχουν βγει περισσότερες πληροφορίες ακόμα αλλά σαν ιδέα φαντάζει ωραία.
"Every human being not going to the extreme limit is the servant or the enemy of man"
(Georges Bataille)
Domine Non Es Dignus wrote: Κάπου το Μάρτη βγαίνει το 2.2.0 expansion για το Path of Exile, μέχρι στιγμής είναι γνωστό πως το Labyrinth feature θα μπορούμε να το βρούμε από το act 3 (που το είχαμε περάσει ήδη) οπότε νομίζω ένα user live (που δε θα πάρει και τόση ώρα όσο τα προηγούμενα) θα ταίριαζε όμορφα. Δεν έχουν βγει περισσότερες πληροφορίες ακόμα αλλά σαν ιδέα φαντάζει ωραία.
Επειδή έχουμε κάνει και άλλα Live για το Path of Exile και έχουν μείνει games που δεν τα έχουμε πιάσει το βλέπω δύσκολο. Θέλουμε να τελειώσουμε και το Fallout 4 walkthrough.
"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Domine Non Es Dignus replied the topic: Το GameWorld στο YouTube: Προτάσεις
Manos wrote: Επειδή έχουμε κάνει και άλλα Live για το Path of Exile και έχουν μείνει games που δεν τα έχουμε πιάσει το βλέπω δύσκολο. Θέλουμε να τελειώσουμε και το Fallout 4 walkthrough.
Γι' αυτό λέω μόνο το συγκεκριμένο feature (γενικά, expansions για κάθε game αν είναι μικρά θα μετρούσαν - κατά τη γνώμη μου πάντα). Θα το τσεκάρω με το που βγει, αν είναι κάτω από 15 λεπτά υποθέτω (καθώς δε γνωρίζω το πρόγραμμά σας) πως είναι κομπλέ.
"Every human being not going to the extreme limit is the servant or the enemy of man"
(Georges Bataille)
DoUzOs replied the topic: Το GameWorld στο YouTube: Προτάσεις
aims wrote: Παιδια,η αγαπημενη μου στηλη Game Cafe δεν θα επανελθει ποτε??
Λογώ των παρουσιάσεων games και περιφερειακών, όπως και πολλών άλλων υποχρεώσεων των Users, το Game Cafe έχει μείνει αρκετά πίσω. Αν βρεθεί χρόνος, τα παιδιά θα προσπαθήσουν να γυρίσουν ένα επεισόδιο.
"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
aims replied the topic: Το GameWorld στο YouTube: Προτάσεις
DoUzOs wrote:
aims wrote: Παιδια,η αγαπημενη μου στηλη Game Cafe δεν θα επανελθει ποτε??
Λογώ των παρουσιάσεων games και περιφερειακών, όπως και πολλών άλλων υποχρεώσεων των Users, το Game Cafe έχει μείνει αρκετά πίσω. Αν βρεθεί χρόνος, τα παιδιά θα προσπαθήσουν να γυρίσουν ένα επεισόδιο.
ναι,το καταλαβαινω πως πλεον δεν υπαρχει χρονος για το game cafe..
απλα -αντικειμενικα πιστευω- ηταν η καλυτερη στηλη !
Manos replied the topic: Το GameWorld στο YouTube: Προτάσεις
Για επόμενα βίντεο θα έχουμε Best Of, την Κυριακή Retro Gamers (ξέρω ότι το λέω για 20η φορά αλλά πρέπει να γίνει) και την Δευτέρα Cooler Master mouse.
"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)