Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

YouTube: Γενική συζήτηση/Απορίες

01 Apr 2021 14:50 #248685 by Αλεξάνδρα Αντασκαλίτσιι
Τα πιο disliked βίντεο του YouTube όλων των εποχών περιλαμβάνουν κάποια κλασικά όπως το Baby του Justin Bieber, το Friday της Rebecca Black και το Call of Duty: Infinite Warfare reveal trailer. Μια νέα ενημέρωση μπορεί να αφαιρέσει την ικανότητα των θεατών να δουν σε πόσους χρήστες δεν άρεσε κάποιο συγκεκριμένο βίντεο. Το YouTube λέει ότι αυτή τη στιγμή δοκιμάζει την αλλαγή, η οποία δεν θα αφαιρέσει το κουμπί του dislike, αλλά θα κάνει τη μέτρηση ορατή μόνο στους δημιουργούς.

Μόνο επιλεγμένοι χρήστες είναι μέρος του πειράματος, με το YouTube να μοιράζεται ένα στιγμιότυπο οθόνης για το πώς θα φαίνεται το νέο interface. Ο αριθμός των likes θα εξακολουθεί να εμφανίζονται κάτω από το αντίστοιχο κουμπί, ενώ το dislike δεν έχει πλέον συνημμένο αριθμό.


Οι gamers του YouTube δεν είναι ξένοι με τα στοχευμένα dislike campaigns που περιγράφονται στο tweet, με το τρέιλερ του Infinite Warfare ως παράδειγμα. Σε μια άλλη περίπτωση, οι gamers οργανώθηκαν για να κάνουν μαζικά dislike ένα βίντεο του Jimmy Kimmel στο οποίο είπε ότι το να παρακολουθείς κάποιον να παίζει games δεν έχει νόημα.

Η ανακοίνωση του YouTube για το πείραμα γενικά δεν άρεσε στη κοινότητα του, με πολλές απαντήσεις και retweet στο Twitter να επικρίνουν την κίνηση. Ακόμη και οι υψηλού προφίλ YouTubers όπως ο Jacksepticeye και ο RubberNinja έχουν εκφράσει αμφιβολίες σχετικά με την αλλαγή, ενώ άλλοι χρήστες έχουν επισημάνει πόσο εύκολα οι αφοσιωμένοι dislikers θα ξεπεράσουν τους περιορισμούς.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 Apr 2021 13:06 #248911 by Ερμής Δερβίσης

Το YouTube θα επιτρέπει περισσότερες βρισιές σε monetized videos
Αρκεί να μην λέγονται πολύ συχνά κατά την διάρκεια του βίντεο.

Το YouTube ως τώρα επέτρεπε μόνο ελαφριές βρισιές στα monetized videos, όμως από εδώ και πέρα θα επιτρέπει και πιο βαριές, αρκεί να μην είναι συχνές στην διάρκεια ενός βίντεο.

Το YouTube επίσης θα αφήνει να γίνονται monetized, βίντεο που μιλούν σχετικά με ναρκωτικά, βίαιες συμπλοκές με την αστυνομία και γενικώς αμφιλεγόμενα θέματα, αρκεί να μην εμφανίζεται βία και να γίνεται αντικειμενική συζήτηση. Οι δημιουργοί θα μπορούν επίσης να κάνουν monetize βίντεο με θέματα ενηλίκων όπως ο έρωτας και τα ραντεβού. Το YouTube έδωσε όμως και παραδείγματα βίντεο που δεν θα γίνονται monetized, όπως ακατάλληλο περιεχόμενο, επικίνδυνες πράξεις, και οτιδήποτε έχει σχέση με οπλισμό.


Εκπρόσωπος του YouTube δήλωσε: "Με βάση τις απόψεις των δημιουργών αναβαθμίσαμε τις πολιτικές μας, ώστε περισσότερο περιεχόμενο να μπορεί να γίνει monetized, ενώ παραμένει σύμφωνο με τα standards των διαφημίσεων".
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Nov 2021 21:48 #256980 by Giorgos Tsolaridis
Το YouTube θα υποστηρίξει περισσότερο το gaming με νέα χαρακτηριστικά και funding Θα υπάρχει κατηγοριοποίηση ανά πλατφόρμα.

 Το YouTube θα προσθέσει νέα χαρακτηριστικά στην πλατφόρμα με σκοπό να υποστηρίξει το gaming, ενώ θα χρηματοδοτήσει και το gaming περιεχόμενο.

 Τα gaming βίντεο φέτος ξεπέρασαν τα 800 εκατομμύρια, με πάνω από 90 εκατομμυρία ώρες livestream και πάνω από 250 εκατομμύρια uploads για το Α' εξάμηνο του 2021. Ο Ryan Wyatt, επικεφαλής του gaming τμήματος του YouTube, δήλωσε ότι θα χρηματοδοτήσει  content  creators, όπως οι Dr Lupo και  TimTheTatMan, ενώ θα υποστηρίξει και τα eSports, όπως έκανε για παράδειγμα με το Minecraft Championships Pride 2021. Συνολικά θα χρηματοδοτήσει το gaming με 100 εκατομμύρια δολάρια.

 Παράλληλα, το YouTube  ετοιμάζει νέα εργαλεία για τους YouTubers , νέες επιλογές για monetization, επέκταση των επιλογών για chat και αναβάθμιση του Live Redirect for Gaming. Το  YouTube δήλωσε επίσης ότι "Οι content creators θα είναι πιο σημαντικοί από ποτέ για τους game  developers  μέσα στα επόμενα 5 χρόνια". Το YouTube θα γίνει πιο λειτουργικό και ενδέχεται να υπάρχει και ταξινόμηση των βίντεο, για παράδειγμα ανά πλατφόρμα στην οποία παίζεται ένα παιχνίδι.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 May 2022 23:14 #263951 by Μάνος Γρυπάρης
Χρήσιμες συμβουλές για YouTubers.


File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

31 May 2022 23:57 #264614 by Nikos Georgopoulos
Ο streamer Hayate (Αρχηγός) θα παίξει σε ερωτική ταινία στο Sugarbabes με τίτλο "Squirt Game 2"
Το παιχνίδι του...παλαμαριού.

Ο streamer Hayate (Μιχάλης Ζάννης, κατά κόσμον Αρχηγός), θα παίξει απ' ότι φαίνεται σε ελληνική ερωτική ταινία στο Sugarbabes.tv!

Την είδηση αυτή εντοπίσαμε στο επίσημο site , μετά από μηνύματά σας. Μάλιστα το όνομα της ταινίας θα είναι "Squirt Game 2". To όνομα της ταινίας είναι φυσικά παρωδία από το "Squid Game". Σε αυτό το...παιχνίδι του...Παλαμαριού, θα πρωταγωνιστούν κατά πάσα πιθανότητα 4 άνδρες και 2 γυναίκες ηθοποιοί, όπως μπορούμε να δούμε από την promo αφίσα.

Ο Hayate (Αρχηγός), έχει φτιάξει μέχρι σήμερα τρία YouTube channels. Τα δύο πρώτα είχαν διαγραφεί λόγω ban. Είναι γνωστός στους gamers από το League of Legends. Εδώ λογικά θα κάνει και το πρώτο του...real-life tower dive on camera. Εμείς από την μεριά μας να ευχηθούμε...καλή σταδιοδρομία;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification