Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Alien: Rogue Incursion

11 Jun 2024 22:43 #276206 by Θανάσης Αφατίδης
Η Survios, σε συνεργασία με την 20th Century Games, ανακοίνωσε το "Alien: Rogue Incursion," το πρώτο Action-Horror VR Game της σειράς Alien σε εικονική πραγματικότητα (VR).Το Alien: Rogue Incursion είναι ένα single-player Action-Horror Game που διαδραματίζεται σε μια εγκαταλελειμμένη βάση στον αφιλόξενο πλανήτη Purdan. Οι παίκτες θα πρέπει να επιβιώσουν από τις επιθέσεις των Xenomorphs, οι οποίες είναι απρόβλεπτες και επικίνδυνες. Το Game χρησιμοποιεί την Unreal Engine 5 για να προσφέρει υψηλής ποιότητας γραφικά και έντονες μάχες.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Jun 2024 09:07 #276224 by Nikos Georgopoulos
Alien: Rogue Incursion
Νέο Alien Action-Horror για το PlayStation VR 2.

Η Survios και η 20th Century Games, ανακοίνωσαν το Alien: Rogue Incursion, το πρώτο Action Horror VR της σειράς Alien, που αναμένεται στο PS5 και το PlayStation VR 2.

Το Alien: Rogue Incursion είναι ένα Single-player Action-Horror που διαδραματίζεται σε μια εγκαταλελειμμένη βάση στον αφιλόξενο πλανήτη Purdan. Οι παίκτες θα πρέπει να επιβιώσουν από τις επιθέσεις των Xenomorphs, οι οποίες είναι απρόβλεπτες και επικίνδυνες. Το Alien: Rogue Incursion χρησιμοποιεί την Unreal Engine 5 για να προσφέρει υψηλής ποιότητας γραφικά και έντονες μάχες.Οι παίκτες θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν δημιουργικές τακτικές για να επιβιώσουν, εκμεταλλευόμενοι το περιβάλλον και τα εργαλεία που έχουν στη διάθεσή τους. Το Alien: Rogue Incursion περιλαμβάνει διάφορες μηχανικές όπως το Mjölnir-style, όπου οι παίκτες μπορούν να πετάξουν και να επαναφέρουν τα όπλα τους, καθώς και δυναμικές μάχες με Bosses.

Σύμφωνα με τον TQ Jefferson, Chief Product Officer της Survios, "Το Alien: Rogue Incursion είναι το πιο φιλόδοξο VR game που έχουμε αναπτύξει μέχρι σήμερα. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα φέρουμε αυτή την καθηλωτική εμπειρία στους παίκτες."

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification