Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Νέο video game από την Hazelight

16 Apr 2021 10:14 - 28 Sep 2022 15:20 #249466 by Giorgos Tsolaridis
Josef Fares: "Θα εκπλαγείτε από το επόμενο παιχνίδι μας" Σύμφωνα με τον director της εταιρείας ανάπτυξης Hazelight.

 Ο game director της εταιρείας ανάπτυξης Hazelight Studios, Josef Fares, είναι ένας άνθρωπος που χαρακτηρίζεται για την αυτοπεποίθηση και την ειλικρίνεια του. Θυμόμαστε όλοι για το hype που είχε δημιουργήσει πριν την κυκλοφορία του It Takes Two.

 Ακόμα και στα πρώτα βίντεο σχετικά με το παιχνίδι, έλεγε ότι το παιχνίδι θα "τινάξει τα μυαλά των παικτών στον αέρα". Λοιπόν, ο Josef Fares έρχεται πάλι με μια δήλωση του  μιλώντας σε μια συνέντευξη  για το τέταρτο παιχνίδι της Hazelight Studios.

 Ο Fares δήλωσε: "Για να είμαι ειλικρινής, δεν εκπλήσσομαι για την καλή κριτική που πήρε το It Takes Two, γιατί έχω πάντα ισχυρή πίστη σε αυτό που κάνουμε. Εάν με ρωτήσετε για το επόμενο παιχνίδι μας, μπορώ να σας πω από τώρα, ότι θα είναι ακόμα καλύτερο από ό, τι το It Takes Two. Θα είναι τόσο τρελό. Έτσι είμαι βέβαιος ότι, όπως και η ιδέα, έτσι και ο κόσμος θα εκπλαγούν από το αποτέλεσμα".

 Το επόμενο παιχνίδι της Hazelight Studios φαίνεται να αργεί ακόμα αλλά σύμφωνα με τα λόγια του game director της εταιρείας ανάπτυξης φαίνεται πως αξίζει να περιμένουμε.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Sep 2022 21:55 #266855 by Nikos Georgopoulos
Νέο video game από την Hazelight, developer των It Takes Two και A Way Out
Η πρώτη φωτογραφία στο Twitter.

Η Hazelight, εταιρεία ανάπτυξης των It Takes Two, A Way Out και Brothers: A Tale of Two Sons, ετοιμάζει ένα νέο video game.

Αυτό προκύπτει από την πρώτη φωτογραφία που ανέβασε ο επικεφαλής της εταιρείας ανάπτυξης, Josef Fares, στο Twitter. Στη φωτογραφία εμφανίζονται δύο γυναίκες ηθοποιοί σε motion capturing studio. Δεν γνωρίζουμε αν το παιχνίδι θα έχει δύο πρωταγωνίστριες ή μία διαφορετική σύνθεση. Η μία πάντως δείχνει δυτικής καταγωγής και η άλλη ασιατικής καταγωγής (σ.σ. έστω κατά το ήμισυ).


Sneak peek of the next game? pic.twitter.com/DIqz85u6Pw

— Josef Fares (@josef_fares) September 26, 2022

Στα games οι ηθοποιοί που αναλαμβάνουν το motion capturing ενίοτε τυχαίνει να διαφέρουν από τους χαρακτήρες εντός των games. Άρα αντίστοιχα οι χαρακτήρες που θα δούμε μέσα στο παιχνίδι δεν γνωρίζουμε πόσο θα μοιάζουν με τις ηθοποιούς που βλέπετε. Το πιθανότερο είναι πάντως ότι θα μοιάζουν αρκετά.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Nov 2022 11:10 #267422 by Nikos Georgopoulos
Josef Fares: "Θα σας τρελάνω"Ο Josef Fares, game designer και ιδρυτής της Hazelight, δήλωσε για το νέο του παιχνίδι: "Έχουμε κάνει καλή πρόοδο στο development και έχουμε δρόμο μπροστά μας. Είμαστε σίγουρα στη σωστή κατεύθυνση και θα αναπτύξουμε κάτι πολύ cool. Θα είναι έκπληξη με την καλή έννοια. Πιστέψτε με. Θα σας τρελάνω".

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification