Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum. Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.
Ο λόγος που δεν έχουμε νέα επεισόδια είναι γιατί δεν υπάρχουν συμμετοχές. Δεν πρόκειται να σταματήσουμε τα επεισόδια, ίσα ίσα που μέσω του e-shop.gr δίνοντας δώρο ένα video game σε κάθε νικητή, θα είναι μια καλή ευκαιρία να συμμετάσχουν ακόμα και όσοι φοβούνται τις κάμερες.
Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μπορούν να στείλουν email στο gm [ατ] gameworld.gr .
Το πότε θα δείξουμε τις συλλογές μας δεν έχει να κάνει με το αν θα σταματήσει η σειρά ή όχι. Απλά δεν θέλουμε να σταματήσει γιατί πάντοτε θα υπάρχουν συλλογές. Δεν πιστεύω ότι μια σειρά στο YouTube είναι κάτι σαν "τηλεοπτική εκπομπή που πρέπει να κάνει τον κύκλο της".
"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Εγώ πάντως αν συνεχιστεί η κρίση δεν θα έχω καν συλλογή να δείξω Το Game Maniacs πάντως δεν πρόκειται να σταματήσει, ο λόγος που δεν υπάρχουν νέα επεισόδια είναι γιατί δεν έχουμε συμμετοχές, όπως είπε και ο Μάνος.
Lordwinter wrote: Εγώ πάντως αν συνεχιστεί η κρίση δεν θα έχω καν συλλογή να δείξω Το Game Maniacs πάντως δεν πρόκειται να σταματήσει, ο λόγος που δεν υπάρχουν νέα επεισόδια είναι γιατί δεν έχουμε συμμετοχές, όπως είπε και ο Μάνος.
Γι' αυτό τρενάρω το Game Maniacs μεταξύ μας.
Για να σε παίξω όπως οι Ρώσοι τους Γερμανούς στον Β' Παγκόσμιο.
"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Από τα επόμενα επεισόδια, το Game Maniacs σας δίνει δώρο ένα video game της επιλογής σας, προσφορά του e-shop.gr !
Δείτε το σχετικό βίντεο:
Αν διαμένετε εντός Αττικής και έχετε μία αξιόλογη gaming συλλογή τότε δηλώστε συμμετοχή με email στο gm [ατ] gameworld.gr ! Σημειώνουμε πάντοτε και τις συμμετοχές εκτός Αττικής σε περίπτωση που κάτι αλλάξει στο μέλλον.