Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

YouTube: Γενική συζήτηση/Απορίες

01 Apr 2021 14:50 #248685 by Αλεξάνδρα Αντασκαλίτσιι
Τα πιο disliked βίντεο του YouTube όλων των εποχών περιλαμβάνουν κάποια κλασικά όπως το Baby του Justin Bieber, το Friday της Rebecca Black και το Call of Duty: Infinite Warfare reveal trailer. Μια νέα ενημέρωση μπορεί να αφαιρέσει την ικανότητα των θεατών να δουν σε πόσους χρήστες δεν άρεσε κάποιο συγκεκριμένο βίντεο. Το YouTube λέει ότι αυτή τη στιγμή δοκιμάζει την αλλαγή, η οποία δεν θα αφαιρέσει το κουμπί του dislike, αλλά θα κάνει τη μέτρηση ορατή μόνο στους δημιουργούς.

Μόνο επιλεγμένοι χρήστες είναι μέρος του πειράματος, με το YouTube να μοιράζεται ένα στιγμιότυπο οθόνης για το πώς θα φαίνεται το νέο interface. Ο αριθμός των likes θα εξακολουθεί να εμφανίζονται κάτω από το αντίστοιχο κουμπί, ενώ το dislike δεν έχει πλέον συνημμένο αριθμό.


Οι gamers του YouTube δεν είναι ξένοι με τα στοχευμένα dislike campaigns που περιγράφονται στο tweet, με το τρέιλερ του Infinite Warfare ως παράδειγμα. Σε μια άλλη περίπτωση, οι gamers οργανώθηκαν για να κάνουν μαζικά dislike ένα βίντεο του Jimmy Kimmel στο οποίο είπε ότι το να παρακολουθείς κάποιον να παίζει games δεν έχει νόημα.

Η ανακοίνωση του YouTube για το πείραμα γενικά δεν άρεσε στη κοινότητα του, με πολλές απαντήσεις και retweet στο Twitter να επικρίνουν την κίνηση. Ακόμη και οι υψηλού προφίλ YouTubers όπως ο Jacksepticeye και ο RubberNinja έχουν εκφράσει αμφιβολίες σχετικά με την αλλαγή, ενώ άλλοι χρήστες έχουν επισημάνει πόσο εύκολα οι αφοσιωμένοι dislikers θα ξεπεράσουν τους περιορισμούς.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 Apr 2021 13:06 #248911 by Ερμής Δερβίσης

Το YouTube θα επιτρέπει περισσότερες βρισιές σε monetized videos
Αρκεί να μην λέγονται πολύ συχνά κατά την διάρκεια του βίντεο.

Το YouTube ως τώρα επέτρεπε μόνο ελαφριές βρισιές στα monetized videos, όμως από εδώ και πέρα θα επιτρέπει και πιο βαριές, αρκεί να μην είναι συχνές στην διάρκεια ενός βίντεο.

Το YouTube επίσης θα αφήνει να γίνονται monetized, βίντεο που μιλούν σχετικά με ναρκωτικά, βίαιες συμπλοκές με την αστυνομία και γενικώς αμφιλεγόμενα θέματα, αρκεί να μην εμφανίζεται βία και να γίνεται αντικειμενική συζήτηση. Οι δημιουργοί θα μπορούν επίσης να κάνουν monetize βίντεο με θέματα ενηλίκων όπως ο έρωτας και τα ραντεβού. Το YouTube έδωσε όμως και παραδείγματα βίντεο που δεν θα γίνονται monetized, όπως ακατάλληλο περιεχόμενο, επικίνδυνες πράξεις, και οτιδήποτε έχει σχέση με οπλισμό.


Εκπρόσωπος του YouTube δήλωσε: "Με βάση τις απόψεις των δημιουργών αναβαθμίσαμε τις πολιτικές μας, ώστε περισσότερο περιεχόμενο να μπορεί να γίνει monetized, ενώ παραμένει σύμφωνο με τα standards των διαφημίσεων".
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Nov 2021 21:48 #256980 by Giorgos Tsolaridis
Το YouTube θα υποστηρίξει περισσότερο το gaming με νέα χαρακτηριστικά και funding Θα υπάρχει κατηγοριοποίηση ανά πλατφόρμα.

 Το YouTube θα προσθέσει νέα χαρακτηριστικά στην πλατφόρμα με σκοπό να υποστηρίξει το gaming, ενώ θα χρηματοδοτήσει και το gaming περιεχόμενο.

 Τα gaming βίντεο φέτος ξεπέρασαν τα 800 εκατομμύρια, με πάνω από 90 εκατομμυρία ώρες livestream και πάνω από 250 εκατομμύρια uploads για το Α' εξάμηνο του 2021. Ο Ryan Wyatt, επικεφαλής του gaming τμήματος του YouTube, δήλωσε ότι θα χρηματοδοτήσει  content  creators, όπως οι Dr Lupo και  TimTheTatMan, ενώ θα υποστηρίξει και τα eSports, όπως έκανε για παράδειγμα με το Minecraft Championships Pride 2021. Συνολικά θα χρηματοδοτήσει το gaming με 100 εκατομμύρια δολάρια.

 Παράλληλα, το YouTube  ετοιμάζει νέα εργαλεία για τους YouTubers , νέες επιλογές για monetization, επέκταση των επιλογών για chat και αναβάθμιση του Live Redirect for Gaming. Το  YouTube δήλωσε επίσης ότι "Οι content creators θα είναι πιο σημαντικοί από ποτέ για τους game  developers  μέσα στα επόμενα 5 χρόνια". Το YouTube θα γίνει πιο λειτουργικό και ενδέχεται να υπάρχει και ταξινόμηση των βίντεο, για παράδειγμα ανά πλατφόρμα στην οποία παίζεται ένα παιχνίδι.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 May 2022 23:14 #263951 by Μάνος Γρυπάρης
Χρήσιμες συμβουλές για YouTubers.


File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

31 May 2022 23:57 #264614 by Nikos Georgopoulos
Ο streamer Hayate (Αρχηγός) θα παίξει σε ερωτική ταινία στο Sugarbabes με τίτλο "Squirt Game 2"




Το παιχνίδι του...παλαμαριού.

Ο streamer Hayate (Μιχάλης Ζάννης, κατά κόσμον Αρχηγός), θα παίξει απ' ότι φαίνεται σε ελληνική ερωτική ταινία στο Sugarbabes.tv!

Την είδηση αυτή εντοπίσαμε στο επίσημο site , μετά από μηνύματά σας. Μάλιστα το όνομα της ταινίας θα είναι "Squirt Game 2". To όνομα της ταινίας είναι φυσικά παρωδία από το "Squid Game". Σε αυτό το...παιχνίδι του...Παλαμαριού, θα πρωταγωνιστούν κατά πάσα πιθανότητα 4 άνδρες και 2 γυναίκες ηθοποιοί, όπως μπορούμε να δούμε από την promo αφίσα.

Ο Hayate (Αρχηγός), έχει φτιάξει μέχρι σήμερα τρία YouTube channels. Τα δύο πρώτα είχαν διαγραφεί λόγω ban. Είναι γνωστός στους gamers από το League of Legends. Εδώ λογικά θα κάνει και το πρώτο του...real-life tower dive on camera. Εμείς από την μεριά μας να ευχηθούμε...καλή σταδιοδρομία;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Aug 2022 22:45 #265966 by Nikos Georgopoulos
Game On: Επίσημο Gaming Livestream από το YouTube με μεγάλους YouTubers




Θα διεξαχθεί στις 27/8.

Το YouTube θα πραγματοποιήσει το πρώτο διαδραστικό livestream στις 27 Αυγούστου. Θα περιλαμβάνει διάσημους YouTubers.

Το livestream θα διεξαχθεί στις 27/8 και ώρα Ελλάδας 23:00 στο επίσημο κανάλι του YouTube. Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν πάνω από 60 YouTubers και θα διαρκέσει περίπου δύο ώρες.

Οι viewers θα μπορείτε να συμμετάσχετε ψηφίζοντας real-time και οι ψήφοι σας θα υπαγορεύουν τι θα γίνει στο livestream.



Το livestream θα έχει πολλά τμήματα, συμπεριλαμβανομένου ενός με παρουσιαστή τον Sean Evans του Hot Ones. Σε αυτό το event, οι viewers θα επιλέξουν συμμετέχοντες για να παίξουν ο ένας εναντίον του άλλου στο Street Fighter 6 και όποιος χάσει στον αγώνα θα αναγκαστεί να φάει πικάντικες φτερούγες κοτόπουλου. Επιπλέον, ένα άλλο μέρος του livestream θα ονομάζεται "Grandma & Gran-Poppy Playtime". Σε αυτό, ηλικιωμένοι θα παίζουν Poppy Playtime με Last Man Standing mode.

Μερικά από τα games που θα παίξουν οι YouTubers στο livestream θα είναι τα: Among Us, Fall Guys, Fortnite, Grand Theft Auto V, Minecraft, Poppy Playtime, Rocket League, Street Fighter 6 και άλλα. Ταυτόχρονα, θα εμφανιστούν YouTubers όπως οι AliA, Myth, Markiplier, EddieVR, EyStream και άλλοι. Οι δημιουργοί περιεχομένου που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια αυτής της εκδήλωσης έχουν συγκεντρώσει πάνω από 400 εκατομμύρια συνδρομητές και 150 δισεκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 Oct 2022 14:27 #266947 by Nikos Georgopoulos
Ένα βίντεο για το speedrunning του Mega Man 2 θεωρείται ακατάλληλο για ανηλίκους από το YouTube




Καθώς περιέχει βρισιές από τους speedrunners.

Ένα βίντεο για το speedrunning του Mega Man 2 θεωρείται ακατάλληλο για ανηλίκους από το YouTube.

Το βίντεο, το οποίο έχει τη μορφή ντοκιμαντέρ, διαρκεί 78 λεπτά και ανέβηκε από τον YouTuber Summoning Salt. Τέσσερις μέρες αφού ανέβηκε το βίντεο θεωρήθηκε ακατάλληλο για ανηλίκους, πιθανότατα λόγω των clips όπου οι speedrunners βρίζουν όταν αποτυγχάνουν. 


To recap what has happened today: this morning, my Mega Man 2 speedrun documentary was age-restricted for "excessive swearing". It contains 19 curse words in 78 minutes.

Videos with 21x the amount of swearing per capita remain un-restricted. @TeamYouTube refuses to explain.

— SummoningSalt (@summoningsalt) September 21, 2022

Τα ακατάλληλα για ανηλίκους videos μπορούν να δεχτούν περιορισμένο αριθμό διαφημίσεων στο YouTuber και συνεπώς προσφέρουν μικρότερα κέρδη στους δημιουργούς τους. Αφού ο Summoning Salt μοιράστηκε την εμπειρία του στο Twitter, η ομάδα του YouTube παραδέχθηκε ότι έκανε λάθος και ενώ άλλαξε την απόφασή της, το βίντεο έγινε ξανά ακατάλληλο για ανηλίκους μία εβδομάδα αργότερα. Δεύτερος εκπρόσωπος του YouTube δήλωσε ότι η αρχική τους απόφαση ήταν η σωστή.

Ο Summoning Salt έκανε δεύτερο αίτημα για να αλλάξει η απόφαση αυτή, το οποίο απορρίφθηκε.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Oct 2022 14:55 #267150 by Nikos Georgopoulos
Το YouTube ξεκινάει τα Handles (@usernames), βαδίζει στα χνάρια του TikTok




Πλέον το username σας θα είναι ορατό.

Το YouTube ανακοίνωσε τα handles. Ένα νέο σύστημα με usernames το οποίο ξεκινάει να εφαρμόζεται σταδιακά σε όλα τα κανάλια.

Τα Handles είναι ουσιαστικά το σύστημα των usernames που χρησιμοποιείται ήδη από το TikTok. Κάθε προφίλ στο TikTok έχει ένα σταθερό link, όπως για παράδειγμα το www.tiktok.com/@gameworldgr. Στο YouTube υπάρχουν links του στυλ www.youtube.com/gameworldgr , αλλά μέχρι πρότινος ήταν κρυφά. Δηλαδή μέχρι πρότινος, αν ψάχνατε ένα κανάλι από την αναζήτηση του YouTube και πατούσατε πάνω του, τότε πηγαίνατε σε διεύθυνση σαν αυτή (π.χ. για το Gameworld) www.youtube.com/c/Gameworldgrpage .

Αυτό θα αλλάζει στο εξής και το YouTube θα έχει usernames τα οποία θα έχουν σταθερά links του στυλ youtube.com/@gameworldgr . Θα υπάρχει δηλαδή και το @ μπροστά από το username και το link αυτό θα σας εμφανίζεται σε οποιαδήποτε περίπτωση. Είτε το πληκτρολογήσετε μόνοι σας, είτε αν βρείτε ένα κανάλι από την αναζήτηση. Μικρή η διαφορά δηλαδή, αφού και πριν το URL ήταν σχεδόν το ίδιο.

Το YouTube ανακοίνωσε ότι για να κατοχυρώσετε το δικό σας URL θα πρέπει να μπείτε στη διεύθυνση www.youtube.com/handle .
Αυτό ισχύει προς το παρόν για τα μεγάλα κανάλια. Όταν ανοίξαμε την διεύθυνση από το GameWorld.gr, κατοχυρώσαμε και το username @Gameworldgr . Σε άλλα κανάλια που έχουμε με 12.500 και 8.000 subscribers, το Handle δεν έχει ακόμη ενεργοποιηθεί. Το YouTube ξεκινάει από τα κανάλια με πολλούς subscribers και αρχίζει σιγά-σιγά να κατεβαίνει προς τα κάτω.

Επίσης, το YouTube ανακοίνωσε ότι όσοι είχατε κατοχυρώσει username (handle) με το παλιό σύστημα, δηλαδή είχατε πάει από τα Settings του προφίλ σας και είχατε ορίσει το λεγόμενο Channel URL, θα κρατήσετε το ίδιο username.

Κάντο όπως το TikTok
Τα Handles θα εμφανίζονται στις σελίδες των καναλιών και στο Shorts, ώστε να είναι άμεσα και σταθερά αναγνωρίσιμα. Σύντομα θα είναι πιο απλό και γρήγορο να αναφέρετε ο ένας τον άλλον σε σχόλια, posts, περιγραφές βίντεο και πολλά άλλα. Τα tags θα γίνονται πιο εύκολα και μέσα στα βίντεο.

Αν ασχολείστε ενεργά με την δημιουργία βίντεο στο YouTube, ρίχνετε μια ματιά συχνά στο www.youtube.com/handle για να κατοχυρώσετε το username σας. Θα γίνει διαθέσιμο και για εσάς κάποια στιγμή, λογικά μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Ο χρόνος κατά τον οποίο ένας δημιουργός θα αποκτήσει πρόσβαση στη διαδικασία επιλογής χειρισμών εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η συνολική παρουσία στο YouTube, ο αριθμός των συνδρομητών και το εάν το κανάλι είναι ενεργό ή ανενεργό. Όταν θα κατοχυρώσετε το username που θέλετε, τότε το κανάλι σας θα έχει την μορφή YouTube.com/@handle.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 Dec 2022 11:47 #267888 by Nikos Georgopoulos
Τα Top 10 σε προβολές βίντεο στο YouTube για το 2022




Ο Technoblade ήταν Νο. 1 με 87 εκατομμύρια προβολές.

Το YouTube ανήρτησε τα 10 κορυφαία σε προβολές βίντεο για το 2022.

Στην Νο.1 θέση ήταν ο πατέρας του Technoblade, που ανήγγειλε τον θάνατο του διάσημου YouTuber, μέσω ενός σημειώματος που του έδωσε, παρέα με τον σκύλο τους. Ο Technoblade είχε εκατομμύρια συνδρομητές και δυστυχώς έφυγε πολύ νωρίς από κοντά μας και σε πολύ νεαρή ηλικία.



Αναλυτικά το Top 10:
1) Technoblade: so long nerds
2) Guardian News: Watch the uncensored moment Will Smith smacks Chris Rock on stage at the Oscars, drops F-bomb
3) Dream: hi, I’m Dream.
4) NFL: Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem, Mary J. Blige, Kendrick Lamar & 50 Cent FULL Pepsi SB LVI Halftime Show
5) MrBeast: I Built Willy Wonka’s Chocolate Factory!
6) Mark Rober: Pranks Destroy Scam Callers- GlitterBomb Payback
7) Jaiden Animations : Being Not Straight
8) Kane Pixels: The Backrooms (Found Footage )
9) The Try Guys: what happened.
10) First We Feast: Millie Bobby Brown Needs a Milkshake

O MrBeast, κορυφαίος πλέον YouTuber, ήταν στην πέμπτη θέση, με βίντεο στο οποίο έφτιαξε το Chocolate Factory του Willy Wonka.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Dec 2022 02:32 #268002 by Nikos Georgopoulos
Ο YouTuber Markiplier έφτιαξε OnlyFans




Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Η συντριπτική πλειοψηφία του OnlyFans στις μέρες μας είναι γυναίκες. Ωστόσο, αυτό δεν εμπόδισε τον γνωστό Gaming YouTuber Markiplier με τους 34 εκατομμύρια subscribers (και έναν από τους μεγαλύτερους YouTubers παγκοσμίως) να φτιάξει OnlyFans. Βασικά αυτή τη στιγμή γίνεται ο μεγαλύτερος YouTuber που έχει OnlyFans.

Ο Markiplier πρότεινε αρχικά τη δημιουργία μιας σελίδας OnlyFans τον Οκτώβριο σε ένα βίντεο στο YouTube. Είπε ότι θα εγγραφεί στο site αυτό υπό δύο προϋποθέσεις. Το πρώτο ήταν ότι το podcast του Distractable θα φτάσει στην κορυφή τόσο των charts του Spotify όσο και της Apple σε μια προσπάθεια να ρίξει το podcast του Joe Rogan από την πρώτη θέση. Ζήτησε επίσης ένα άλλο podcast, το "Go! Η αγαπημένη μου αθλητική ομάδα", να γίνει το κορυφαίο podcast στην κατηγορία αθλητικών του Spotify.



Το κοινό ανταποκρίθηκε, "κέρδισε το στοίχημα" κι έτσι ο Markiplier έπρεπε να πράξει τα δέοντα. Έφτιαξε το OnlyFans account του .

Στο όνομα...της φιλανθρωπίας πάντως, ο Markiplier έκανε κάτι παρόμοιο το 2018, κυκλοφόρησε ένα ημερολόγιο με γυμνές του φωτογραφίες, με όλα τα έσοδα να πηγαίνουν στο Ινστιτούτο Έρευνας για τον Καρκίνο. Στο βίντεο, ο Markiplier υποσχέθηκε για άλλη μια φορά όλα τα έσοδα του OnlyFans να πάνε για φιλανθρωπικούς σκοπούς, καθώς και τα χρήματα που βγήκαν από την εκτόξευση των podcasts του στις αντίστοιχες κορυφαίες θέσεις τους.

Ξεκινώντας το OnlyFans του, οι...fans του προθυμοποιήθηκαν κατά κύματα να κάνουν subscribe. Ο Markiplier ανακοίνωσε και επίσημα το OnlyFans του με ένα βίντεο. Η σελίδα του έχει 16.000 likes. Στο βιογραφικό του, ο Markiplier έγραψε: "Ανεξάρτητα από το ποια είναι η πραγματικότητα της άφιξής σας, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω ότι βρήκατε τo Official Tasteful Nudes Only Fans του Markiplier. Και γι' αυτό, είμαι περήφανος και/ή ντρέπομαι για σένα». Αυτή τη φορά τα χρήματα από τις συνδρομές OnlyFans θα διατεθούν σε δύο φιλανθρωπικές οργανώσεις: το Νοσοκομείο Παίδων του Σινσινάτι και το Παγκόσμιο Πρόγραμμα Τροφίμων, "γιατί αν πρόκειται να ξεδιψάσετε, μπορεί επίσης να προσπαθήσουμε να ταΐσουμε μερικούς ανθρώπους". Μέχρι τώρα ο YouTuber έχει ένα post και τρεις φωτογραφίες.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification