Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Lord of the Rings: The Return of the King

01 Mar 2015 16:25 #157462 by Παναγιώτης Μπελλώνιας
Από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει στο PS2. Το να το τερματίσω μια φορά δεν ήταν αρκετό. Καλοκαίρια ολόκληρα πέρναγαν, όσο ήμουν πιτσιρικάς και δεν έβγαινα, παρέα με αυτό το παιχνίδι. Απλά έπος.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Mar 2015 17:59 #157488 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος

iFrozen wrote: Από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει στο PS2. Το να το τερματίσω μια φορά δεν ήταν αρκετό. Καλοκαίρια ολόκληρα πέρναγαν, όσο ήμουν πιτσιρικάς και δεν έβγαινα, παρέα με αυτό το παιχνίδι. Απλά έπος.


ααααααααααααααααχχχ πόσο σε καταλαβαίνω. Άμα είσαι και λάτρης του Lord of the Rings κιόλας (όπως εγώ) το παιχνίδι προσφέρει total immersion. Εμένα πάντα μου άρεσε ο Legolas και γι αυτό πάντα έπαιζα Legolas και ήταν και ο πρώτος που τον πήγα level 20. Μετά αν θυμάμαι καλά πήγα τον Gandalf.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Mar 2015 21:46 #157506 by Παναγιώτης Μπελλώνιας
Έτσι ακριβώς! Legolas και είχες πατημένο το κουμπί να τραβήξει τέρμα το βέλος για one-shot-kill.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Mar 2015 22:06 #157509 by Νικολής Ασημάκης
Εγώ έκοβα με τον Gimli. Τσεκουριές για μια ζωή. Ακόμα θυμάμαι την κίνηση που έκανε σε πεσμένο αντίπαλο, που έκανε γύρω από τον εαυτό του το τσεκούρι πριν καρφώσει στο έδαφος.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Mar 2015 22:35 #157514 by Παναγιώτης Τσιάτσος
Δεν κατάφερα ποτέ να βγάλω το Παλάντιρ του Σάουρον, τουλάχιστον με τον Γκάνταλφ, τον οποίο χρησιμοποιούσα. Έφτανα στο τελευταίο επίπεδο (20ό), αλλά δε μπορούσα να ανασάνω από τους εχθρούς. Έτσι και σταματούσα την άμυνα, με σαπάκιαζαν.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

07 Dec 2022 06:11 #267923 by Nikos Georgopoulos
Η Electronic Arts είχε φτιάξει το Lord of the Rings: Return of the King με την μηχανή γραφικών του Tiger Woods




Έχασε την μπάλα!

Ο Glen Schofield, διευθύνων σύμβουλος της Striking Distance που ανέπτυξε το The Callisto Protocol και παλιότερα δημιουργός και παραγωγός του Dead Space, δήλωσε ότι η Electronic Arts είχε αναπτύξει ένα παιχνίδι Lord of the Rings με την μηχανή γραφικών του Tiger Woods!

Ο λόγος για το Lord of the Rings: Return of the King για PC, PS2 και Xbox, το οποίο κυκλοφόρησε το 2003. Τότε οι developers της ομάδας της EA είχαν ένα δύσκολο deadline που έπρεπε να προλάβουν. Παρότι ξεκίνησαν να αναπτύσσουν μία νέα engine αποκλειστικά για το παιχνίδι, ο χρόνος έδειχνε ότι δεν θα προλάβαιναν το deadline. Τελικά, χρησιμοποίησαν την ήδη έτοιμη engine του...Tiger Woods! Δηλαδή πρόσθεσαν σε αυτή τον κώδικα του παιχνιδιού και τα γραφικά.



Φυσικά 20 χρόνια μετά και η Electronic Arts ποτέ δεν ανακοίνωσε κάτι τέτοιο, διότι μπορεί να είχε αρνητική επίδραση. Τότε δεν υπήρχαν βέβαια και τα σημερινά ευρέως διαδεδομένα social media, οπότε το πολύ πολύ να γραφόταν άρθρο σε περιοδικό μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού. Άρα μικρό το κακό. Επίσης, ένας τροποποιημένος κώδικας με οπτικά εφέ του Lord of the Rings eπαναχρησιμοποιήθηκε αργότερα σε ένα παιχνίδι PSP του Tiger Woods, για να δημιουργήσει εξέ καπνού κατά την πρόσκρουση της μπάλας.

Προφανώς ο κώδικας του παιχνιδιού Tiger Woods στο PSP θα έχει τίποτα...αναφορές στον Gandalf και άλλους χαρακτήρες του Lord of the Rings. Καλά πήγε αυτό EA!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification