Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Πως προέκυψε το Username σας?

24 Jan 2021 15:24 #245058 by Blood Prince

Επειδή με το παιχνίδι Prince of Persia έχω πολύ καιρό να παίξω απο το 2004 και γενικότερα δεν μπορώ να πω,πως με ενθουσιάζει και επειδή η λέξη Persia με έκανε να σκέφτομαι το Iran κάτι που δεν ταιριάζει με τα γούστα μου,αποφάσισα να το αλλάξω σε Blood Prince για δύο λόγους.

Ο ένας λόγος είναι πως ήθελα να βρω ένα username το οποίο να περιλαμβάνει την λέξη Prince μέσα,μιας που πολλές φορές στο forum με έχετε αποκαλέσει με αυτή την λέξη και ο άλλος λόγος είναι πως η λέξη Prince μου αρέσει καθώς είναι σχετική και με την τηλεοπτική σειρά Game of Thrones. Το Blood το σκέφτηκα επειδή μου θυμίζει τα Vampire και γενικότερα ότι είναι σχετικό με τα Vampire με ενθουσιάζει.

Με την ευκαιρία να αναφέρω και έναν συνονόματο χαρακτήρα απο το action-mmorg Vindictus. The Blood Prince xD


Σωραίος, επίσης να προσθέσω πως σχετίζεται και με το αγαπημένο μου Harry Potter .Βέβαια η ταινία The Order of Phoenix μου άρεσε πιο πολύ.

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

File Attachment:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification