Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Grand Theft Auto 5

09 Aug 2020 15:01 #237357 by Aνέστης Αδαμίδης
Καλά, έτσι που το πάει με τις πωλήσεις του 5, το 6 θα πρέπει να βγει υπερπαραγωγή. Τουλάχιστον. Με τόσα έσοδα από το 5, το μόνο που δε θα μπορούν να αρνηθούν, είναι ότι υπάρχει ένα εύλογο κεφάλαιο για να καταθέσουν για την ανάπτυξη του 6. Αν βγει ποτέ.

Που λίγο χλωμό το κόβω....

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 Sep 2020 01:23 #238168 by Giorgos Tsolaridis
Παίκτες στο GTA Online βρήκαν glitch και η Rockstar τους έσβησε τους χαρακτήρες
Grand Theft Accounts.


Παίκτες στο GTA Online βρήκαν glitch και η Rockstar τους έσβησε τους χαρακτήρες.

Η Rockstar έριξε ban σε παίκτες που εκμεταλλεύτηκαν ένα exploit που τους επέτρεπε να γίνουν πλούσιοι πολύ γρήγορα. Το glitch είχε την κωδική ονομασία "apartment garage" και σας επέτρεπε να αγοράσετε αντικείμενα και μετά μέσω κόλπου να τα κάνετε εκατομμύρια δολάρια, πάντοτε σε in-game νόμισμα.
Δείτε το σχετικό tweet.

Η Rockstar Games δεν αφαίρεσε απλώς όσα χρήματα έκλεψαν οι χρήστες αλλά τους έσβησε το περιεχόμενο των accounts τους κι αν θέλουν να ξαναπαίξουν θα πρέπει να ξεκινήσουν πάλι από το μηδέν. Σύμφωνα με τους νέους κανόνες της Αμερικάνικης εταιρείας που έχουν τεθεί σε ισχύ από τις 26 Αυγούστου, οι cheaters θα χάνουν όλο το περιεχόμενο του λογαριασμού τους.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Nov 2020 13:12 #240967 by Giorgos Tsolaridis
Το νέο βίντεο των Gorillaz (The Valley of the Pagans) γυρίστηκε μέσα στο Grand Theft Auto V
Σε gaming και ταυτόχρονα low budget διάθεση.


Οι Gorillaz ως συγκρότημα έχουν πολύ καλή σχέση με το gaming αφού τα τραγούδια τους έχουν κατά καιρούς παίξει σε διάφορα games, όπως το FIFA (χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το 19-2000) και πολλά άλλα ακόμη.

Το νέο τους βιντεοκλίπ με τίτλο The Valley of the Pagans από το άλμπουμ Song Machine γυρίστηκε μέσα στο Grand Theft Auto V και έχει ομολογουμένως πολύ πλάκα, αφού για την υλοποίησή του συνδυάστηκαν ένα gameplay video και γραφικά από animators. Δείτε το παρακάτω.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το Song Machine: Episode 5 ονομάζεται

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Jan 2021 20:17 - 13 Jan 2021 20:19 #244577 by Ερμής Δερβίσης
Οι ηθοποιοί του GTA V αναπαριστούν το το Haircut meme του παιχνιδιού
Με μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες.




Όταν το GTA V κυκλοφόρησε το 2013, η ατάκα του Lamar ”yee yee ass haircut” έγινε μεγάλη επιτυχία ανάμεσα στους gamers οι οποίοι την χρησιμοποιούν ως αρνητικό σχόλιο. 
 
Μέσα στο 2020, το meme ήρθε πάλι στο προσκήνιο όταν αρκετός κόσμος έκανε αλλαγές στην συγκεκριμένη σκηνή βάζοντας στην θέση του Lamar άλλους χαρακτήρες, από τον Μπομπ Σφουγγαράκη μέχρι τον Darth Vader. Τώρα οι δύο ηθοποιοί που ενσάρκωσαν τους Franklin και Lamar στο GTA V, αναπαριστούν την σκηνή στην πραγματική ζωή.
 
Δείτε το βίντεο:

 
Στο βίντεο πρωταγωνιστούν οι Slink Johnson και Shawn Fonteno, οι οποίοι ερμηνεύουν ξανά τους ρόλους τους, ενώ έχουν δώσει μεγάλη σημασία στις λεπτομέρειες. Το βίντεο, το οποίο ανέβηκε στο PlayStation Haven, έφτασε τις 2.5 εκατομμύρια προβολές μέσα στις πρώτες 24 ώρες, αποδεικνύοντας ότι το meme είναι ακόμα “ζωντανό”.
 
Στο ίδιο κανάλι ο Slink Johnson θα παρουσιάσει την σειρά GTA Real-Life Comparisons η οποία θα συγκρίνει το Los Santos με το πραγματικό Los Angeles. 
 

 
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Jan 2021 21:10 #244852 by Γιάννης Παπαργυρίου
Ο ηθοποιός που υποδύεται τον Michael στο GTA V βγήκε από το νοσοκομείο
Νοσηλευόταν με πνευμονία που σχετίζεται με τον κορωνοϊό.


Ο ηθοποιός Ned Luke που υποδύεται τον Michael στο Grand Theft Auto V πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν λόγω πνευμονίας που σχετίζεται με τον COVID-19.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο Luke μοιράστηκε ένα βίντεο όπου βγαίνει από το νοσοκομείο Georgia όπου παρέμενε για θεραπεία από τον κορωνοϊό. Αν το βίντεο σας φαίνεται οικείο, είναι επειδή ο Luke βασικά επαναλαμβάνει την σκηνή του respawn από το GTA 5 όπου ο Michael βγαίνει από το νοσοκομείο.

“Ευχαριστώ τόσο πολύ για όλη την υποστήριξη και την αγάπη. Όλοι σας βοηθήσατε πραγματικά να τα καταφέρω” έγραψε ο Luke. Ο ηθοποιός είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο Emory John's Creek στην Georgia των Ηνωμένων Πολιτειών στις 15 Ιανουαρίου για πνευμονία που σχετιζόταν με τον κορωνοϊό. Κατά το χρόνο εκείνο, ο Luke είχε προειδοποιήσει τους followers του για τον ιό και το πόσο θανάσιμος μπορεί να γίνει. “Αυτό το σκ*** είναι πραγματικό και δεν είναι αστείο” είχε γράψει.

Σε άλλο tweet, ο Luke ευχαρίστησε τους εργαζόμενους πρώτης γραμμής στο νοσοκομείο που του έσωσαν την ζωή. “Αν δείτε οποιονδήποτε που είναι εργαζόμενος πρώτης γραμμής… ευχαριστήστε τον, είναι ήρωες” ανέφερε.

Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις στο άρθρο του GameWorld

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Jan 2021 00:50 #245209 by Frazzle
Replied by Frazzle on topic Grand Theft Auto 5


Η Take-Two έριξε site που πουλούσε cheats για το GTA Online

Τα έσοδά του LunaCheats θα δοθούν ως δωρεά.

Οι cheaters στο GTA Online είναι ένα φαινόμενο που υπάρχει εδώ και χρόνια. Κάποιοι από αυτούς χρησιμοποιούν τα cheats για να εμφανίσουν διάφορα περίεργα αντικείμενα όπως σπάνια οχήματα ή να δημιουργήσουν λίγη ένταση στους servers. Υπάρχει όμως και ή άλλη όψη του νομίσματος όπως τα cheats που προσφέρουν απεριόριστα χρήματα ή αορατότητα, τα οποία συνήθως χρησιμοποιούνται εις βάρος των πολλών.

Σε νέα είδηση, η μητρική της Rockstar Games, η Take-Two Interactive, έριξε δημοφιλές site το οποίο προσέφερε cheats για το GTA Online. Το LunaCheats είναι πλέον offline ενώ αν επισκεφτείτε το site εμφανίζεται μία ανακοίνωση: "Μετά από συζητήσεις με την Take-Two Interactive, σταματάμε αμέσως την συντήρηση, ανάπτυξη και διανομή των υπηρεσιών μας. Επίσης τα έσοδά μας θα δοθούν ως δωρεά σε έναν έρανό της Take-Two Interactive. Ζητάμε συγνώμη για όλα τα προβλήματα που δημιούργησε το λογισμικό μας στο community του Grand Theft Auto Online."

Η Take-Two Interactive είχε προβεί σε παρόμοιες ενέργειες πριν από δύο χρόνια περίπου, όταν έριξε το site παρόμοιας υπηρεσίας με όνομα Elusive. Τα έσοδα και των δύο καθώς φαίνεται θα δοθούν ως δωρεά. Ο δημιουργός του Elusive τελικά δέχθηκε μήνυση και πλήρωσε 150.000 δολάρια πρόστιμο, κάτι που σημαίνει ότι οι άνθρωποι πίσω από το LunaCheats ενδεχομένως να μην έχουν ξεμπερδέψει μόνο δωρίζοντας τα έσοδά τους.

Τα cheats του GTA Online θα συνεχίσουν να λειτουργούν ακόμα και μετά από τις ενέργειές της Take-Two Interactive, όμως φαίνεται πως η μητρική της Rockstar Games έχει πάρει στα σοβαρά τους δημιουργούς των cheats.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Feb 2021 22:34 #245595 by Γεώργιος Χιντζιδης-Τοπαλιδης
Το πιο ολοκληρωμένο game στο είδους του για εμένα έχοντας την τέλεια συνταγή για το offline κομμάτι(ιστορία,gameplay,ήχος,διάρκεια,αποστολές main και side,γραφικά για την χρονολογία που βγήκε) αλλά και για το online παρόλου που στην αρχή είχε αρκετά προβλήματα. Τα τελευταία χρόνια έχει βελτιωθεί αισθητά το online μέρος που σε κάνει να εθίζεσαι με τον τρόπο λειτουργίας του και τις πολλές επιλογές που έχει για να παίξεις(co-op,pvp) φτάνοντας να μιλάμε για ένα από τα καλύτερα games όλων των εποχών. Ακόμα και σήμερα έχει πολλούς παίχτες και η εταιρία πρόσφατα έβγαλε το τελευταίο(μάλλον) expansion,το Cayo Perico το οποίο σχολιάστηκε περισσότερο για το ότι δεν έχει free roam στο συγκεκριμένο νησί,δηλαδή να κάνεις οτιδήποτε κάνεις και στο κανονικό map. Η άποψη μου είναι ότι αυτό "έριξε" αρκετά το expansion παρόλα αυτά η αποστολή του Perico είναι αρκετά ενδιαφέρουσα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Feb 2021 18:23 #246054 by Giorgos Tsolaridis
Οι πωλήσεις του Grand Theft Auto 5
Ανέρχονται σε 140 εκατομμύρια αντίτυπα.


Η Take-Two ανακοίνωσε ότι το Grand Theft Auto V έχει πουλήσει 140 εκατομμύρια αντίτυπα, αριθμός που αναμένεται να αυξηθεί ακόμη περισσότερο από τις πωλήσεις της φετινής έκδοσης για PS5 και Xbox Series X. Το 2020 πάντως ήταν η καλύτερη χρονιά του παιχνιδιού, αφού παρότι κυκλοφόρησε το 2013, κατάφερε να πουλήσει περισσότερα αντίτυπα από κάθε άλλο έτος. Επίσης, οι χρήστες ξόδεψαν 28% περισσότερα χρήματα στις μικροσυναλλαγές του GTA Online. Toν Δεκέμβριο θυμίζουμε ότι η Rockstar κυκλοφόρησε το Cayo Perico Heist update που εισήγαγε το titular heist και ένα νέο νησί ως τοποθεσία, ένα νέο νυχτερινό club, αλλά και νέα οχήματα και όπλα. Οι παίκτες του GTA Online ήταν επίσης για το 2020 περισσότεροι από ποτέ. Απ' ότι φαίνεται η πανδημία του κορωνοϊού ωφέλησε την Αμερικάνικη εταιρεία.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Feb 2021 18:51 #246066 by Giorgos Tsolaridis
Τα single-player δεν έχουν πεθάνει, παρ’ όλο που υπάρχει αύξηση στα Multiplayer δήλωσε ο CEO της Take-Two
Η Rockstar Games συνεχίζει να επικεντρώνεται στα single-player.


Η Take-Two, μητρική εταιρεία της Rockstar Games και της 2K Games, εναποθέτει τις ελπίδες της στην εμπειρία του single-player, παρ’ όλο που υπάρχει αύξηση στα multiplayer και στην Take-Two και σε άλλες εταιρείες. Κατά τη διάρκεια μιας κλήσης του αυτή την εβδομάδα, ο CEO της Take-Two, Strauss Zelnick είπε ότι η Rockstar Games ήταν από πάντα γνωστή για την υπεροχή της στην εξιστόρηση και τα single-player και θα συνεχίσει να το κάνει και στα επόμενα πρότζεκτ της παρά την επιτυχία του GTA Online.

"Η Rockstar Games θέλει μια καλή single-player εμπειρία να επικεντρώνεται στην ιστορία. Η εταιρεία ήταν από πάντα γνωστή για τις υπέροχες ιστορίες της και τα υπέροχα single-player της και στη συνέχεια ανέπτυξε ένα τεράστιο multiplayer.", δήλωσε ο Zelnick.

O Zelnick είπε ότι η δυνατότητα της Rockstar Games να αναπτύσσει και single-player και multiplayer επιτυχίες, σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να διαλέξουν, αφού μπορούν να έχουν και τα δύο. Τα GTA Online και Red Dead Online έφτασαν νέα ρεκόρ παικτών το 2020, ενώ τα games που αποτελούν βάση τους συνεχίζουν να αυξάνουν τις πωλήσεις τους.

Ο CEO ανέφερε ότι πριν μερικά χρόνια υπήρχε μια διαφωνία στην βιομηχανία για το αν τα single-players θα έπεφταν στο παρασκήνιο μιας και οι περισσότεροι developers επικεντρώνονταν στην ανάπτυξη multiplayer games αφού βγάζουν περισσότερα χρήματα κυρίως μέσω των μικροσυναλλαγών. Ο Zelnick δήλωσε ότι κανείς στην Take-Two δεν συμφωνούσε με αυτήν την ιδέα.

"Προσφέρουμε ευρεία γκάμα εμπειριών, από τα πιο casual mobile games, μέχρι και τα πιο περίπλοκα single-player και multiplayer και σκοπεύουμε να συνεχίσουμε να το κάνουμε.", είπε ο CEO.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 Feb 2021 14:27 - 17 Feb 2021 14:30 #246417 by Giorgos Tsolaridis
Modders έκαναν ανεπίσημο remake του GTA 3 και του Vice City

Θα χρειαστεί να τα έχετε ήδη αυθεντικά στο PC σας.Ομάδα modders και προγραμματιστών  έκαναν reverse-engineer το GTA 3 και το Vice City σε PC .Τα δύο αυτά games ήταν τα πρώτα τρισδιάστατα GTA και συνέβαλαν στο να καθιερωθεί η σειρά, ωστόσο οι εκδόσεις τους για PC δεν τρέχουν εύκολα σε σύγχρονα μηχανήματα χωρίς αρκετές τροποποιήσεις.
Ή ομάδα πίσω από τα mods "re3" και "reVC" ήρθε για να αλλάξει αυτό ακριβώς. Για να τα χρησιμοποιήσετε θα χρειαστεί να έχετε το GTA 3 ή το Vice City αντίστοιχα, τα οποία πωλούνται ακόμη μέσω Steam.
 

Και στις δύο περιπτώσεις έχουν προστεθεί σημαντικά features, όπως native υποστήριξη για widescreen ανάλυση, βελτιωμένα εφέ από τις εκδόσεις για PS2 και debug menus.
Το Re3 περιλαμβάνει επίσης έναν χάρτη της Liberty City στο pause menu, κάτι το οποίο έλειπε από όλες τις εκδόσεις του GTA 3.

Το συνδυαστικό πρότζεκτ κατάφερε να κάνει reverse-engineer τα δύο games, κάτι που σημαίνει ότι η δημιουργία mods για αυτά στο μέλλον θα είναι ευκολότερη.  Η σχετική σελίδα των δύο mods  δείχνει ότι η ομάδα ασχολείται επίσης με το Liberty City Stories για PSP, το οποίο χρησιμοποιεί τον ίδιο χάρτη με το GTA 3 αλλά δεν υπάρχει κάποια πληροφορία σχετικά με το πότε θα είναι διαθέσιμο.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification