Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Twitch.tv: Γενική συζήτηση

29 Jun 2022 12:39 #265336 by Nikos Georgopoulos
O streamer Δημήτρης Αντωνάτος (GreekGodX) δέχθηκε ban απ' το Twitch γιατί είπε για το θέμα συντρόφου: "Θα κάνω stream ενώ θα μου μαγειρεύεις"
Ο ίδιος δήλωσε ότι θα επιστρέψει σύντομα. 

O streamer Δημήτρης Αντωνάτος (GreekGodX) δέχθηκε ban απ' το Twitch γιατί είπε για το θέμα συντρόφου: "Θα κάνω stream ενώ θα μου μαγειρεύεις".

Σύμφωνα με το Dexerto, το θέμα ξεκίνησε όταν μίλησε για τις streamers που θέλουν να βγουν μαζί του και δήλωσε: "Αν θες να βγούμε, θα πρέπει να αποδεχτείς ότι αν κάνει streams θα πρέπει να τα σταματήσεις. Η καριέρα σου τελείωσε. Θα κάνω stream, ενώ εσύ θα μαγειρεύεις, θα καθαρίζεις και θα προσέχεις τα παιδιά, ενώ εγώ θα βγάζω όλα τα χρήματα και θα στα δίνω. Έτσι θέλω να ζήσω τη ζωή μου. Εντάξει;"


Greekgodx was banned on Twitch after a bizarre sexist rant where he demanded any woman he dates would quit streaming and be "in the kitchen"

? pic.twitter.com/bVcaJuj1lO

— Dexerto (@Dexerto) June 28, 2022

Ο ίδιος δήλωσε ότι το ban έγινε λόγω twerk που παρουσιάστηκε στο ίδιο stream και ότι θα επιστρέψει σε 72 ώρες.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Jul 2022 11:24 #265739 by Nikos Georgopoulos
Η τραvς streamer Clara Sorrenti (Keffals) λέει ότι το Twitch της έριξε ban γιατί έδειχνε τρανσφοβικές προσβολές που της έλεγαν
Για 2 μήνες.

Η trans streamer Clara 'Keffals' Sorrenti ισχυρίζεται ότι έλαβε ban από το Twitch για 28 ημέρες, αφού προσπάθησε να παρουσιάσει παραδείγματα ύβρεων που της έστελναν.

Η Sorrenti είχε συντάξει μια λίστα με «ομοφοβικές και τρανσφοβικές ύβρεις» που είχε λάβει όλα αυτά τα χρόνια και είχε σκοπό να κάνει streaming και να συζητήσει την λεκτική κακοποίηση. Λίγο πριν προγραμματιστεί η μετάδοση, ωστόσο, η Sorrenti έγραψε στο Twitter ότι έπεσε θύμα μαζικής εκστρατείας αναφοράς και είχε αποκλειστεί από το Twitch, φαινομενικά επειδή συμπεριέλαβε μια μικρογραφία της εν λόγω λίστας, η οποία παραβίαζε τεχνικά τις απαγορεύσεις του Twitch σχετικά με τη χρήση προσβολών.

Η Sorrenti έκανε streaming στο YouTube και αμφισβήτησε την απαγόρευση, αλλά χθες ανακοίνωσε ότι το Twitch απέρριψε την έφεσή της. «Με απαγόρευσαν για άλλες 28 ημέρες επειδή παρουσίασα μια λίστα με βρισιές μίσους που στην πραγματικότητα εκτοξεύτηκαν εναντίον μου από μεγαλομανείς», έγραψε στο Twitter μετά την απόφαση, «Ποτέ δεν ήμουν τόσο απογοητευμένη».

Η Σορέντι είπε ότι κατανοούσε «γιατί το Twitch έχει εφαρμόσει πολιτικές που πρέπει να εφαρμόσουν προκειμένου να αποτρέψει την ομαλοποίηση της ρητορικής μίσους». Ωστόσο, πρόσθεσε ότι «αντίκειται στους στόχους της πλατφόρμας να αποθαρρύνει τους περιθωριοποιημένους ανθρώπους να μιλούν ενάντια στην λεκτική κακοποίηση που δέχονται επειδή είναι εξέχοντες σε αυτήν την πλατφόρμα».

Τα livestreams της Sorrenti έγιναν όλο και πιο δημοφιλή τον περασμένο χρόνο, ειδικά από τότε που άλλαξε από το livestreaming σε games σε πολιτικό σχολιασμό στην ενότητα "Just Chatting" του Twitch. 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Jul 2022 16:40 #265797 by Nikos Georgopoulos
Το Twitch έριξε ban στον streamer G5_Sin, ο οποίος απείλησε έναν άλλον streamer, δείχνοντας το πιστόλι του στην κάμερα
Και λέγοντας του ότι θα τον βαρέσει.

Το Twitch έριξε ban στον streamer G5_Sin, ο οποίος απείλησε έναν άλλον streamer δείχνοντας το πιστόλι του στην κάμερα.

Συγκεκριμένα ο G5_Sin είχε πει: "Θα πάω αυτόν τον καριόλη στη Νέα Υόρκη, στο Μανχάταν. Δεν υπάρχει αστυνομία εκεί. Θα τον πάω στο Μανχάταν και πιστεύετε ότι οι αστυνομικοί εκεί θα νοιαστούν αν τον σπάσω στο ξύλο;" Ο G5 είπε τα εξής για τον streamer JTX _live, οποίος του είχε ασκήσει κριτική λόγω του τρόπου που λειτουργεί την πλατφόρμα του.

Ο G5 δεν πήρε την κριτική με καλό τρόπο και είπε επίσης: "JTX θα σε βαρέσω τόσο δυνατά που θα κλάψει η μάνα σου. Αν δεν έχεις μάνα δεν με νοιάζει. Θα κάνω τον κοντινότερο συγγενή σου να κλάψει." Ο JTX δήλωσε στο Kotaku: "Πιο πολύ με ανησυχεί ότι μπορεί εξαιτίας του να φύγει κόσμος από την πλατφόρμα ή αρχίσουν να φοβούνται για τις ζωές τους. Το να αναφέρεις κάτι τέτοιο θέλει κότσια και έχει συνέπιες. Δεν θα αλλάξω το ταξίδι που θα κάνω φέτος στην Αμερική αλλά θα είμαι πιο προσεκτικός με το ποιος έχει τη διεύθυνσή μου."

Το Twitch έμεινε σιωπηλό για περίπου ένα μήνα και παρότι είχε βασικό ρόλο σε έναν μαζικό πυροβολισμό που έγινε πρόσφατα, δεν έχει ακόμα απαγορεύσει τα όπλα στην πλατφόρμα του. Τον τελευταίο καιρό ρίχνει πιο γρήγορα bans για ρατσιστικά σχόλια παρά για απειλές με όπλα. Ο G5 δήλωσε στο Twitter, σε διεγραμμένα πλέον tweets, ότι το όπλο δεν είχε σκοπό να απειλήσει κάποιον και ότι το βίντεο είναι μονταρισμένο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification