Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Το YouTube προσθέτει clips και άλλες λειτουργίες livestreaming τύπου Twitch

15 Jul 2021 12:35 - 15 Jul 2021 12:37 #253678 by Γιώργος Σκένδρος
Το YouTube παρουσίασε τρία νέα χαρακτηριστικά που μοιάζουν με το Twitch και θα βοηθήσουν τους δημιουργούς να συνεργαστούν με το κοινό τους με περισσότερους τρόπους κατά τη διάρκεια των ζωντανών μεταδόσεων.
 
Τα Clips, τα Polls  και τα Chats μόνο για συνδρομητές αποτελούν τις νέες προσθήκες στο YouTube.Τα Clips λειτουργούν όπως ακριβώς διαφημίζονται. Οι δημιουργοί με τουλάχιστον 1.000 συνδρομητές μπορούν να ενεργοποιήσουν τη λειτουργία, η οποία επιτρέπει στους θεατές να κόψουν ένα απόσπασμα από ένα livestream για να το μοιραστούν στο διαδίκτυο.

Οποιαδήποτε προβολή ή δέσμευση αυτά τα αποσπάσματα -μεταξύ πέντε και 60 δευτερολέπτων- επιστρέφουν στον αρχικό YouTuber. Αν και είναι διαθέσιμο μόνο για τους δημιουργούς με 1.000 συνδρομητές ή περισσότερους, η λειτουργία Clips θα επεκταθεί σε όλους τους δημιουργούς περιεχομένου στο μέλλον.Tα Polls μπορούν να δημιουργηθούν και να διαχειριστούν κατά τη διάρκεια livestreams και πρεμιέρας. Όλοι οι δημιουργοί, ανεξάρτητα από τον αριθμό των συνδρομητών, μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν για την ανατροφοδότηση του κοινού σχετικά με οτιδήποτε, από το τι πρέπει να κάνουν στη συνέχεια σε ένα game μέχρι το τι θα μεταδώσουν στη συνέχεια.Τα Chats μόνο για συνδρομητές είναι μια λειτουργία στην οποία έχουν πρόσβαση όλοι οι δημιουργοί.

H συνομιλία ενός YouTuber περιορίζεται μόνο σε όσους είναι συνδρομητές του καναλιού, ενώ δίνει στους δημιουργούς τη δυνατότητα να επιλέξουν για πόσο καιρό πρέπει να είναι συνδρομητές.Και τα τρία εργαλεία θα βοηθήσουν τους δημιουργούς περιεχομένου να μετριάσουν και να διαχειριστούν καλύτερα τις κοινότητές τους, ενώ παράλληλα θα δώσουν στους δημιουργούς και τους θεατές περισσότερους τρόπους να συμμετέχουν και να δημιουργήσουν περισσότερο περιεχόμενο γύρω από τη συγκεκριμένη κοινότητα. Η διαδικτυακή παρενόχληση είναι ιδιαίτερα κατάφωρη στα διαδικτυακά chat rooms, όπου τα μηνύματα εκτοξεύονται πολύ γρήγορα για να μπορέσουν οι συντονιστές να τα πιάσουν και να τα πειθαρχήσουν. Τα Chats μόνο για συνδρομητές θα πρέπει να ανακουφίσουν αυτό το πρόβλημα. 
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification