Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Grand Theft Auto 5

21 Feb 2017 09:42 #193998 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Λήγει η προθεσμία για τη μεταφορά των χαρακτήρων

H Rockstar ανακοίνωσε σε ένα blog post πως θα μπορείτε να μεταφέρετε δωρεάν τους Grand Theft Auto Online χαρακτήρες σας από το PS3 στο PS4 και από το Xbox 360 στο Xbox One μέχρι και τη Δευτέρα 6 Μαρτίου. Μετά από την Δευτέρα η υπηρεσία θα σταματήσει να λειτουργεί. Σας υπενθυμίζουμε πως η υπηρεσία αυτή ισχύει μόνο για το Online κομμάτι του Grand Theft Auto και όχι για το campaign.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Feb 2017 11:27 #194250 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
O χάρτης του Vice City

H Crotainment Games δημιούργησε ένα mod το οποίο σας επιτρέπει να ταξιδέψετε με αεροπλάνο στο χάρτη του Vice City στο Grand Theft Auto V. Ο δημιουργός αυτού του mod αναφέρει πως σκοπεύει να να μεταφέρει και άλλες περιοχές από την εποχή του Liberty City στο Grand Theft Auto V. Δείτε το mod εδώ:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 Mar 2017 15:24 #194553 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Νέο Stunt Race

Το επόμενο update του GTA Online θα έρθει τον Μάρτιο και θα εισάγει ένα νέο Stunt Race mode, το οποίο βασίζεται στα ειδικά abilities των Rocket Voltic, the Ruiner 2000 και Blazer Aqua. Θα μπορείτε επίσης να σχεδιάσετε τα δικά σας stunt challenges.

Επίσης, πέρα από τα δύο Adversary modes (Resurrection και Top Down), θα ανακοινωθούν περισσότερα σύντομα. Φέτος θα δούμε επίσης περισσότερα οχήματα, ενώ στο τέλος της άνοιξης ετοιμάζεται ένα μεγάλο update.

Προς το παρόν το GTA Online event που βρίσκεται σε εξέλιξη προσφέρει διπλάσια μετρητά και RP για όλα τα Stunt Races. Τέλος, απομένουν λίγες ημέρες μέχρι το τέλος της δυνατότητας μεταφοράς του χαρακτήρα σας από τις παλιές κονσόλες έβδομης γενιάς στις νεότερες όγδοης γενιάς.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Mar 2017 23:03 #195817 by Μάνος Γρυπάρης
Ένας modder έφτιαξε την Crysis Nanosuit στο Grand Theft Auto V.



Ακόμα το mod θέλει δουλειά. Πάντως ο τύπος σίγουρα θέλει respect.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

29 Mar 2017 09:15 #196194 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Resurrection update

Η Rockstar ετοίμασε ένα update με νέο περιεχόμενο για το GTA Online.

Σε αυτό συναντάμε το Resurrection, ένα νέο Adversary mode, που περιλαμβάνει το Dodgeball του Gears of War 4. Αποτελεί ένα Team Deathmatch όπου έχετε μία και μόνο ζωή, μόνο που αν σκοτώσετε έναν εχθρό τότε θα κάνετε revive έναν συμπολεμιστή σας. Στόχος σας είναι να εξοντώσετε την αντίπαλη ομάδα.

Το Resurrection παίζετε με ομάδες 4-8 παικτών σε επτά maps, στα οποία συμπεριλαμβάνονται τα Aircraft Carrier, RON Alternates Wind Farm και Elysian Island. Για περιορισμένο χρονικό διάστημα, όσοι το παίζετε θα λάβετε διπλάσια χρηματικά ποσά και RP. Επίσης, στο παιχνίδι προστέθηκε το όχημα Pegassi Infernus Classic, που αποκτάτε μέσω του Legendary Motorsport.

Οι παραπάνω προσθήκες είναι διαθέσιμες στο GTA Online εδώ και μερικές ώρες.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Apr 2017 23:00 #197195 by Angel
Replied by Angel on topic Grand Theft Auto 5
Tiny Racers

Την επόμενη εβδομάδα, το Grand Theft Auto Online θα αποκτήσει ένα νέο mode, Το όνομα του θα είναι Tiny Racers και πρόκειται για ένα retro racing mode το οποίο μοιάζει πολύ με τα Grand Theft Auto 1 και 2.

Θα βρείτε το σχετικό video εδώ:

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 May 2017 21:37 #198363 by Χρήστος Καπάνταης
Ταινία GTA Terminator 2 Judgment Day



Μodder καταφέρνει να αναπαραστήσει την θρυλικη ταινια.

Να ναι καλά οι modders και η δημιουργικότητα τους, που μας κάνουν να βλέπουμε που και που κάποια διαμαντάκια. Με πρότυπο το GTA V και πολύ όρεξη, ο Ρώσος youtuber Kramer’s Media κατάφερε να δημιουργήσει σχεδόν ολόκληρη την ταινία Terminator 2 Judgment Day. Πολλά assets έχουν προστεθεί για τη δημιουργία της ταινίας, πράγμα λογικό για "το γύρισμα" μερικών σκηνών δράσης.

Μπορείτε να απολαύσετε την ταινία διάρκειας μίας ώρας παρακάτω.



Διαβάστε περισσότερα στη σχετική είδηση .
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 May 2017 16:46 #198805 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
80 εκατομμύρια πωλήσεις


Διά στόματος του διευθύνοντος συμβούλου της Take-Two Strauss Zelnick, ανακοινώθηκε ότι το Grand Theft Auto V ξεπέρασε τα 80 εκατομμύρια πωλήσεις.

Οι τελευταίες αναφορές από τον Φεβρουάριο, έκαναν λόγο για 75 εκατομμύρια αντίτυπα. Το 75% των πωλήσεων αφορά τις retail εκδόσεις, έναντι 25% των ψηφιακών. Ταυτόχρονα, έγινε γνωστό ότι το Civilization VI ξεπέρασε και αυτό με την σειρά του τα 5 εκατομμύρια αντίτυπα, ενώ τα Civilization VI και NBA 2K17 έφτασαν τα 2 και 8 εκατομμύρια αντίστοιχα.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Jun 2017 11:30 #199524 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
GTA Online: Gunrunning


Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας.

Η Rockstar αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα ένα νέο update για το Grand Theft Auto Online.

Το GTA Online: Gunrunning θα προσθέσει νέα εξοπλισμένα οχήματα, το Mobile Operations Center και αποθήκες όπου θα μπορείτε να τοποθετείτε τα παράνομα όπλα σας και να εξασκείστε στον στόχο. Δείτε παρακάτω το νέο τρέιλερ που σας παρουσιάζει όλες τις προσθήκες.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Jun 2017 11:37 #199525 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Ήρθαν τα fidget spinners


Ένα νέο, επίκαιρο mod έκανε την εμφάνιση του στο Grand Theft Auto V. Πλέον, μπορείτε να χρησιμοποιείτε κάποιο fidget spinner. Μην νομίζετε όμως ότι αυτή η δραστηριότητα θα σας χαλαρώσει μέσα στο παιχνίδι, μιας κι απ’ ότι φαίνεται οι διάφοροι NPCs αντιδρούν σαν να κρατάτε όπλο. Για αυτόν τον λόγο, η αστυνομία θα σας συλλάβει μόλις σας δει να κρατάτε ένα fidget spinner, ένα μέτρο που περιμένουμε αγωνιωδώς και στην πραγματική ζωή. Δείτε το τρέιλερ.


Το mod δημιουργήθηκε από τον γνωστό modder jedijosh920, όμως δυστυχώς δεν είναι ακόμα διαθέσιμο για download στην ιστοσελίδα του. Παρόλα αυτά, μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ ένα αντίστοιχο mod του Quechos13, στο οποίο το fidget spinner παίρνει την θέση χειροβομβίδας
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification