Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Grand Theft Auto 5

23 Jun 2021 16:05 - 23 Jun 2021 16:06 #252901 by BigGreekGamer
Replied by BigGreekGamer on topic Grand Theft Auto 5
Η Rockstar κλείνει το Grand Theft Auto Online για PS3 και Xbox 360 Καμία μεταφορά λογαριασμού ή επιστροφή χρημάτων στις  μικροσυναλλαγές .
 Το Grand Theft Auto V μπορεί να έχει πουλήσει δεκάδες εκατομμύρια αντίτυπα για PS3 και Xbox 360, ωστόσο η Rockstar ανακοίνωσε ότι θα κλείσει το Grand Theft Auto Online για τις δύο συγκεκριμένες κονσόλες.

 Το κλείσιμο θα γίνει στις 16 Δεκεμβρίου, τόσο για το GTA 5 στις δύο αυτές κονσόλες, όσο και για το L.A. Noire. Στο GTA Online, την ίδια ημερομηνία, θα σταματήσει η καταγραφή στατιστικών στο επίσημο site, το online multiplayer και τα leaderboards. Αυτές οι online λειτουργίες θα σταματήσουν και για το Max Payne 3, αλλά τρεις μήνες νωρίτερα, στις 16 Σεπτεμβρίου. Ευτυχώς όλα αυτά δεν θα έχουν αντίκτυπο στο single-player  campaign .

 Η Rockstar ανακοίνωσε ότι κλείνει τις υπηρεσίες αυτές για  να επικεντρωθεί σε updates και υποστήριξη των εκδόσεων του GTA Online για PC, PS4 και Xbox One. Παράλληλα, οι  developers  θα βοηθηθούν με το λανσάρισμα του GTA 5 στο PS5 και το Xbox Series X (σ.σ. άραγε θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν οι  servers  που υπήρχαν για PS3 και Xbox 360 και στις κονσόλες επόμενης γενιάς?)

 Από τις 15/9 πάντως, θα σταματήσουν να πωλούνται οι Shack Cash Cards του GTA Online. Επίσης, δυστυχώς δεν θα μπορείτε να μεταφέρετε την πρόοδό σας από το PS3 στο PS4 και αντίστοιχα από το Xbox 360 στο Xbox One! Η Rockstar δήλωσε ότι με την τεχνολογία εκείνη, κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό. Τέλος, το ψηφιακό νόμισμα που έχετε στο παιχνίδι και οι αγορές ψηφιακών αγαθών, όπως οι Shark Cards, αφορούν επίσης μόνο την πλατφόρμα  που τις αγοράσατε. Δεν μεταφέρονται και κυρίως δεν γίνονται επιστροφές χρημάτων.

 Το Grand Theft Auto V κυκλοφόρησε στις 17 Σεπτεμβρίου 2013 για PS3 και Xbox 360. Το 2014 ήρθε η έκδοση των PS4 και Xbox  One και το 2015 η αντίστοιχη των PC.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

29 Jun 2021 14:32 - 15 Jul 2021 00:47 #253166 by BigGreekGamer
Replied by BigGreekGamer on topic Grand Theft Auto 5
Grand Theft Auto V Godzilla mod Σπείρε τον όλεθρο.
 Ένα νέο GTA V mod σας επιτρέπει να μεταμορφωθείτε στον Godzilla και να σπείρετε το χάος.
 Οχτώ χρόνια μετά την κυκλοφορία του το GTA V της Rockstar Games συνεχίζει να είναι εξαιρετικά δημοφιλές, ειδικά λόγω του συνεχόμενου περιεχομένου που προσθέτει η Rockstar. O JulioNIB, ένας γνωστός modder που έχει δημιουργήσει πολλά δημοφιλή mods στο παρελθόν, τώρα δημιουργεί το απόλυτο Godzilla mod. Μια ματιά του mod έχει ανέβει στο κανάλι TK Rebirth στο Youtube, που δείχνει το διάσημο τέρας σε δράση.
 

 Σε αντίθεση με όλα τα αλλά Godzilla mods που έχουν βγει, το συγκεκριμένο περιέχει και την διάσημη ατομική ανάσα, από τις ταινίες, με ολοκληρωμένο ήχο και οπτικά, όταν το τέρας την ετοιμάζει. Το μέγεθος του τέρατος βέβαια είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό, οι κάτοικοι του Los Santos μοιάζουν με μυρμήγκια όταν έχεις το ύψος ενός κτηρίου.
 Παρόλο που δεν μπορείς να καταστρέψεις κτήρια, μπορείς να καταστρέψεις οχήματα, και να κατεβάσεις αεροπλάνα και ελικόπτερα με την ατομική ανάσα. Το mod είναι ακόμα σε εξέλιξη ωστόσο θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε τι άλλες ικανότητες θα  προσθέσει ο JulioNIB  στο μέλλον.

Τα mods για τα οποία είχε ζητήσει DMCA η Take-Two επέστρεψαν
Τα re3 και reVC είχαν απαγορευτεί τον Φεβρουάριο. Τα θυμάστε?Τελικά η Take-Two  δεν κινήθηκε νομικά  και τα mods επέστρεψαν. Είναι και πάλι  διαθέσιμα online για download .Ο aap,  developer  που είναι επικεφαλής του project  υπέβαλε dispute  και ισχυρίστηκε ορθή χρήση. Η Take-Two δεν έδωσε έκταση στο θέμα κι έτσι τα mods των developers είναι ευτυχώς και πάλι διαθέσιμα.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Jul 2021 13:32 #253976 by Sigg
Replied by Sigg on topic Grand Theft Auto 5
Κάποια στιγμή τον Αύγουστο, το Grand Theft Auto V  του Xbox θα εγκαταλείψει την υπηρεσία Game Pass για να δώσουν τη θέση τους σε μια σειρά νέων τίτλων.

  Το Grand Theft Auto V είναι έτοιμο να εγκαταλείψει το Xbox Game Pass κάποια στιγμή σύντομα, σύμφωνα με το επίσημο site της υπηρεσίας. Το GTA V αναφέρεται μαζί με τα It Lurks Below, The Touryst και UnderMine κάτω από το φίλτρο "Leaving Soon" στην υποσελίδα Game Pass του Xbox. Αυτά τα τέσσερα games δεν είναι σαφές πότε ακριβώς θα φύγουν από το Xbox Game Pass, αλλά οι τίτλοι τείνουν να αφαιρούνται από τη συνδρομητική υπηρεσία κατά τη διάρκεια της δεύτερης εβδομάδας του μήνα.
 

 Το GTA V επανήλθε στο Xbox Game Pass στις 8 Απριλίου, αφού αρχικά είχε προστεθεί στην υπηρεσία το 2020 ενώ τώρα, τρεις μήνες αργότερα, φεύγει και πάλι από το Game Pass. Οι συνδρομητές που επιθυμούν να αποκτήσουν τον τίτλο θα έχουν έκπτωση 20% ως μέλη. Η υπηρεσία πρόκειται να λάβει ένα σύνολο τίτλων τις επόμενες εβδομάδες. Σε αυτούς περιλαμβάνονται τα The Ascent, Omno, Microsoft Flight Simulator, Hades και Psychonauts 2.Η Rockstar φέρεται να εργάζεται για το Grand Theft Auto 6, αν και πιθανότατα δεν θα κυκλοφορήσει πριν από το 2025. Το επερχόμενο παιχνίδι θα διαθέτει μια εξελισσόμενη τοποθεσία που αντικατοπτρίζει τη συνεχώς μεταβαλλόμενη φύση του χάρτη του Fortnite, σύμφωνα με το site Gamespot .
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Aug 2021 20:30 #254081 by jim2030
Replied by jim2030 on topic Grand Theft Auto 5
πολυ καλο

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Aug 2021 01:05 #254611 by Moose
Replied by Moose on topic Grand Theft Auto 5
Στα 150 εκατομμύρια οι συνολικές πωλήσεις

Η Take-Two ανακοίνωσε ότι οι πωλήσεις του Grand Theft Auto V ανέρχονται σε 150 εκατομμύρια αντίτυπα. Όλη η σειρά Grand Theft Auto έχει 400 εκατομμύρια πωλήσεις. Το Grand Theft Auto V θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο και για PS5 και Xbox Series X/S.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Aug 2021 01:18 #254653 by Moose
Replied by Moose on topic Grand Theft Auto 5
4K και 60fps

Η Rockstar δήλωσε ότι το GTA 5 θα τρέχει σε ανάλυση 4K και 60 frames το δευτερόλεπτο στο PS5, άρα ανάλογη ανάλυση θα πρέπει να περιμένουμε και στο Xbox Series X. Μένει να δούμε αν θα ισχύσει το ίδιο και στο Xbox Series S.
Το Grand Theft Auto V θα κυκλοφορήσει για PS5 και Xbox Series X/S στις 11 Νοεμβρίου.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Aug 2021 22:36 #254784 by Moose
Replied by Moose on topic Grand Theft Auto 5
Συγγραφέας Tomb Raider: "Το GTA 5 με απογοήτευσε γιατί και οι 3 ήρωες ήταν άνδρες"Η Rhianna Pratchett ήθελε μία γυναίκα.

Η Rhianna Pratchett, συγγραφέας των Tomb Raider και Mirror's Edge τα οποία έχουν αμφότερα γυναίκες πρωταγωνίστριες, δήλωσε ότι απογοητεύτηκε από το Grand Theft Auto V, διότι ήθελε να δει μία γυναίκα ανάμεσα στους ήρωες.

Η Pratchett δήλωσε: "Οι developers που έχουν την τάση να κάνουν υπερ-αρσενικούς κόσμους, τι θα έκαναν αν χρειαζόταν να φτιάξουν περισσότερες γυναίκες ηρωίδες; Θυμάμαι ότι είχα απογοητευτεί πραγματικά με το Grand Theft Auto V, όταν και οι τρεις χαρακτήρες ήταν όλοι άνδρες. Γνωρίζω ότι οι Housers (Daniel και Sam Houser, συνιδρυτές της Rockstar Games και developers του GTA) μιλούσαν για την σειρά GTA ως "εξερεύνηση της αρρενωπότητας" και σκέφτηκα ότι η αρρενωπότητα δεν είναι μόνο ο τομέας των ανδρών και η θηλυκότητα δεν είναι μόνο ο τομέας των γυναικών. Θα είχε περισσότερο ενδιαφέρον για μένα να δω μια γυναίκα να ενεργά έτσι στον κόσμο, γιατί υπάρχουν ορισμένες εξαιρετικές ηρωίδες στο The Wire που έπρεπε να ενεργήσουν σε έναν ανδροκρατούμενο εγκληματικό υπόκοσμο" (δήλωσε κατονομάζοντας το Orange is the New Black του Netflix ως παράδειγμα).

Ο Pratchett πρόσθεσε: "Θα ήθελα αυτοί οι developers που αναπτύσσουν υπερ-αρσενικά πράγματα να δουν ορισμένες ιστορίες από ηρωίδες και να δουν σενάρια που θα μπορούσαν να βγουν από αυτές, τα textures και όλα τα ενδιαφέροντα πράγματα που δεν έχουμε ξαναδεί γιατί έχουν υπάρξει πολλά Mature games για 18+, Third-Person ή FPS με γυναίκες πρωταγωνίστριες. Θα ήθελα να δω περισσότερες ηρωίδες. Επίσης, τους άνδρες δεν τους λέτε "δυνατούς" αλλά απλά "ενδιαφέροντες, περίπλοκες προσωπικότητες, με ισχυρό ταπεραμέντο ή πεισματάρηδες. Δεν τους λέμε δυνατούς γιατί υποτίθεται ότι είναι δυνατοί. Σε μια ιστορία γυναίκας πρωταγωνίστριας παίρνει χρόνο μέχρι να το ανακαλύψετε, όπως και την μοναδικότητά της".

Η συγγραφέας έχει λάβει προσέγγιση και από την Microsoft, καθώς κατέληξε: "Μια φορά ένας υπεύθυνος προσλήψεων του Fable επικοινώνησε με τον μάνατζέρ μου για να με προσλάβει (σ.σ. στο νέο παιχνίδι) και μετά εξαφανίστηκε".

Ελάτε να παίξουμε GTA Online στο GameWorld Club. Ανταλλάξτε Ids 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Sep 2021 22:12 #255489 by Moose
Replied by Moose on topic Grand Theft Auto 5
Καθυστερεί για τον Μάρτιο του 2022

Η Rockstar ανακοίνωσε ότι το GTA 5 για τις κονσόλες ένατης γενιάς δεν θα κυκλοφορήσει τελικά τον Νοέμβριο, αλλά τον Μάρτιο του 2022. Δείτε το τρέιλερ που προβλήθηκε στο PlayStation Showcase. Παρουσιάστηκε τόσο το single-player campaign, όσο και το Grand Theft Auto Online.
Το Grand Theft Auto V θα κυκλοφορήσει για PS5 και Xbox Series X/S τον Μάρτιο του 2022.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Sep 2021 20:43 #255662 by Moose
Replied by Moose on topic Grand Theft Auto 5
Το τρέιλερ του Grand Theft Auto V για PS5 έχει τα περισσότερα dislikes από τα άλλα PS5 gamesΟι fans της Rockstar ξενέρωσαν με το "ξεζούμισμα".

Η Rockstar ανακοίνωσε το Grand Theft Auto V για PS5 στα πλαίσια του πρόσφατου PlayStation Showcase. Ωστόσο, στο τρέιλερ που μας έδειξε τα dislikes έπεσαν βροχή.

Το τρέιλερ του GTA 5 για PS5 ανέβηκε στο κανάλι PlayStation του YouTube. Ωστόσο, η δυσαρέσκεια των gamers έπεσε πάνω στη Rockstar (και όχι στη Sony). Ο λόγος είναι ότι διαμαρτύρονται για το "ξεζούμισμα" του παιχνιδιού, που έχει αναπτυχθεί πλέον για τρεις γενιές κονσολών. Ξεκίνησε από τα PS3/Xbox 360 και πλέον έφτασε στα PS5/Xbox Series X/S.

Το αποτέλεσμα είναι ότι το τρέιλερ έχει 26.000 likes και 154.000 dislikes, μια αναλογία που είναι ίσως η χειρότερη όλων των εποχών για την Rockstar και μία από τις χειρότερες (ίσως και η χειρότερη, διορθώστε μας) για οποιοδήποτε PS5 video game έχει ανακοινωθεί μέχρι σήμερα.

Οι fans του GTA θα προτιμούσαν η Rockstar να επικεντρωθεί σε ολοκαίνουργια games -όπως το Grand Theft Auto 6- παρά σε remasters. Επίσης, οι gamers που έχουν PS5 και θέλουν να παίξουν το GTA 5 εκεί με βελτιωμένα γραφικά, θα πρέπει να το ξαναπληρώσουν. Αρκετοί στα σχόλια ζητούν δωρεάν upgrade.

Διαβάστε περισσότερα για το Grand Theft Auto V σε PS5 και Xbox Series X/S.

Το Grand Theft Auto V θα κυκλοφορήσει για PS5 και Xbox Series X/S τον Μάρτιο του 2022.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification