Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum. Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.
καλορίζικη η νέα σας σειρά ποιο είναι το καλύτερο western game κατά την γνώμη σας για έμενα είναι η σειρά desperados γιατί το call of Juarez το τελευταίο μου την έσπασε
Πολυ ωραιο και αυτο το επεισοδιο παιδια.Ευχαριστω για την απαντηση(ναι,υπηρχε video game subbuteo φιλε Μανο κ παραδοξως ηταν πολυ καλο!!!Πολυ καλη εξομοιωση του πραγματικου subbuteo).
Τα Metro τα εχετε παιξει?Αποψη?
Τα θεωρω απο τα πλεον ατμοσφαιρικα μετα-αποκαλυπτικα παιχνιδια...
Και αφου μας δινετε το ελευθερο να ρωτησουμε κ για οποιο θεμα θα θελαμε να αναπτυξετε:
1.Ποια η αποψη σας για τα ελληνικα gaming youtube καναλια.Μου φαινεται εχει ξεφυγει λιγο η κατασταση(κυριως με βρισιες και αλλες ασχημες συμπεριφορες)
2.Πολλοι "αναλυτες" ισχυριζονται πως η βιομηχανια του gaming περναει κριση.Εγω βλεπω απιστευτες πωλησεις κονσολων αλλα και παιχνιδιων.
Οποτε διαφωνω μαζι τους.Η δικη σας αποψη?
Πολύ δυνατό και το δεύτερο επεισόδιο, good job. Btw πολύ ωραία σκουλαρίκια πάλι η Χριστιάνα.
Μιας και λέμε για κοσμήματα, ερωτήσεις μου ως cosplayer:
-Αγαπημένη στολή χαρακτήρα σε παιχνίδι;
-Αγαπημένη μάσκα/κράνος χαρακτήρα; (Εκτός αν κάποιος από εσάς δεν τους βάζει κράνη για να μην καλύπτουν τα μαλλιά τους).
-Αγαπημένο όπλο/gadget παιχνιδιού;